Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeoos

tag

válasz Hun'reeth #2419 üzenetére

Közben rájöttem, ha a küldetés még nem mutat a következő pályára, akkor még ha át is tudsz menni és egy csomó várományos dolgot elintézni, az olyan dolgok mint például ott Jantarban, a doktóreprofesszóre ajtaja valószínüleg zárva lesz.
    Viszont a teherbírásunk többszörösének egyszerre elszállítása egy másik pályára (kereskedés szempontjából) ... lenne egy ötletem:
    Egy-egy jó kis "hentelős" területen rengeteg eladható fegyver gyűlik össze, szerteszét hevernek, csak össze kell gyűjteni őket. Ha van a közelben egy kisérő/vezető/átvivő ember, akkor az ő lábához hord oda apránként az összes cuccot. Amikor már minden ott van, csak úgy kell állnod, hogy a fegyvereket is összetudd mind szedni, de az emberhez odafordulva a párbeszédlehetőség is megnyíljon. Felveszel mindent (persze többszörös túlsúlyod lesz) ... és egy klikkre átviteted magad egy kereskedős helyszínre. Ott aztán mindent eldobsz és a teherbírásodnak megfelelően szép sorjában eladogatsz mindent. Az én lenagyobb ilyen tranzakcióm 600 kiló körül mocorgott és bőven százezer rubelt tudtam bekaszálni érte. Kb. így nézett ki a helyzet: kép Amint a következőekben láthatod van itt lóvé elég :)) pedig még csak Agropromnál járok a főküldetésben kép (jahh és még nekem is semleges a viszonyom mindenkivel)

[ Szerkesztve ]

"... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."

Új hozzászólás Aktív témák