- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Windows Insider Program
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- ASUS routerek
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevinium
aktív tag
Én csak a netsemlegességet szeretném, de azt nagyon.
Mondják meg, hogy mennyibe fáj 1GB adat, és majd eldöntöm, hogy mit szeretnék vele csinálni. Még jobb lenne, ha a mobilcsomagoknál is sávszélességet lehetne vásárolni, mint a vezetékes internetnél. De én még mindig fel nem foghatom, hogyha megvásárolok mondjuk 10GB-nyi adatot, akkor azt miért csak 1 hónapig használhatom fel? És miért kerül ugyanannyiba ha a 10GB-nyi adatból csak 1-et használok el, mintha 10-et használnék el?
Miért nem jutottunk még el oda, hogy úgy számlázzák, mint a villamosságot? Felszereljük az órát, havonta megnézzük, hogy mennyi fogyott, és azt kifizetem. De olyan a világon nincs, hogy kifizetek 10-et előre és ha ne használtam fel, akkor megint ki kell fizetnem 10-et.
[ Szerkesztve ]
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Telekom Domino Maraton. Tavaly feltöltöttem 8GB-ot, lassan eltelik az egy év, de még van belőle 3GB. Persze tavasszal a járvány alatt volt pár ajándék GB is. Majd decemberben megtoldom újabb 3,5-4GB-al, azzal megint el leszek egy évig. Nyilván Ft/MB vonatkozásában nem a legolcsóbb megoldás, de tekintve, hogy mobilnetből kisfogyasztó vagyok, nekem ez éri meg a legjobban. Nem 30 napra kapom, hanem akkor használom el amikor akarom, az örökkévalóságig görgethetem.
[ Szerkesztve ]
-
FoxiestFox
félisten
Ezek a cégek nem azért vannak, hogy neked jó legyen, hanem hogy a tulajdonosaik agyament összegeket keressenek velük.
A "megromló", lejáró mobilneteket egy normális piacon meg sem lehetne engedni.
Az én használati szokásaimmal 1GB mobilnet az nagyjából fél év.
Kártyás vagyok, mert nem szeretek telefonálni, ha mindenképp így kell átbeszélni valamit, akkor VOIP, wifin.
Tőlem tehát évi 1-2 ezer forinton túl semmit sem látna a szolgáltatóm, ez pedig nem biznisz nekik.
Így, hogy lejárogatnak a mobilnetek, pár havonta rá kell tenni 3k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Cyberpunk 2077
- FireFox1996: 2023-as őszi fórum peca
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányos topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- További aktív témák...
- DENON DRA-800H integrált sztereó (2.2) erősítő hálózati szolgáltatásokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest