Új hozzászólás Aktív témák

  • Janó1999

    tag

    válasz sum-blink #6230 üzenetére

    6S lett. Nem kellett sokat szoknom, mert december óta használok almás tabletet. (akkor állítottam bele a parkettába a Levono windózos táblát)
    Az enyém május elejétől van meg, most nejemnek vásároltam egyet a szülinapjára.
    Egyszerűen qrvajó. Aki mást mond az nem próbálta, mást nem tudok elképzelni. Csak tátom a számat, hogy mennyire könnyen és jól használható. Kinyílt a világ. A gyári kihangosítóhoz hamarabb kapcsolódik mint ahogy beindul a motor. 950-nél ez 30-500 percig tartott. Sokszor még hazaérve is csak forgolódott. Egyszerűen tudok parkolni. Működik a bankos app. Működik az aktivitásmérő app. Látom a kamerákat. Mindent lejátszik NAS-ról. Folytathatnám de nincs értelme, minden fasza. Nincs játék rajta, abból kinőttem már. Három hét után vettem észre, hogy a négy emil fiók azonnali fogadásra volt állítva. Nagyon nem befolyásolt semmit. Olvastam, hogy a háttérben futó cuccokat nem érdemes kilövögetni, mert az indítás több akkut fogyaszt. Na azóta 8-10 app fut a háttérben, és a böngészőben is ott figyel 30-40 oldal. Ez sem számít. Este 7-8 órakor felteszem a töltőre, mire lefekszem feltölt. Nem hagyom éjszakára feleslegesen a töltőn. Reggel természetesen 100%. Napi használat, emil, sok telefon, és ami kell (játék nulla) késő délutánra nem ritkán 80% fölött van az akku. Eszem megáll. Nincs guglizás, nincs baszkódás, nincs szopatós frissítés,......működés van.
    De, hogy mi a gyíktól működik valami ennyire egyszerűen és jól, miközben a másik fénykorában sem tudott harmadannyit sem azt nem értem. Egyszerűen öröm használni. Emil kép küldés 4 méretben. Működik a navi, nem eszi az akkut, és nem izzik a telefon. Van Messenger, hanghívással is. Normális a FB is. A Face Time szenzációs. Nem röcög a videó hívás sem. Egyből és jól megy minden. Szégyen az, hogy az MS gyári appjai sokkal jobban működnek mint a saját készülékén. Pl. OneDrive. Sokkal több a funkció. Az Outlook fiókkal teljesen jól elvan. nem kellett semmit sehová átpakolni.
    Tehát nem játszom rajta, csak okostelefonként szeretném használni. Na azt 100%-ban, agygörcs nélkül tudja.
    Eddig egy dolog volt amin filóznom kellett. Van 30-40db céges .pdf adatlap a készüléken. Nem nyitotta meg mindet. Nem két perc alatt jöttem rá, hogy jobb ha nincs ékezet a névben. Ennyi volt a tökölés.
    Nem tudok rosszat mondani róla. 950 után jobb lett volna egy 6S+, de féltem, hogy zsebbe hordva, előbb utóbb károsodik. 100.0000eM tok van hozzá. Vettem egy amerikai, ütésálló, ilyen-olyan tesztelt és tanusított tokot, gombért. Ugye tudjuk hányféle tok létezik a 950-hez, mondjuk az 1db-on kívül.
    Kollégám akkor amikor én vettem vett egy Huawey készüléket. (azt hiszem ha droid irányba mentem volna, én is olyat vettem volna) Tipikus droidos lett azóta. Állandóan basztat valamit. Nincs net, nincs játék. Van RAM, ROM, meg a fülem tudja micsoda, de valamit folyamatosan buzerálni kell. Az enyémen nem.
    Nagyon régen volt már ilyen, mert műszaki ember lévén meglehetősen kritikus vagyok mindennel szemben, de a mostanit szeretem. Ez nálam nagy dolog.

Új hozzászólás Aktív témák