Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Mivel maga ellen nem fog nyomozni se a hivatal, se a kormany, valoszinuleg a nagy semmit titkositottak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Míly meglepő fejlemény.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Elképzelem ahogy a 0 kb-os txt filera rányomnak jobb gombbal majd encrypt és random írkálnak valamit kulcsnak amit persze nem jegyeznek fel mert minek is.
Illetve ahogy egy 500-as köteg üres papírt levisznek irattárba Pegasus feliratos gyűjtőbe ráírva hogy 2050.ig zárolvahttps://logout.hu/bejegyzes/masterdeejay/vintage_story_ph_forumozok_szervere.html
-
Samott
addikt
Igazabol azt elmondhattak a kepviselok, hogy mirol nem beszeltek, mire nem kaptak valaszt. A maradekot titkosithattak, de abban se volt erdemi valasz, szoval igen, ures lap, de az titkositva.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Micsoda bohózat...
https://www.coreinfinity.tech
-
FattyDove
őstag
Tehat a fidesz lehallgatott mindenkit, aki kicsit is veszelyt jelentett a dagadtra.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
nemlehet
őstag
Én ezt beismerésként könyvelem el. Köszönjük!
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
joey04
titán
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Syl
nagyúr
Elvtársak! Van még lejjebb???
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
Fred23
nagyúr
Rendes a főnitől, hogy gondol a fiatalabb talpnyalóira is.
-
<Adamsky>
veterán
"Én ezt beismerésként könyvelem el." - miért is?
... azért mert egy biztonsági ülés anyagát titkosítják?
Egyébként meglepő, hogy mekkora a kormányellenes hangulat itt a PH!-n. A kritikusokat** kérdezném, hogy ők kit látnának legszívesebben a hatalomban 2022 után?** nem, a FIDESZ / KDNP szerintem sem tökéletes, de ha bárki vet egy pillantást a "másik oldalra", akkor szvsz. nem marad kérdés.
-
<Adamsky>
veterán
Választani kell, nem? Vagy te is inkább úgy vagy vele, hogy akkor el sem mész?
"Számodra az fura, aki nem azt választja, amit Te ... " - igen, de bennem van egy egészséges érdeklődés. Érdekelne, hogy mi visz valakit arra, hogy a szivárvány koalíciót - vagyis Gyúrcsányt újra - a hatalomra segítse.#15 Imilenni
"Ugyanazt nyújtja mindkettő ... " - ilyenkor azért mindig felszalad a szemöldököm mikor valaki egy lapon említi a jelenlegi kormányt a Gyurcsány-féle bagázzsal. Igen, az Orbán kormány bizonyított. Nem hibátlan, és van még mit rendbe tenni (van is miből, ugye...), de minden szempontból jobban állunk, mint 10+ évvel ezelőtt.
... és ez csak a gazdasági része. Az értékrend a másik.#16 FattyDove
" ... nem a ruszkikra / kínaiakra élvez el." - nem tudom kire gondolsz. A jelenlegi kormány csupán nem akar egy lábon állni, ill. megpróbál az ország érdekei mentén mindenkivel jó kapcsolatot kiépíteni. Lassan - Amerika, Afganisztáni "helytállása" után - erre az EU-ban is kezdenek rájönni.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz
<Adamsky> #17 üzenetére
Gyúrcsányt újra - a hatalomra segítse.
Állj le a kormánypropagandával. Amíg a habonyművek baromságait böfögöd vissza, addig csak ki fognak röhögni az emberek és hülyének fognak elkönyvelni.
Üdv egy hazaáruló, buzi, libsi, magyarellenes, keresztényüldöző, sorosista, gyurcsányista, brüsszelita, drogos, pedofiltámogatótól. Igen, ez mind én vagyok a kormányod szerint.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Az a bibi hogy egy kémprogram használata nem csak politikai kérdés.
Értem hogy nemzet biztonságos az fontos, de az is valójában egy megfoghatatlan dolog, mivel titkos a dolog eleve azt és úgy figyelnek meg akit akarnak, hiába van rá törvény, ha az egészet fentről lehet írányitani.
Vagy te azt gondolod hogy az ilyen dolgokat majd elkezdik le dokumentálni?
Az ilyen dolgoknak valószínűleg nyoma sem lenne az egész rendszerben.
Persze mivel ez az egész dolog titkos dolog, ezért nekünk erről tudni sem szabad... :D
-
szaszyka
senior tag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Bárkit, csak ne a régieket, és ne a fideszeseket. Fiatalokat, akik még nem hiteltelenítették magukat, vagy esetleg MZP-T. Bárkit, aki még nem kapott esélyt. Egyébként nyugodtan dobhatnának ehhez a pár évhez még 50-et. A 2100 szép kerek szám
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
Sajnos veled sem lehet.
Hidd el nem tehetsz róla ha az agymosás ezt tette veled... ezen a téren a fidess jó munkát végzett. Nem akartam sértő lenni bocsánat... hidd el sok ezer embernél ugyan így műxik ez.
Az amit tehetsz , hogy utánnaolvasol a dolgoknak amit hallasz az sokban segít
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
sixpak
veterán
válasz
FattyDove #20 üzenetére
Engedd el.
Én egyszer (próbáltam) vitázni fidkánnyal, de szenvedés, nem vezet sehova, olyan mintha egy 6 évest próbálnál meggyőzni valaminek az ellenkezőjéről, amiben még hisz.
Szóval én nem erőltetem azóta... mondjuk hála a jó pásztornak, személyesen egyet-kettőt ismerek csak, de kerülöm is őket, mint a büdösszart.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Imilenni
addikt
válasz
<Adamsky> #17 üzenetére
Szóval megint Gyurcsányozás, veled sem érdemes vitatkozni
Amilyen sötétség van most a fejekben, az bőven felülmúlja azt ami volt.
Kíváncsi lennék azért milyen értékrendről hadoválsz itt, az összeszerelő koreai biorobotokról? Esetleg az 1600 milliárdos kölcsönről?
Üdv
sorosgyurcsánymelegpedfilfiabuzipedofilfiasimogatosorosPress "F" to pay respects.
-
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Évek óta mondom, hogy egyetlen ember van, aki alkalmas a feladatra, csak mulya a nép ahhoz, hogy megválassza. Pedig nagyon jó a programom:
megígérem, hogy nagyságrendekkel kevesebbet fogok lopni, mint az elődeim. Sztem ez önmagában elég az ország felvirágzásához.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
Ismered a történet mögötti jogi dolgokat?
Jelenleg két olyan hely van, ami engedélyt adhat valakinek a lehallgatására hazánkban, ezek:-bíróság
-IG minisztériumA bíróság mindig is tudott kiadni ilyen engedélyeket, a szükségesség és arányosság elve alapján.
Az IG minisztérium azt hiszem 2016-ban kapta meg a lehetőséget, hogy kiadjon lehallgatási engedélyeket. Ráadásul ha téged valamiért lehallgatnak az ő engedélyükkel, az ellen ugyan élhetsz panasszal, de azt megint az IG fogja elbírálni, nem egy független testület...
Szóval egyrészt a jogorvoslat lehetősége érdemben megszűnt mert azzal indokolják meg amivel akarják a lehallgatásodat, másrészt meg az egész eljárással sérül a hatalmi ágak szétválasztásának elve. Az már csak hab a tortán, hogy az IG kiszervezte az engedélyek kiadását Völlner Pálnak...
Amióta az IG engedélyt adhat lehallgatásokra, igen nagy számban engedélyezett is ilyeneket. Több ügy eljutott az EU ilyen olyan bírósági szintjére, a kormányt is elmarasztalták a törvény visszásságai miatt, de azóta is változatlanul működik ez a törvény és ez valószínűleg így is fog maradni egy kormányváltásig.
Nekem nem fér bele, hogy lehallgassák a másként gondolkodókat, legyen az bármelyik oldalhoz tartozó. Akkor sem fér bele, ha ennek eléréséhez megint hatalom közelébe kerül a Feri, egyszerűen nincs egy szinten a két probléma. Ilyen lehallgatások az átkosban voltak, csak hát közben volt egy rendszerváltás, ami végül is módszerváltássá szelídült a jelek szerint, régi káderek "jól bevált" megoldásaival...[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Silεncε
őstag
Tulajdonképpen mit is vártunk?
<Adamsky>: Egyébként meglepő, hogy mekkora a kormányellenes hangulat itt a PH!-n. lehet, hogy oka van, nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #21 üzenetére
En utalom a Fideszt, mint a sz.rt. Viszont az ellenzeket sem szivlelem. Szoval a '22-es valasztas nelkulem fog zajlani.
De egyet mondok meg. Belsos korokbol tudom, hogy Kotcsen elhangzott, hogy 7 honap van mindent eltuntetni. Szoval a Fidesz szerint is legetseges forgatokonyv a kormanyvaltas most. -
Ne bántsátok szegényt... nem tehet róla.
tájékozatlanság nagy úr.. pl a mostani kisfőnököm se hallott a Pegasus-ról...janeszgol: ha nem szavazol akkor a fidess-re szavazol... közép út nincs ,ha homokba dugod a fejed attól független te is itt élsz.
Dönsd el ,hogy akarod e a fidess-t vagy nem.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Yeffy
veterán
most meglepodtem.
ja, nem.Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
Egon
nagyúr
Hiába titkosították majdnem 30 évre, praktikusan egy kormányváltás után (adott esetben) hozzáférhető lehet a nyilvánosság számára is, legkorábban 5 év múlva, ha úgy dönt a minősítő jogutódja. De nem szokott.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
bence1024
tag
Azért azt hozzá kell tenni, hogy nem mindenkinek fogadja be a gyomra -valamennyire jogosan- ezt az összefogást.
Már most széthúzások vannak, pedig hol van még a választás?
(Milyen marakodás lenne akkor egy esetleges győzelemnél?)
Ne értsetek félre, nem vagyok narancsos, soha nem is voltam, de biztos, hogy a Gyurcsány féle brigádtól kell a megoldást várni?
Létezik egy harmadik út. -
-
<Adamsky>
veterán
Hölgyeim, Uraim, köszönöm a kedves szavakat és a személyeskedéstől mentes reakciókat!
További sok sikert a gyűlölködéshez!
-
-
szaszimi
tag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
az elszamoltatassal MINDEGYIK kormany adosunk a rendszervaltas ota, es ezen semmilyen mas joleti intezkedes, mismasolas nem fog tudni valtoztatni. barki, akinek akar rokoni szalon keresztul koze volt barmihez a rendszervaltas elottrol es kozvetlenul abbol az idobol, elethosszig eltiltani mindentol, ami ezutan kovetkezik. tiszta lap, es teljesen uj emberek kellenek, jelenleg nincs mibol, nincs kik kozul valasztani.
-
válasz
bence1024 #36 üzenetére
Nálad is a csótányozás megy?
Most komolyan, egy több mint 10 év volt ,most már kis párt vezetőjétől félsz?
El is hiszed hogy , főnix aki hamvából támad fel?
Ő most a Soros?
Annó én is utáltam mint a bűnt ,de látom van helyette sokkal rosszabb isHarmadik út pedig a lelécelés?
Nem rossz megoldás hidd el ,ha van hozzá merszed...
De észosztás ,helyett tenni kell valamit... hangzatos frázisok puffogtatása ,csak 25 év titkositásával igazolható.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
szaszimi
tag
válasz
aprokaroka87 #22 üzenetére
nem csak azert titkos, mert nemzeterdek, vagy mert nem biztonsagos, hanem mert nem akarnak a sajat torvenytelensegeikrol barmilyen dokumentaciot hagyni. azert titkos, mert meg sem szabadott volna tortennie.
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Az biztos, hogy ténymegállapító bizottság nem lesz.
- Freemail
- Apple notebookok
- Facebook és Messenger
- Adobe Photoshop
- Milyen autót vegyek?
- Steam, GOG, EPIC Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- GTA V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Kormányos topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest