Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    Embörkék! Nem unalmas már ez a Gyári ROM vs MIUI vs CM7 vita?? Tisztára mintha Galaxy vs Iphone menne megint, csak most a ROM-okkal! Mér fáj az valakinek, ha más nem olyan ROM-ot használ, mint amilyet ő? Ne egymást csesztessétek, hanem segítsetek! Ez egy fórum, azért van, hogy mindenki beírja a tapasztalatait, észrevételeit, kérdéseit, hibáit stb stb, és KÖZÖSEN próbáljuk megoldani, vagy próbáljuk segíteni neki!

    Ha unják páran hogy pl MIUI-s hibákat olvasnak sokat, akkor vagy ne olvassák, vagy ne írjanak negatív dolgokat miatta. És fordítva se legyen ez! Annó emberek 20.000szer kérdezték a ROM telepítéseket, kerneleket, GPS fixeket, ilyen - olyan dolgokat, mégis segítettek nekik és 20.000szer is elmondták ugyanazt! De segítettek, nem morogtak, nem küldték el a másikat melegebb éghajlatra (néha ezért igen! :) ) azért, mert valamit másképp csinált, mint mások.

    Ugyhogy uraim, térjünk már vissza a fórum eredeti funkciójához, mert ez a néha öntelt, én tudom jobban te meg hülye vagy ezért meg ezért stílus, elég kiábrándító, és abszolót nem lesz töle elörébb senki!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák