Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
hogy törném le a kezét annak derékból, aki ilyen adatokat lopkod...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Móci
addikt
Hogy rohadna meg...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
marsu
addikt
Rendben, megváltoztattam ...
Press any key to continue ...
-
Jarod1
addikt
ok változtatom..hoppppp
nekem nincs is gmailes fiókom -
fekeandras
őstag
"A Google az érintett fiókok tulajdonosait rákényszeríti a bejelentkezési adatok megváltoztatására."
Vagyis szerintem nem kell feleslegesen pánikolni .
-
Major Major
őstag
Szerintem a támadás a tudatlan felhasználók ellen irányult, nem a szolgáltatók ellen...
-
félisten
Én soha, sehol ne adok meg semmilyen adatot semmiről, de az elmúlt időben a sima gmail-es, és a google apps-os címem is szokatlan módon kérte a jelszavamat, és felhasználónevemet. Az opera wand felismerte az oldalt, és be is tudtam lépni, ami arra utal, hogy az eredeti oldalon voltam, de bevallom nem figyeltem oda.
Létezik, hogy csak a sütik tüntek el, és semmi gáz?[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Atos23
senior tag
Aki kiadta adathalász oldalaknak a jelszavát, az meg is érdemli.
-
Atos23
senior tag
Jahm, és még valami: Egy csomó hotmail cím csak MSN regsiztráció miatt van, lehetstséges többségük nem is használja. Rengeteg barátkozós, és skinekkel "foglalkozó" oldal van, ami kéri az MSN felhasználói nevet és jelszót, pont ezért
-
fekeandras
őstag
Az embereknek azt kéne már végre az eszükbe vésniük, hogy soha senkinek ne adják ki a jelszavukat. Ennyi a titok. Aki meg kiadja az meg is érdemli szerintem...
-
wiggen123
aktív tag
Hát igen, még mindig a felhasználó a leggyengébb láncszem. Amíg ez így marad és ilyen analfabéta internethasználó tömegek lesznek addig kb semmit nem lehet tenni ezek ellen a "halász" módszerek ellen.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Wolverine
félisten
Valószínűleg ez lesz a helyzet; nálam is rendszeresen eltűnnek valamiért a cookie-k az Operában és nem tudtam eddig rájönni, miért.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
moma
őstag
szerintetek mennyire reális ez a jelszóváltoztatás szükségessége?(főleg ha elég keveset használom a webes felületet) nem szívesen változtatnám meg az összes gmailes accountom jelszavát
we all deserve a bit of luck.
-
juliabrilke
addikt
Változtatja a harapós ló!
-
kingabo
őstag
"Rengeteg barátkozós, és skinekkel "foglalkozó" oldal van, ami kéri az MSN felhasználói nevet és jelszót, pont ezért "
Eddig egyik unotesómnak kb 5* mondtam el, hogy ne adja ki ilyeneknek a jelszavát... Nemrég jött a 6. meghívó az oldalra, ezzel már nem tudok mit kezdeni. 1db "aranyos" smiley-ért bármire képesek egyedek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Jim Tonic
nagyúr
Most arra nem tudok gombot varrni, egy-két napja tart, hogy Firefox alatt új tab nyitásakor középen, sárga mezőben ott az emailcímem pár pillanatra. Vírusom nincs.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Dany007
veterán
Köszönöm, nem épp elég ezt is megjegyezni a 35 másik mellett
Ha valaki akar lophat adatot a címemről... jöhet a spam is... leszarom
Túl nagy kárt nem tud tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PlayStation 5
- Baldur's Gate 3
- KRESZ kérdések és válaszok
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen