Új hozzászólás Aktív témák

  • Wilika

    aktív tag

    Szóval a helyzet:
    Nem tudtam barátnőmet meggyőzni az Android előnyeiről (pl, hogy én be tudom neki akkor lőni a telefont :D), mindenáron BB-t akart, és lett egy csinos 8900-ja.
    Függetlenítve van a telefon, valószínűleg az izgalmak innen indulnak. Megtaláltam, hol lehet wipe-olni, megcsináltam, mert nem akartam az előző tulaj magánéletében turkálni. Az újraindítás után küldött egy üdvözlő üzenetet a T-mobile (!!!) , ami vicces, mert 20-as kártyával használjuk. Nem tudom, hogy ez a szoftver miatt van-e (az is T-mobile-os)

    Sikerült belőni, hogy működjön az operamini, a facebook kliens (bár barátnőm szerint néha nem hajlandó a legfrissebb posztokat betölteni), szépen fényképez, zenél, de ami zavar, az az, hogy nem találom sehol az AppMarketet a telefonban, és a Gmailt-sem tudom belőni. Próbálkoztam a Gmail-kliens letöltésével is, de az nem tud kapcsolatot létesíteni (pár fórumon említették, hogy ahhoz már BIS v. BES kell). Azt láttam, hogy a telefonról megnyitva egy online felületet hozzá adogathatjuk a mailcímeinket a telefonhoz, de gondolom ehhez is kéne valami RIM szolgáltatás, hogy utána tudjuk ellenőrizni.
    Egyelőre az van, hogyha barátnőmnek nagyon meg kel néznie valami e-mailt, akkor operamini-ben megnyitja a gmail mobil oldalát, de az nem egy hatékony dolog hosszútávon.

    Összegezve:
    Nincs market
    Nincs IMAP-es levelezés
    Valaki tud segíteni valami módon?

    mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?

Új hozzászólás Aktív témák