-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz HornedReaper #10412 üzenetére
Nem. Csak nálam működik, mert te megpróbálod ilyen átlátszó kérdések mögé bújtatni, hogy gyertek keressetek nekem pénzt. 🙃
-
senior tag
-
senior tag
Monese topik nem pörög annyira így megkérdezném itt is.
Ismerősöm csinált egy "butaságot". Forintot utalt Revolutról Monese-ra tegnap este. Én még nemzetközit nem utaltam Revoluttal így nem tudom ennek meg kellett-e volna érkeznie, de ugye euró számlája van, ilyenkor mi történik átváltja magától, vagy majd egy idő után vissza fogja dobni az utalást?
-
senior tag
-
senior tag
Hétvégi online bankkártyás fizetéssel tapasztalatok? Mármint pl fontban. Múlt hétvégén vásároltam 30 GBP értékben és kb 200 Ft-al került többe mint hétköznap. A hétvégén érdemesebb OTP kártyámat használni, ha nem váltottam előtte eleget?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz XboxGamePass #11015 üzenetére
Kicsit más. Revolut kártyám be van rakva PayPal mögé. Fizettem 31.34 GBP-t és 30 GBP volt átváltva. Mindenhol az van beállítva, hogy azzal terheljen amiben fizetek, ne váltogasson se a PayPal se senki. Most csak a forintból vont le, a 30 GBP-t nem. Ez azért történt, mert nem volt elég GBP az teljes vásárláshoz átváltva? Azt gondoltam, hogy vált majd még hozzá.
-
senior tag
-
senior tag
Hiba van nekem vásárlásokat többször levon és nem sztornózza, 5x próbáltam fizetni abból egyet duplán levolt persze a kereskedőnél mind hibát dob.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Megint van 3000 Ft-os meghívás... Nem volt elég sikeres az előző időszak nekik?
-
senior tag
-
senior tag
Top uphoz nem kapok sms-t az OTP-től... fml
-
senior tag
Fizetési hivatkozás kéréssel már nem tudnak olyan tagok fizetni, akinek nincs Revolutja? Amikor küldök a fizetés helyett csatlakozást ajánl fel a linken.
aujjobba Szerk.: Dehogynem pont ezért használtam olyanok fizettek nekem itt akinek nincs Revolutja és nem akartam lassú utalással bajlódni... Nekem ez volt a Revolut egyik leghasznosabb funkciója...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz aujjobba #12186 üzenetére
Elnézést a "tagok" alatt azt értettem, hogy emberek.. valóban én fogalmaztam pontatlanul.. Ne nyissatok már kést..
gzbotii: Mai nap új felfedezése. Amikor írtam, hogy csatlakozni akar az 40,000 Ft. Most csináltam egy 5000 forintosat, annál valóban nem kér csatlakozást. Nem tudtam, hogy van összeghatár ami alatt nem kötelező csatlakozni.
petipetya: Csinálj egyet 40-50 ezer forintért, azzal csatlakoztatni akar a Revoluthoz.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz gzbotii #12194 üzenetére
Hmm érdekes. 2 hónapja használom aktívan és 1 millió forint ment át rajta. Nálam 40 ezer ft körül már csak csatlakozással engedi. Akkor elnézést úgy látszik mindenkinél más. [kép]
aujjobba: Nem értem félre, nem vagyok óvodás. Nem is enged fizetni, hanem egyből az appstoreba dob a linkkel.. Kisebb összeg alatt megy.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz gzbotii #12202 üzenetére
Nem tudom milyen algoritmus alapján lőtték be ezt az összeghatárt, de lényegtelen, mert akkor felezve/harmadolva befizettetem, csak érdekesnek találtam, mert eddig nem kértem ekkora összeget fizetési hivatkozással.
Tuomas: Csináltam most vagy 10 hivatkozást, olyan 35 ezer ft a határ amitől nálam csatlakozást kér. Ti be tudtok kérni pl 100-150 ezer forintot is? Próbáljatok minél nagyobbat, lehet nálatok is kér valamekkora összegtől. Én csak 40 ezret akartam és megakadt a szemem, hogy csatlakoztatni akar.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
Ma már 15,000 Ft-ot sem enged fizetési hivatkozással kérni, pedig 1,2 milliós keretből 900,000 Ft csak kártyás fizetés volt. Érdekes.🧐
-
senior tag
válasz XboxGamePass #12385 üzenetére
Nem szeretik ezek szerint, ha olyan fizet neked aki nem regisztrál, mert már 3000 Ft-ot sem enged. Jó tudni, mert nem bővítették, hanem egyre kisebb lett az összeg amit kérhetek hivatkozással.
-
senior tag
-
senior tag
válasz Tuomas #12390 üzenetére
~215000 Ft-ot szeptemberben, előtte csak pár tízezret. Nekem az tetszett benne, hogy azonnal megvan éjjel/nappal és hétvégén is.
Amúgy én hétvégén már nem is váltok előre, hogy legyen hasznuk belőlem, mert az egész Revolut 90%-ban kártyás vásárlásra használom, utalás csak 10%. Nem szoktam kiküldeni, mert úgyis el van költve róla.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Na ma először elértem a feltöltési limitemet.. Holnap ugyanilyenkor tudok már feltölteni?
-
senior tag
Tegnap napközben elértem a napi limitemet top up terén, nem engedett többet. Ma reggel megpróbáltam 15 ezer forintot feltölteni és azonnal, cvv és otp biztonsági sms kód nélkül azonnal feltöltötte.
Örülök is, mert így sokkal gyorsabb, de azért fő a biztonság.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Auuu. Tegnap is hívtam meg embert erre ma kapom, hogy ha meghívok 5 embert kapok 12 hónapra Metal csomagooot.
-
senior tag
-
senior tag
Mindjárt elérem a havi 1,850,000 Ft-os limitet.. jaj de jó lenne az az ingyen Metal kártya.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Androidosok nektek sem enged top upolni? Elfelejtette az eddig elmentett bankkártyát és hiába akarom feltölteni az egyenlegem, nem engedi.
Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt. Próbálkozz később.
anadroid: Köszi, várok.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz XboxGamePass #14401 üzenetére
Vissza állította magától a kártyát. Top up hibára futott, de végül is hozzáadta az egyenlegemhez szóval nálam is okés már.
-
senior tag
Fogy a pénz, már csak 1,750 HUF jár meghívásonként.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Aldi. Kártya 2x is elutasítva. OTP-t kellett használnom.
-
senior tag
-
senior tag
Osztrák számláról utaltak nekem 44 eurót. Eurós számlámhoz bementem és másoltam onnan az adatokat. Úgy jó lesz igaz? Gondolom ez 2-3 nap mire megjön. Országhoz értelem szerűen Groß britanien került.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Rég jártam a topikban. Fizetési hivatkozásos pénzbekérésnek mióta van díja, vagy csak hétvégén? 14500 forintra rászámolt 190 Ft díjat.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest