Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
válasz enerdzsájzer #1326 üzenetére
Még mindig nem tudok átmenni a szeméttelepre.Segítene valaki?
-
válasz enerdzsájzer #1349 üzenetére
Megoldás ITT
Ha látszólag elvesznének a mentéseid szólj, mert nem vesznek-el csak egy elérési út változik meg.
(mivel ez kezd már egyre gyakoribb gond lenni, lehet hogy be kellene rakni az első hozzászólásba)
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2026 üzenetére
Kösz. Közben már bevettek. Igazából nem kellett semmit se csinálni. Elmászkáltam voltam az ingványban (4 cuccot találtam csak) és most mikor visszamentem úgy fogadtak, hogy beállhatok ha akarok.
Sajna van egy bug is mindjárt. Mikor beállok a főnök bemondja, hogy ezzel megszakad a kapcsolatom a Stalker frakcióval de mégsem. Ez ott probléma, hogy a duty bázis felé menet ha befoglalok egy helyet amit kell nem a freedomosok érnek oda előbb hanem a stalker frakció így viszont a freedom már oda se jön tehát nem tudom teljesíteni csak ha agyonlövöm a stalkereket.Én már sok százezer rubelt összeharácsoltam most is 101.000 van nálam. A baj még, hogy a freedomnál nincs skuló a Vintarhoz
GP-37-et a Clear Sky bázis ad? Mit kell tenni érte?[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2028 üzenetére
Én már a legelején csatlakoztam a stalkerekhez úgyhogy ez nem járható. Inkább majd lelövöm őket akkor kitagadnak.
A duty-nál annyi lőszert lehet venni a Vintarhoz amennyit a pénztárcád elbír. Csak másnál nincs.''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2031 üzenetére
Yantarban sincs az öregnél sajna. Legalábbis nekem nem adott mikor ott jártam.
-
Hun'reeth
őstag
válasz enerdzsájzer #2031 üzenetére
Na most meg van az öregnél.
Sajnos a duty eléggé kiirthatatlannak tűnik mert bug-os. Agyonlőttem pár stalkert és így semlegessé váltak de így se jönnek a freedomosok az elfoglalt pontokra.
A duty bázison meg sokszor elrakja a fegyvert így könnyen lelőnek. Még a fejlesztő gyereket is beadta így harc közben elvileg megjavította volna a cuccaimat.Elvileg hogyan zajlana a duty kiirtása? Adná folyamatosan az instrukciókat vagy csak bemegyek agyonlövök mindenkit visszamegyek és örülnek?
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz enerdzsájzer #2028 üzenetére
Közben olvasgatom amit írtatok. 100k-t!!! Az igen. Nekem nem volt türelmem hozzá. A Legtöbb zsém 25k volt aztis egyből elnyomtam fejlesztésre. A max amit a "sietős" játék alatt ki tudtam hozni ebből a pénzből az 30-as mellény. Nemtom vki vett-e már vmi butább öltözetet. De ujra már nem kezdem ezek miatt. Bár nagyon érdekelnének a szélsőségesen jo cuccok. Az a baj hogy rohadásig kell sétálni ahhoz hogy rengeteg lovéd legyen meg minden fejlesztve legyen.
50k-t adnak a hídért!! Ezt se tudtam. Te onnan még visszamásztál a CS bázisig ami a világ másik felén van? Hát az min fél nap séta real time. Én meg még azt hittem hogy tul sokat szarozok a cuccok miatt az egyes részeken. Gyűjtögettem relikviát mint állat, de csak ha arrafele volt dolgom. Viszont a kis kerülök miatt is rengeteg idöt elcsesztem. Képzelem mennyi idő lehet 100k-t összeszedni. Főleg hogy tuningos fegyvert mástol kb 2-3 alkalommal szereztem.
Én amugy duty-hoz csatlakoztam(érdekes miután megoldottam a gondjukat egyből felvettek nem ugy mint a freedom) miután lusta voltam tovább nyalizni a freedomnak hogy ugyan má vegyenek fel ha mindent megcsináltam (igaz fő sztori miatt muszáj voltam). De hát így jártam.
Rengeteg lovém lett volna ha a sok relikviát meg fegyot el tudtam volna adni amit vörös erdőben és utána szereztem. De ahhoz vissza kellett volna mennem. Én meg ki akartam már tolni mert kell a hely a gépen a rengeteg game-nak amit még ki akarok tolni.
Jo olvasni amugy hogy vki ennyire belemászik a témába és kiprobál oylat is amihez nekem nincs türelmem de amugy nagyon érdekel. Általában hidegen hagynak az aproságok egy-egy game kapcsán ha már kitoltam de a Stalker-el kapcsban minden érdekel. -
Robar
csendes tag
válasz enerdzsájzer #2314 üzenetére
Köszi nagyon a leírást ki fogom próbálni, ahogy mondtad. A mentést nem tudnám most fölhasználni, mert 1.5.07.-el bajlódom. De azért köszönöm. Szia.
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki bármilyen célt, csak egyet ne. Magát a boldogságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- ASUS RTX 3060 TI
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest