Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz Hun'reeth #2331 üzenetére
Minden tiszteletem és békés szándékom ellenére: "ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
Az ilyen személyeskedő, általad marhaságnak titulált véleményezések inkább provokatív jellegűek és mint ilyen EZ nem illik egy fórumozó oldalra. Persze nem akarok olajat önteni a tűzre, így a dolgot most részemről rövidre is zárom:
A megjelölt hozzászólásom egy előzőekben megjelentre volt reagálás (nem neked szólt ... szövegkörnyezetében pedig egyáltalán nem volt nagyobb marhaság, mint aminek indíttatására született) és talán a teljesség igényének nélkülözése miatt félreérthető volt (bevallom nem akartam regényt írni), de a kibicelésre sem szándékoztam okot adni.
Tök mindegy, hogy ki és mit mond, gondol és cselekszik. Elhiszi, avagy nem!
A játék nálam az elejétől minden gond nélkül működött. Találkoztam persze eseti és egyedi érdekességekkel, de ezek soha nem ismétlődtek meg, így általános hibának nem minősíthetem.
Az is tény, hogy VGA-verseny megítélésében az ATI Radeon képviseli (csak a példa kedvéért) a dízel technológiát, míg az Nvidia benzinesnek tekinthető. (persze ez csak az én véleményem és nem vitaindító!) Az általam használt SLI kapcsolatba hozott kártyák meg egyenesen kerozinok ebben a példában.Mindent egybevéve: persze a javítások hoztak némi javulást a játékmenetben, de a sok bugnak nevezett dolog és AI hivatkozás inkább az egyes konfigurációk adottságai, illetve gyengeségéből adódó problémák, mint a játékkészítés során esetlegesen felmerülő hozzánemértés. A javítások leginkább csak optimalizálták, ha jobban tetszik összefésülték a világ játékosainak gépparkját, a zökkenőmentes felhasználás érdekében.
Hun'reeth! Nem szándékoztam vitaindítót gerjeszteni és még csak szópárbajra sem hívnálak, csak megszólítva éreztem magam és mint ilyen illik rá reagálnom.
[ Szerkesztve ]
"... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Robotporszívók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Rode Wireless Go 2 kit
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest