Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Íme egy kis exkluzív játékmenet a játékból, amely a legendává lett első rész előzményeit meséli el.:[link]
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #36 üzenetére
Hát remélem nem fog sokáig tartani a DX10-re való átírása a motornak, mert akkor megint szar lesz mire megjelenik...
-
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #38 üzenetére
Akkor jó, várom.
-
feka007
veterán
Amúgy még mindig a hülye THQ-nál vannak?
-
feka007
veterán
[link] Megvan a kiadó. Mostmár csak megkéne jelennie.
-
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #47 üzenetére
Jól van, nem láttam hirtelen, hogy egy hónapos a hír...
2009, vagy 2010? -
feka007
veterán
válasz Stalker-2572 #50 üzenetére
Hmm, kezdődik megint..
-
feka007
veterán
Nagyon szép a játék, de ha megint késni fog... Az első résszel is az volt a baj hogy mire megjelent már elavult a játékmenet...
-
feka007
veterán
Remélem nem csúszik el jövőre, nekem az első rész nagyon tetszett, ezt is várom nagyon.
-
feka007
veterán
válasz Hun'reeth #64 üzenetére
Hát például a beígért szabadon bejárható Zóna elmaradt, helyette beraktak pár elágazást, aszt csoki, amúgy tök lineáris... Oké, mondjuk ez minden fps-nél így van, de az RPG-s dolgok tényleg vackok voltak. Na persze nem a többi tavalyi fps-hez képest, mert pl Bioshockban se volt jobb, hanem az ígérethez képest, hogy minden szabadon bejárható lesz, meg élethű rpg elemek stb, de attól még jó lett a játék, nekem is tetszett, szerintem tavaly messze a leghangulatosabb játék volt, szóval nehogy azt higyjétek, hogy most ez fika...
Mod: egyszerűen csak túl sokat ígértek.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Grave Digger #66 üzenetére
A DX10-es enginere én is kíváncsi vagyok, talán ezért végre érdemes lesz Vistán nyomni. Elég széleskörű DX10 támogatása lesz a játéknak, DX8, DX9, DX10, bár az első részben a DX9-es enginet jó optimalizálatlanra csinálták.
-
feka007
veterán
válasz Winner_hun #74 üzenetére
Hát ez már így alapon is üti sok mai game grafját, pl. a víz már így is sokkal szebb a CoD4-nél.
amint hazaérek, töltöm -
feka007
veterán
Na kipróbáltam, a motor optimalizálása sokal jobb mint az első részben, bár a grafikában csak itt-ott van javulás, de ez nyilván azért van, mert már lassan 1 éves verzió.
-
feka007
veterán
válasz Vistaboy #102 üzenetére
Nekem mostmár nem nagyon tetszik a játék... Eddig azt hittem, tényleg sok újítás lesz benne, de ahogy közeleg az augusztus, vhogy kezd romlani a képek minősége... Nameg mondjuk a Bad Company mellett most amúgyse fog tudni sok újat mutatni, hacsaknem lehet majd ebben a téglát is fellehet vágni szeletekre...
Mostmár nem a Crysis lesz az etalon, hanem a Bad Company Frostbite engine, meg a Far Cry 2-é[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Nem sok van már hátra!
-
feka007
veterán
válasz Rifleman10 #286 üzenetére
Kifogom próbálni természetesen, de ezek alapján elég nagy csalódás.
Mindegy, még ott lesz a Crysis Warhead, meg BIA 3 egy hónap múlva, ami elég profi munkának tűnik, lesz Far Cry 2, Fallout 3, CoD5 is még.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz dangerzone #290 üzenetére
Asszem ebben már minimumon is újabb shaderek futnak (SM3.0)
-
feka007
veterán
Szerintem nem a játékok alkalmazkodnak a hw gyártókhoz, hanem a hw-ek a játékokhoz... Nem volt szar az R600, csak épp nem mai játékokhoz volt kialakítva, ezért a mostani RV770-et a mai textúrázóigényhez fejlesztették, és nem csak a shadert fejlesztették, mint eddig. Tulajdonképpen ATi-nak most van egy nagyon jövőálló megoldása, ami mostmár a jelenben is nagyon jól megy, nV-nek meg van egy olyan, ami kezd kifogyni az erőből...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Elég, ha annyit mondok, hogy nagyon sok dologban vhogy szebb lett a Crysis 4870-en, mint 88GTX-en volt. Mondjuk erre már a demó idején fény derült, mikor a demo megjelenése után 1 nappal kijöttek a "Crysis optimalizált" nV fw-ek, hogy növelték a teljesítményt kevésbé észrevehető területeken.
Nekem ie. a földút textúrája tűnt fel, hogy ATi-n lényegesen szebb, és csak multiban olyan, mint nV-n volt (ugyanis MP-nél maga a játék levesz vmennyit a grafból) -
feka007
veterán
válasz VinoRosso #394 üzenetére
Kiváncsi vagyok akkor hogy az utolsót milyen konfiggal sikerült rögzíteni
[link] Ez pl előre van renderelve. Persze ettől még ezt tudja a motor, csak annyi, hogy képkockánként lerendereli Sandboxban, és így tud csinálni egy folyamatos videót. De real timeban nekem kb 1,5 fps-sel dőlt össze GTX-szel, 4870-nel lenne 3 is kb. -
feka007
veterán
Úgy látom elég gyenge lett a cucc. Bár nekem volt egy olyan érzésem már egy ideje, hogy csalódás lesz...
Megvárom a magyar verziót mostmár, aztán kipróbálom, de ezeket olvasva nem sok jót várok... -
feka007
veterán
válasz Kimmuriel #450 üzenetére
"a Crysis grafikus motorja 500.000 poligont bír el, míg a Clear Sky-é 800.000-et..."
Múltkor futtattam Crysis benchmarkot, amiben kiírja az aktuálisan megjelenő polyginszámot is a képernyő sarkába, olyan 1,5 és 3 milllió között változott ha jól emlékszem. Hihetetlen részletes benne minden. Persze a sok vérpistike elvárja, hogy 120 fps-sel fusson a 20ezres vga-ján...
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz VinoRosso #577 üzenetére
És a GTX 280 mióta egy kategória a 4870-nel, hogy lehet ahhoz hasonlítani? Nézzed már meg az árkülönbséget... A 4870-nek a GTX 260 az ellenfele, a 4850-nel szemben nV-nek nincs válasza abban az árkategóriában, tehát ellenfele sincsen...
Én meg akkor azt mondom, hogy 4870X2, az a GTX 280 ellenfele (el is keni mint a vajat)[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
A 4870-et az ATi nem csúcskategóriának szánta, másképp nem így árazta volna, az nV a GTX 280-at pedig igen. Az ATi-nál a csúcskategória a két összetapasztott gpu, ebbe belelehet kötni, hogy nem a legjobb, mert nem gyorsul mindenütt akkorát, meg driver függő, meg bika cpu kell, de ha belegondolunk, hogy így elég egy gpu-t kifejlesztenie, aztán összeragasztani olcsón kettőt egy nyák-on, és van egy nagyon jó közép, felső meg kétgpu-s csúcskártyája, akkor nagyon is jó megoldás.
Az SLi pedig tényleg nem ellenfele, mert az többkártyás rendszert jelent, az meg már más.
OFF vége részemről[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz - = Zk = - #689 üzenetére
Eredeti hogy lehetne, mikor itthon még megse jelent? Vagy vmit rosszul tudok, és igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest