Új hozzászólás Aktív témák

  • oz82

    senior tag

    Szervíz után nekem is csak roszabb lett. Többször sárgul, jobban melegszik. 2 Hónapja volt javításon, elsőre minden szép és jó lett, csak mire belaktam jól belassult, spontán újraindul. Mikor frissít a playról egyszerűen annyira laggol, hogy semmit nem lehet vele kezdeni! Ha használom a GPS-t,goolge maps-et, Walkmant akkor utána ha mem. igényesebb alk ot futtatok akkor garantált a spontán restart. RR3 előtt kötelező a restart, csak az a baj, hogy a Le mans is sorozat mem. igényesebb hisz nagyobb a pálya. 3-5 futamonként restart kell mert kidobál (memória manager és mem. tisztítás ellenére is).
    Még szeretem ezt a telefont, de csak addig míg van rajt garancia ;], aztán falhoz vágom,( na jó nem, fix GPS lesz belőle a kocsiba, vagy telekom IPTV távirányító) . Újrahúzom a rendszert és nem rootolok (egész egyszerűen nem kell ennél a napi használatomhoz, marad gyári 4.3), meglátjuk hogy megy. Ha szarakodik akkor garis szervíz, a lista már megvan.

    [ Szerkesztve ]

    Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

Új hozzászólás Aktív témák