Új hozzászólás Aktív témák

  • Aramir

    őstag

    válasz AndrewBR #6006 üzenetére

    Hááát... Nekem egyre gyanúsabb a kártya. A PHM álltal linkelt kernel nálam ugyanazt csinálja, mint nálad, eltünik a Nintendo felirat, egy pillanatra fehér lesz minden, majd fekete kép loading felirattal és annyi. Szerintem tökegyforma kártyánk van (kinézetre tuti egyforma), és neked is mennie kéne a Wood kernelnek. Ebből az alap R4-es kártyából nincs olyan sokféle, az SDHC-s kártyákból van rengeteg. Ami nem SDHC-s kártya volt idáig nálam, azon mindegyiken ment a Wood kernel, SDHC-s kártyákon viszont egyiken sem.
    Próbáld meg azt, hogy valami papírcsíkot bejatogatsz az R4 kártya és a géped alja közé, hogy a képernyő felé feszüljön a kártyád, hátha ezzel megszűnik egy esetleges kontakthiba.
    Rémlik, hogy egyszer kaptam egy ilyen selejt kártyát kínából, aztán addig nézegettem meg próbálgattam, amíg rá nem jöttem, hogy félbeszedve és úgy betéve a gépbe be nem jött rendesen a menü, előtte csak fekete kép volt nálam is. Ha jól emlékszem egy kis papírfecnit tettem a kártyában található chip tetejére vagy a panel alá (már tényleg nem emlékszem a részletekre, évekkel ezelőtt volt), és úgy pattintottam rá a másik felét, így egy kicsit szorosabb volt a gépben, de legalább működött. Hasonló hiba lehetett, mint amit pár napja irogattunk itt a GBA-s flashkártyákról.

    [ Szerkesztve ]

    http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

Új hozzászólás Aktív témák