Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
vegtere a megaupload is egy warezferto volt. szerintem a mega is hasonlo sorsra jut. tele van jogserto megoszatasokkal.
-
törölt tag
Ha jól értem meg sem várták az akcióra az engedélyt és házkutatási parancsuk sem volt? Akkor hogy lehet "legális"? Kb. akkora, vagy magasabb szintű törvényt sértettek, mint a kövér. Az ok. hogy jogot sért amit a kövér csinált, de ez most akkor hogy van? Az erősebb kutyának joga van saját szájíze szerint áthágni a szabályokat, vagy rájuk már nem is érvényes?
-
galocza
aktív tag
biztosan van olyan is.
meg van olyan is, hogy valaki disznómód 3 accot regisztrált ingyen megán (3x50gb tárhely), kettőre mennek a házi videók, a harmadikra a fényképek, összesen 80gb-nyi terjedelemben. a legnagyobb jogsértés az időváltós videók alatti zenék, illetve hogy nem fizetett a guiness-nek, amiért rajta van a logójuk egy képen, amikor csapolja a sört dublinban.
ez vagyok én.ps: warezfertő? én is megiszom a bort, de legalább nem prédikálok vizet.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Igen ebből azt lehet leszűrni hogy a rendőrség a jogvédőkkel megtámogatva a legnagyobb ge*iséget is megteheti az legálissá válik. Míg ha valaki feltölt és megoszt egy képet amibe 20x-an zoomolva és képjavító alkalmazással kivehető egy jogvédett márkajel, azt tömeggyilkos módjára kezelik.
Gondolom megragadtak a matek általános iskolás tankönyvnél. Minusz meg minusz az plusz. Illegálisan szerzett illegális tevékenységről szóló adatok egyenlő legális bizonyítékSzomorú hogy hová jutunk...
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Ott a pont. Meg kellene már tanulnom hogy reggeli KV előtt nem szabad írnom fórumra.
Eredetileg szorzást akartam írni, nem tudom miért lett belőle plusz. De a többi áll."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
F34R
nagyúr
válasz ermisukrám #4 üzenetére
Nem hasznalok windows-t (ongolt rugtal).
sajnos az a baj hogy mint megaupload eseteben is volt, ez nem tobb mint egy sharing site. nem igazan cloud.
Kepeket latsz, de se dokumentumot sem semmi masnak nincs elonezeti kepe, es a megosztas a szo szoros ertelmeben letoltest jelent. -
hemaka
nagyúr
Bevizualtam, ahogy a dagadt sprintel a panikszobaba.
-
RawrRr
tag
Hülye aki azt mondja nem volt jogos a Dotcom ellene eljárás...
oh wait!
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen