Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    Még lenne pár kérdésem, bár talán nem pont az étrendhez kapcsolódik, inkább biológiai jellegű:

    1., Írod a cikkben, hogy a fehérjebontás egyszerűbb a szervezet számára, mint a zsírbontás. Ugyebár a természet mindig az egyszerűbb megoldásra törekszik, akkor miért ne kezdene el inkább fehérjét (izmokat) bontani a zsír helyett? Hiszen megkapja a fehérjeadagot, mellé a sok zsírt is...
    2., Miért függ össze a víz és a szénhidrát? Pontosabban miért tartja meg nehezebben a vizet a szervezet szénhidrát hiányában?
    3., Az nem káros, hogy nincs szükség inzulintermelésre? Nem fogja ettől azt "gondolni" a szervezet, hogy többet sosem kell majd és ha mégis kéne, akkor megmurdálsz a hirtelen "cukorsokktól"?

    Bocs, ha hülyeségeket kérdek, de mérnök lévén, mindent próbálok megérteni és több irányból megközelíteni. :)

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák