Hirdetés
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Windows 10
- Windows 11
- ASUS routerek
- Windows 7
- AliExpress tapasztalatok
- AI-alapú önvezetésbe fektet a Toyota
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz stuntmanmike #403 üzenetére
Neked sem erősséged a visszaolvasás...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz stuntmanmike #409 üzenetére
Ez nem érv, nem kell végig bogarászni, ugyanis van kereső is.
-
Racecam
nagyúr
válasz jooker82 #420 üzenetére
Így nem, de ha még hisztizel is, akkor ki is raklak. Talán el kellett volna olvasni az Alapelveket!!
-
Racecam
nagyúr
A hívásszűrés az egyik használhatatlan ostobasága ennek a szoftvernek. Nem tudom, miért nem kértek fel valakit, akinek legalább valami fogalma van a különböző funkciók használatáról, vagy legalább másoltak volna le már jól működő megoldásokat. (Lásd: SE.)
Hívszűrésnél evidens lenne egy lista, ahol a felhasználó eldönthetné ki, hogy kiket "enged át" a szűrésen. Vagy legalább a csoportoknál azt lehetne kiválasztani, hogy kiktől fogad hívást. Tehát fordított logika kellene, nem azt kiválasztani, akit letiltunk, hanem akit "átengedünk". Ráadásul mindezt profilonként kellene külön-külön aktiválni, beállítani. Ez így lenne logikus.A médialejátszó háttérben futtatása sem az igazi (csak félig fut a háttérben), ez is egy nagy hiba. Itt is "másolni" kellett volna az SE-t, ahol ez tökéletesen meg van oldva. Ezen kívül én szeretnék a médialejátszóba ugyanoda visszakerülni, ahol kiléptem belőle (mondjuk telefonálás miatt), tehát akár a szám közepébe és nem úgy, mintha sosem jártam volna ott. Ostobaság az is, hogy nem lehet előadónként, alatta albumonként rendezni a zenéket, még úgysem, ha Előadónként külön mappába töltöm fel őket, mert csak Az ID tageket veszi figyelembe és az alapján képes rendezni, nem kezeli a könyvtárszerkezetet.
A profilokkal is gond van. Ha létrehozol egy új profilt annak nem lesz ikonja a főképernyőn, és nem tudod majd ránézésből, hogy most a normál, vagy az általad beállított profil van aktiválva. Van egy kis, mikronnyi jelzés a hangszóró ikonja mellett, ami a normál profilnál is megtalálható, hogy ez hányadik, sorszám szerint beállított új profil de ezt csak az látja, akinek nagyítóból van a szeme. Kellett volna néhány ikon erre. (Éjszakai holdacska, nappali napocska, mit tudom én. ) Mondjuk, hogy az "Utcai", miért pont egy harang, az rejtély a számomra. (De legalább át lehetne írni a meglévő profilok neveit....)
Szóval, a szoftveren még dolgozhattak volna egy kicsit, időnként kikacsintva a konkurenciára, mit hogyan kell jól megoldani. Ettől függetlenül a telefon nagyon szép és jó, csak boszantóak ezek a gagyi hibák, amik lerontják egy kitűnő telefon használhatóságát, ilyen egyszerűen elkerülhető butaság maitt.
u.i.: Ezen kívül is van még számtalan apróság, de mindent most nem tudtam, akartam felsorolni.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Ezzel teljesen egyetértek, hozzátéve, hogy sokan olyanok is megvesznek egy nyílt opredszeres telefont, akinek semmi szüksége rá, soha nem rak fel rá programokat, vagy ha mégis, azokat nem használja. Mivel nekem nincs szükségem ilyesmire, a telefont szinte kizárólag telefonálásra és médialejátszóként használom, ezért választottam ezt. Meg persze azért, mert 5 körrel jobban néz ki, könnyebb kezelni, egyébként is könnyebb, szebb a kijelzőre. (Meg sok helyen gagyi a szoftvere. ) Nekem bejött.
-
Racecam
nagyúr
Nekem a "dobverő" ujjaimmal is bejön az Arena virtuális billentyűzete, szinte sohasem hibázok. Nagyon nem vagyok egy SMS-író, a normál telefonos billentyűzeten is keresgélem a betűket, de ezzel (elfordítva) egészen gyorsan megírok egy üzenetet. Mondjuk, ezeknél az érintőkijelzős telefonoknál is az a trükk, ahogy tapasztaltam, hogy meg kell szokni az embernek, akár mekkora is az ujja, hogy az ujjvége hol érintkezik először a kijelzővel. Nyilván ez mindenkinek másképpen van, attól is függően, hogy hogyan tartja az ujját érintéskor. Ha ez már megy, akkor szinte soha nem nyom mellé. Az egyetlen hátrány, hogy a böszme ujjúaknak sokat kitakar a kijelzőből az ujjbegye.
-
Racecam
nagyúr
Szerintem is nagyon könnyen alkalmazkodni lehet hozzá, nekem sem volt még érintőkijelzős telefonom. Egyet viszont itt mindenképpen meg kell szokni, használat után meg kell nyomni egy pillanatra a bekapcsoló, vagy a hangerőgombok valamelyikét, hogy lezárd a kijelzőt, mert ha nem akkor biztos, hogy valahol hozzáérsz a kijelzőhöz és megszakítod a medialejátszást, vagy valamit megnyomsz, elindítasz.
-
Racecam
nagyúr
válasz verser233 #592 üzenetére
Ezzel azért simán elmegy egy napot. Nekem kb. 3 óra zenelejátszással, kb. egy-másfél óra beszélgetéssel, kicsi tapicskolással simán kibírja a napot. Viszont itthon mindig töltő és nem indulok el úgy, hogy nincs fullra nyomva az aksi, ez igaz.
-
Racecam
nagyúr
Én sem látok szinte semmit közelre, de én már a korom miatt (nem, nem fekete vagyok ), viszont kitapogatom, melyik felén van a bekapcs gomb és a másik oldalon alul a bazi nagy zöld kagyló. (Ami ráadásul zölden világít is olyankor. Fényt meg még látok. )
VIBO: A telefont, soha többet ne add a kezébe.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz verser233 #607 üzenetére
Sajnos az nincs benne, úgyhogy kénytelen voltam venni egy ilyet: Jabra BT3030, ezzel a médialejátszótól kezdve, a telefonálást is irányíthatom. Igaz, ezt sem a saját fülesével használom, hanem ezzel: Shure SE530.
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
A számokat album nézetben albumonként csoportosítja, feltéve, hogy rendesen ki vannak töltve az ID tagek. Mivel ez a telefon zenelejátszóként nem kezeli a mappákat, fontosak a helyesen kitöltött IG tagek. Itt egy ingyenes progi, ezzel nagyon jól meg tudod szerkeszteni utólag is.
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz jooker82 #1743 üzenetére
Ameddig bemegy.
A gumiborításnak teljesen a füljáratban kell lennie. Ne félj a dobhártyád inne még jó pár centire van, úgyhogy nem tudsz halláskárosodást okozni.De ha már írok. A V10B_02-es szoftver elég sok változást hozott a médialejátszóban. Nekem úgy tűnik, hogy jobban is szól, bele lehet tekerni a számokba, ahogy itt írták is. Mivel nekem eddig mindig SE Walkman telefonom volt (W800i, W810i, W850i, W910i), bátran állíthatom, hogy hangminőségben semmivel sem rosszabb, sőt szerintem tisztábbak a magasak és a közép is jobban a helyén van. Az SE MEGA BASS funkcióját az Xtra basszus próbálja pótolni a hangszín beállításoknál és majdnem sikerül is neki. (A Bass Boost szerintem nem sikerült túl jól.) Továbbra is idegesítő apróság, hogy a hangszín beállítást minden kikapcsolás után elfelejti és mindig [I]Ki[/I-vel indulunk]. Sőt, ha kikapcsolom a telefont akkor a lejátszás módját is hajlamos elfelejteni. (1 szám ismétlése, összes ismétlése stb.) Mivel én sztereó Bluetooth médiavezérlős Jabra-val használom, egy Shure SE530-as fülhallgatóval, így azt is mondhatom, hogy sokat javítottak ennek a kezelésén. A távvezérlővel való kezeléssel voltak gondok, de most már tökéletesen működik.
Továbbra is rossz, hogy a médialejátszó képtelen kezelni a könyvtárstruktúrát és előadó nézetben belépve nincs album nézet, csak az összes szám egybeömlesztve.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Eddig én is azt használtam, semmi VBR, de ez mintha jobban szólna, persze full minőségi beállításokkal, de lehet, hogy csak képzelődöm. A flac támogatás egyik telóban sincs benne és ez az én nagy bánatom is.
proly01: Mivel a V10a szoftverben ez nincs benne így nem lehet megúszni frissítés nélkül. 12GB anyag hogy fér a 8GB-os telóba? Mert ami a memókártyán van az nem veszik el, frissítés közben úgysem lehet benne és a SIM sem.
mrThomi: Nem jön, ez eddig is benne volt a hangszín szabályzó beállítások között.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz proly01 #1760 üzenetére
De miért veszne el? Adattár mód és szépen áthúzod a gépre. Aztán csinálsz egy "biztonsági mentést" a PC Suite-tal. Frissítés után pedig visszamásolod. Hol itt a probléma? Igen, ujjal bele lehet "húzni" a számokba.
Az aksi elég hamar lemerül, de kapcsold ki a 3G-t és használd az energiatakarékos módot. Nekem így kibír másfél napot, de én elég sok zenét hallgatok.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
Nem tudod és, ha olyan fülest veszel, ami jack aljzattal kapcsolódik, akkor szerintem nincs is ilyen. A legjobb megoldás, ha veszel egy sztereó Bluetooth fülest, ami tudja kezelni a médialejátszót is és akkor még zsinór problémáid sem lesznek. Pl: Jabra BT3030
[ Szerkesztve ]
-
-
Racecam
nagyúr
Emberek!
Jó lenne, ha nem menne el ez a topic teljesen OFF-ba! Felhívom mindenki figyelmét az Alapelvek pontos átolvasására. különös tekintettel a szerkesztési időn belüli, az egy smiley-s, a "privi ment", "privi jött" posztokra, stb. A következő alkalommal kicsit nyomatékosabban fogok figyelmeztetni.
-
Racecam
nagyúr
válasz ForRedGlory #2598 üzenetére
Egy kis kiegészítés, vagy ellenvélemény.
- Zene: Az Arena sokkal jobb zenelejátszás területén. (A menedzselés más tészta, arról már írtam régebben.) Az iPhon-iPod párost is veri nagyon szépen és főleg tisztán szól. A középtartomány és magas hangok szinte tökéletesek, mélyben lehetne egy kicsit erősebb, de ez csak annak érdekes, aki egyébként is drum&bass kedvelő. Viszont a hangszínbeállításokkal ez is tökéletesen kezelhető. Az Xtra bassus pont megfelelő erre is.
Mielőtt nagyon nekem esnétek, tudom, hogy miről beszélek, W800i-től kezdve, szinte minden Walkman telefon megvolt nálam a "legendásnak" mondott W810i-n keresztül W850i és W910i-vel bezárólag. Úgyhogy ismerem a Mega Bass-t, a számaim mp3 320 kbps, vagy aac legjobb tömörítéssel készültek és Egy Shure SE530-as fülessel hallgatom őket.
-
Racecam
nagyúr
válasz Old FatBoy #2646 üzenetére
Esetleg tartsd lenyomva a képernyőt szerkesztéshez...
CarajoEsp: Megy a zenelejátszás a háttérben, hogy sikerül kioldani a bill. zárat a zsebedben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite telefon, ez a Xiaomi 15
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG