Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeoos

tag

válasz Hun'reeth #2331 üzenetére

Minden tiszteletem és békés szándékom ellenére: "ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

Az ilyen személyeskedő, általad marhaságnak titulált véleményezések inkább provokatív jellegűek és mint ilyen EZ nem illik egy fórumozó oldalra. Persze nem akarok olajat önteni a tűzre, így a dolgot most részemről rövidre is zárom:

A megjelölt hozzászólásom egy előzőekben megjelentre volt reagálás (nem neked szólt ... szövegkörnyezetében pedig egyáltalán nem volt nagyobb marhaság, mint aminek indíttatására született) és talán a teljesség igényének nélkülözése miatt félreérthető volt (bevallom nem akartam regényt írni), de a kibicelésre sem szándékoztam okot adni.

Tök mindegy, hogy ki és mit mond, gondol és cselekszik. Elhiszi, avagy nem!
    A játék nálam az elejétől minden gond nélkül működött. Találkoztam persze eseti és egyedi érdekességekkel, de ezek soha nem ismétlődtek meg, így általános hibának nem minősíthetem.
    Az is tény, hogy VGA-verseny megítélésében az ATI Radeon képviseli (csak a példa kedvéért) a dízel technológiát, míg az Nvidia benzinesnek tekinthető. (persze ez csak az én véleményem és nem vitaindító!) Az általam használt SLI kapcsolatba hozott kártyák meg egyenesen kerozinok ebben a példában.

Mindent egybevéve: persze a javítások hoztak némi javulást a játékmenetben, de a sok bugnak nevezett dolog és AI hivatkozás inkább az egyes konfigurációk adottságai, illetve gyengeségéből adódó problémák, mint a játékkészítés során esetlegesen felmerülő hozzánemértés. A javítások leginkább csak optimalizálták, ha jobban tetszik összefésülték a világ játékosainak gépparkját, a zökkenőmentes felhasználás érdekében.

Hun'reeth! Nem szándékoztam vitaindítót gerjeszteni és még csak szópárbajra sem hívnálak, csak megszólítva éreztem magam és mint ilyen illik rá reagálnom.

[ Szerkesztve ]

"... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."

Új hozzászólás Aktív témák