Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanka
tag
-
cinemazealot
addikt
No, akkor lehet spórolni a turista utakra.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tudom, hogy továbbra is csak "lőporos" hordó szolgál az űrutazásra, bármennyire is szofisztikált, de elismerem, hogy a SpaceX már mesterszinten űzi a dolgot. Az lenne a meglepetés, ha abban az űrruhában Elon Musk bujkálna és mikor kinyitják az űrállomáson, előugrana "Suprise!" felkiáltással. :-)
Gondolom a Roszkoszmosznál nem örülnek ennek a sikernek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Lenry
félisten
ez mindig nagyon menő
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz cinemazealot #2 üzenetére
Azért még jól jönne egyűrhotel nekik, vagy úgy tervezni az egészet, hogy pár napig fenn keringjenek mielőtt visszajönnek. Gondolom a SpaceX addig nem tervez turista utakat, amíg a NASA ellátja őket elég megrendeléssel.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
DjFlanker
aktív tag
Királyos
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szuper volt!
Holnap reggel van a csatlakozása az ISS-hez.
Március 8.-án már jön is hazafelé.2 perces kis videó!
[link]LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
vampire17
addikt
A ruha, amit a babu visel, vegleges? Mert nekem kisse "lazabbnak" tunik, mint az eddigiek.
-
vampire17
addikt
Ok, hogy "Sci-fi" de olyan biztonsagos is, mint a regiek?
Azert erdekes ez, hogy egy maganvallalkozas mennyivel tobbet ad a design-ra... hiaba, ok eladjak a termeket, ahol azert az is elegge szamit, hogy nez ki... Pl a kabin vilagitasa, rejtett LED-ekkel,.. full folsleges dolog, de jol nez ki
-
gekkoXT
senior tag
Fura hogy a nasa ennyire tolja magát hogy képesek megszakítani reklámmal a live adást, pedig nem is nasa projekt igazándiból.
-
Vikitorony
tag
Azért legközelebb jó lenne, ha nem 20 perccel a live stream előtt raknátok ki a hírt, hanem legalább 1 nappal.
-
Foglalt név
addikt
Ha valaki nem találná a linket a dokkoláshoz.
-
vampire17
addikt
es megerkezett a sarkany !!
-
gekkoXT
senior tag
a visszaszálló első fázis videója fenn van valahol?
-
apatyas
Korrektor
Asszem kezd izgi lenni, már egymás mellé vágták a Dragon belső és az ISS kameraképét. Készülnek nyitni.. először persze csak mintát vesznek a hozott levegőből, hogy még mindig jó-e
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
vampire17
addikt
Bent vannak
Tudom, 1000-ik szempont, de meg mindig qurva jol nez ki ez a Dragon belulrol Amikor eloszor lattam ilyen concept videokat, azt hittem csak kamu es olyan lesz mint az ISS vagy a Szojuz belulrol.
El tudnek kepzelni egy ISS meretu urallomast ilyen belsovel... vagy egy orbitalis palyan osszelegozott urhajot...
(#19) gekkoXT: https://youtu.be/2ZL0tbOZYhE?t=3525
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz vampire17 #21 üzenetére
Szép szép, de ahogy láttam az egyik lábtartó eléggé útba volt a csomag kiszedésekor, le is kellett szedni, aztán meg valahova rögzíteni, mert mindig ellebegett. Ha jól tudom, 7 személyes (?), hát az eléggé halkonzerv feeling lehet. Persze, tudom, súly meg méretgazdaságosság.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tigerclaw
nagyúr
Az a zsilip ajtó elég kicsi és elég fura az ajtaja. Azt nem tudom, hogy az állomás, vagy a Dragon része, de nagyon nem ergonomikus. Nem várok sci-fi szerű ajtót, de egyszerűen béna megoldásnak tűnik.
-
Tuomas
addikt
Még a 4et is sokallom egy ekkora helyen, a 2 ember amikor bement, épp nem akadt össze. Persze biztos kipróbálták meg minden, de 1 napig ez elég kényelmetlen lehet. Idén nyárra már emberes repülést terveznek a dragonnal, nem? Lesz még egy megszakításos teszt, amivel azt vizsgálják, hogy ha felrobban a falcon rakéta, a megszakító program működik-e, és úgy olvastam, utána már éles lesz.
We were here
-
azbest
félisten
Ripley macskája fucsán mutálódik
Vagy Dönci Földnek öltözött, hogy beszállhasson
-
vampire17
addikt
McClain űrhajós ezen kívül két kis darab azonosítatlan tárgyat is talált az űrhajó ajtaján, ezeket később megvizsgálják, hogy honnan származnak, melyik alkatrészről és mikor törhettek, szakadhattak le.
-
félisten
A Gemini esetén volt, hogy csaknem két hetet töltöttek az űrhajósok egy helyben.
A Szojuzban sincs sokkal több tér, ott viszont jellemzően 2 nap volt a dokkolásig tartó idő. Szóval a Dragon nem áll rosszul e téren....Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
őstag
Egyébként a 8. utas az a macska volt. Az lény csak a 9-ik.
Bár az eredeti címe Alien, szóval a magyar névadás áldozatává vált. -
KFORboy
senior tag
Akárhogy nézem a felvételeket, az a repülő kék cumó, egy nagyon aranyos ajándék, egy Plüss Föld, karokkal meg lábakkal.
Garantált, hogy direkt lett így elhelyezve, hogy elszabaduljon odabenn, mert esélytelen, hogy bármit tönkretegyen vagy elállítson... de az ISS-en való dokkoláskor mikor cukkermókus Anne McClain meglátja, hogy Whoosh átreppen fölötte, nah az valami epik moment !Csak Pls valamelyik belső kamera vegye és legyen belőle Bloopers :"D
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
KFORboy
senior tag
Illetve most még több videót nézve; volt egy madzag kötve gömböcünknek a lábára, tehát így biztos ott valahol középen kavirnyászik és pl nem repül bele a kamerába, oda nem ragad be és rontja el a Live képet a kabinból.
De azért a NASA rosszindulat megvolt; leszakadt objektumok keringenek a kapszulán belül
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
apatyas
Korrektor
Ha jól emlékszem, a két darabkát még a Dragon kinyitása előtt regisztrálták, valahol a dokkoló 'csőben'.
Meg a por amit szintén említettek, az addig nyitva levő csőben gyűlt össze.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest