-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Tavalyi tapasztalatot írtam,m hogy akkor október 1-től minden modell árát felvitték majd jöttek mindenféle akciókkal amiktől nem ment le arra a szintre az ár csak majdnem. Ugyanis van valamilyen törvényi előírás régőta, ahhoz, hogy valamilyen árúnak az értékét akciós dumával eladhassák előtte x napig drágábban kellett adni mint amennyi volt.
érthetően pl. x termék ára 100Ft volt hetekig/hónapokig. felviszik az árát x napig 140Ft-ra, majd jön az akció 110Ft-ra.Realme GT Master Edition
-
attamero81
senior tag
Hello!
a két modell pár apró dologban tér el egymástól.
HU8500:
DVB-T Van
DVB-T2 Nincs
DVB-C Van
DVB-C2 Nincs
DVB-S Nincs
DVB-S2 VanHU8200:
DVB-T Van
DVB-T2 Van
DVB-C Van
DVB-C2 Nincs
DVB-S Van
DVB-S2 Van
Illetve ami még különbség a CMR.Valamint a kijelző technológia is különbözik egy kicsit.Ami még a HU8500-as előnye,hogy egy Ethernet csatival van ellátva,ami segít a külső adat tároló csatlakoztatásában.A HU8200 128W-ot a HU8500 pedig 270W-ot eszik.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
-
Jassz
tag
Pedig az angol hangvezérlés nagyon jópofa dolog. Egyszer legyen csak nálad egy részeg társaság, órákig ellesznek azzal hogy egymást lökdösve ordibálnak a tv előtt hogy "váljúm ápp" meg "csenöl ápp"
Arról nem is beszélve aki a "szórsz" után a HDMI-t akarta megértetni a tv-vel mint hádíemáj -
dethroner
veterán
A tv képbeállítás menüjében van a 3D menü, ott a perspektívát állítgatva tudod beállítani hogy befelé, vagy kifelé legyen a térhatás. De azt tapasztaltam hogy hiába vonzó a maximális kifelé térhatás, sokszor a tárgyaknak erős szellemkép lesz látható. Szóval csak fincsin, jobb a 0, középső állásban hagyni.
Más. Ma véletlenül megcsináltam egy firmware frissítést és amit eddig tapasztaltam belőle, az nagyon pozitív. Böngészőben youtube alatt ki lehet már a full HD beállítást is választani, vége a nyomasztó 720p világnak
Kiigazítás: A facebook/youtube alatt lehet 1080p, simán böngészőn keresztüli youtube továbbra is csak 720p. F@sz se érti ezt.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
"Mit kellene a TV-n állítani ahoz, hogy teljesen jó legyen a 3D. Vagy ez a beállítás film függő?
Utba tudnátok igazítani?"Semmit, ilyen a film. Másrészt meg nem tudom, hogy voltál-e már moziban 3D filmet nézni, de a 3D nem arról szól, hogy kijön eléd minden, hanem arról, hogy hátrafele van tér. Az én Samsung TV-m is néha eléggé küszködik a kifelé jövő dolgokkal és szellemképes lesz, nem is szokták annyira használni filmekben a kijövő teret és én személyesen egyetértek vele, mert elég zavaró néha.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Ha már nem kaptam választ erre, csak egy dologban kérném a tapasztaltak segítségét.
A Samsung ezt írta: "A kamera funkcióinak kihasználása érdekében javasolt a Smart Hub felületen a Camera alkalmazásra rákeresni és letölteni."
De én ott semmiféle keresési lehetőséget nem találok. Biztos van, csak nem látom! Ötlet, javaslat?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
BBéci
legenda
Eleve rosszul döntöttél, amiért UHD tévét vettél, pedig mindenki igyekezett lebeszélni róla. Felvételeket DSLR fényképezőgéppel kell készíteni, nem a TV kamerájával.
A SmartHub nem más, mint mókusvakítás, de ha téged az boldogít, csak kínlódj vele.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Akkor lenne értelme az összehasonlításnak, ha H8000 lenne a másik TV és nem egy 5 éves 7-es sorozatú. Tudod, almát az almával!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
yvsmad
őstag
Összehasonlítás: Árukereső
A H6200 lett az alapmodell a 6-os szériában, CMR 200 Hz
A H6400 CMR 400 Hz
A H6500 dupla tuneres (2 tuneres PIP, felvétel másik csatornáról) és DVB-S tuner is van benne
A H66xx már CMR 600 HzNéhány funkciót beraknak az egyikbe, amit elvesznek a következőben, majd megint belerakják az azután következőbe. Szóval végig kell böngészni a kinézett készülék tudását, nehogy valami fontos épp abból hiányozzon.
5-ös széria esetedben felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
Én is úgy emlékszem, hogy már elég régen törölte a Samsung ezt az alkalmazást a tv-ről.
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
veterán
-
Fürkésző
tag
Ebben csak az az érdekes, hogy Panasonicon pl. még mindig működik a Picasa alkalmazás. (Szemben a YouTube alkalmazással, ami pl. a 2011-es Panákon már nem érhető el, de a Samun igen.)
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Flashget
félisten
pontosan úgy ahogy írod. Ha esetleg van rákötve HDD azt is felpörgeti, közben a tv felől meg kattogó hang jelzi mikor bekapcsol ill. ki kapcsol ha végzett. Sőt az is megeshet hogy közben vigyorognak és hajlonganak a samsung mérnökei, hogy milyen jó nő fekszik melletted használva a beépített éjjel is látó kamerát..
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
Tegla80
addikt
Szia
bubbleupnp-t rakd fel a telora es igy a tartalmat siman megosztod a tv-vel....
hbogo app is van ,de ,h annak tartalmat tudod e a telorol tovabb kuldeni azt nemtom....pl yt-ot telorol siman raengeded a tv-re,igy lehet ezzel is menne.Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Nem egy nagy dolog....bar kismillio beallitasi lehetoseg van benne,de megy alapban,allitgatas nelkul. Az elejen megadod ,h mi a lejatszasi eszkoz es ennyi.
Utana ha a telon raboksz a kepre/vidire/zenere mar fel is dobja,h min szeretned lejatszani...
vagy szimplan belepve az app-ba,bentrol valogathatsz.....
Szoval sztem boldogulsz majd vele.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
VGYke
addikt
válasz VGYke #121968 üzenetére
Magamnak válaszolok, de hát ha mást is érdekel. Megoldottam a hang némaságot!! Mielőtt szétvertem volna a fejem a falban ( ) a menük turkálása és látszólag mindent rendben találása után, gondoltam egyet és áramtalanítottam mindent (TV, Denon, stb). Jó sok idő után áram alá helyeztem. Láss csodát, minden rendben
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz VGYke #122002 üzenetére
Sajnos nem olvastam, de 1 hete hasonló történt nálam. Kifagyott a 82-es qled. Az én erősítőm arc képes, tehát ezen szólt eddig is, vagyis hdmi-n, de csak szólt...volna. De teljesen meghülyült, a tv által az erősítőt hdmi-re kapcsolva, nem kapcsolta be az pájót, de optikán igen és ott volt is hang, de...
Nekem nincs is összekötve optikával. Beleturkálok a pioneer menüjébe, minden frankó, a HDMI VIA-ra állítva, akkor most mi van? Kitépem a tv arc-ból a kábelt, majd vissza, semmi ugyanaz a probléma.
Előveszek egy másik kábelt, ugyanaz. Ki-be kapcs, ugyanaz, ugye pont a sima csak alvóba lépés miatt nem tudta korrigálni magát. Végül hálózati kábel kihúz, majd vissza és meg is javult.Személy szerint engem nagyon idegesít, hogy a tv nem tud teljesen leállni, de hosszú nyomásra végül ez is sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest