Aktív témák
-
fanatic
aktív tag
A régi gépekre még mindig a Win98 a legjobb! Ha elfordul az MS, a kisgépesek is elfordulnak am MS-től!
-
-Devil-
aktív tag
Kár! Én még mindíg ezt használom. Ha jól be van állítva ez is elég stabil tud lenni. Meg persze ha nem gagyi a hardver ami alatta van. Egyenlőre még jó lesz. Ha a hardvergyártók már egyáltalán nem adnak ki drivert hozzá, akkor váltok xp-re. Előbb semmiképp. Ameddig a régi és a legújabb programok elfutnak, addig nem látom értelmét váltani. Sajnálom mert rengeteg dolog köt a win98-hoz és a dos-hoz.
-
Barton
senior tag
RIP !
Csak többet ne legyen dolgom vele ! -
Notes
senior tag
Hát igen MS rájött hogy a sok csilli-villi miatt nem éppen áll át mindenki XP-re. Így próbálják nyomni a népet a frissebb op. r. felé.
Bár hozzáteszem 4 éve van 98SE-m és eddig sem vettem igénybe semmilyen terméktámogatást, mégis itt vagyok (re-install nélkül) :)
Szerintem itt inkább az lesz a döntő hogy a harveres cégek meddig adnak ki drivereket ezekre az op. rendszerekre. -
LVXXX
tag
Hát azt azért nem mondanám. A W2K SP3-ban egy két dolgot elrontottak.
Pl. : Netware kezelés, valami idözítést elbaltáztak és ezért néhány MB-osnál nagyobb állományt nem lehet másolni. SP2 alatt még gond nélkül müködött, úgyhogy vissza is tértem az SP2-re.
Ugyanilyen hülyeséget csináltak anno az NT4 SP5-ben, ott is a Netware kezelésében volt a gond. (Ha a printserver a Novell serveren volt, hiába kapcsoltam ki a Banner nyomtatást, ugyanúgy ki akarta nyomtatni, amit persze a lézer nyomtatók nem kedveltek.) -
Lacza
senior tag
Itt nem a '98 öregedett ki , hanem aki fejlesztené.
Sajnos a fehér bot hegye 1szerre több billentyűt is +nyom és ez a gond:C -
simonzé
addikt
Azért nekem hiányozni fog a nagy öreg (W98 SE).
Az egyetlen normális Windows verzió. Mai napig ezt használom, és szerintem még sokáig fogom is használni. olyan sok van belőle, hogy nem tehetik meg a gyártók, hogy a köv. 3-4 évben w98 driver nélkül adjank ki új hardwaret. -
Tejberizs
tag
Na, tudjátok mikor válltok én XP-re a cégemnél! :(
A gépállományunk felét akkor ki kéne dobni, mivel nem lenne elegendő hardverilag! Jó nekem ez kliensoldalon: Winfos 98, szerverem meg Debian :C -
Én nem értem mi bajotok van. Mindenki sír, mintha holnaptól le kellene törölni a gépéről a win98-at. Ezt senki nem mondta. Nyugodtan lehet hasznáni még 20 év múlva is. Csak már nem árulják, meg nem csinálnak hozzá több javító foltot.
Ha eddig nem volt gondod vele, eztán sem lesz.
Ez olyan, mintha valaki azért sírna, mert a Foerd már nem gyárt pótalkatrészt a
T-modell-hez. -
Pepe135
csendes tag
Az utolsó, még hivatalosan támogatott op rendszer a Millennium!!!
A 98 támogatása kb fél éve hivatalosan megszünt. (bár maga a szoftver még kapható) A millennium 2004 végéig lesz támogatva.
Szerintem nagyon jó op rendszer, jobb mint a 98 Gold edition! Csak tisztességes vas kell alá, ami nem fagyassza le a szoftvert!
Ezután már csak a Win 2000 marad, ami valódi dos felületet használ, és kompatibilis más, 16 bites alkalmazásokkal. -
marso
tag
amiota kijött a w2k sp1 nem találkoztam olyan programmal ami nem ment volna w2k alatt, legrosszabb esetben pachelték, vagy frissebb verzió beszerzésére köteleztek... ugyhogy nem igazán érzem hiányát a w98 terméktámogatás beszüntetésének.
az ezeréves programok ezentul is futnak rajta, az ujak is egy darabig, amig ki nem jön uj directx. -
Skica
őstag
Win 98 Death ,legalább a szomszéd Pistike nem fog szarakodni hogy mit rontott el már megint benne.
-
esteban
senior tag
Na mind 1 , kulonosebben nem izgat a tema ... varom hogy a Dreamweaver megjelenjen LINUX-ra is oszt lottek MS Vilinek ...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem igazan jo hir, gondolom, akkor uj DX meg tarsaibol mar nem lesz win98-as verzio, pedig az SE mar eleg stabilan tud futni. Egy uj installtol meg elore fazok, minden megint feltelepiteni, megszerezni a codeceket, ugy, hogy ne akadjanak egymassal... broaf.
-
Skica
őstag
Bazz magamnak válaszólgatok??
:C:C:C
Jó motor! -
Skica
őstag
SiS+Win 98 elég nehezen házasítható elemek.
-
Tiggr
tag
Nekem otthon még mindig a Win98 SE pörög. Nagyon jó kis op'rendszer, csak normális hardvert kell alápakolni, meg nem minden hülyeséget fölpakolni! 2-3 évente kell csak újrainstallálnom, amikor már úgyis más cucc van a gépben! Én sajnálom, hogy meghalasztják!
Nem is az a bajaom, hogy jön az új, csillogó csoda, ami kétszer annyi erőforrást zabál! Ha stabil, hadd jöjjön! A gondom az, hogy néhány régebbi kedvenc nem megy vele! :( -
Ketama
aktív tag
Már nagyon időszerű volt ez a bejelentés. 5 év az 5 év. Így is túl sokáig húzták. Aki meg új vasra akar feltenni 98/Me párost az megérdemli.
-
ebx
aktív tag
Szerintem 1 hónapon belül visszavonják ezt a bejelentést :DDD
Hasonló a sztori, mint amikor M$ bejelentette, hogy nem lesz Win98 utóda (WinMe). Felháborodás meg minden volt.
A win98 at eléggé eltalálták, most is ebből van a legtöbb aktív oprendszer.
Sok lúd MSt győz? -
esteban
senior tag
Es ezek utan hogy vannak a jogi kerdesek?
Azaz mi van ha valakinel talalnak egy szamla nelkuli w98-at? -
rog
addikt
ez allitolag majd a hardverpiacot is fellenditi, mer a cegek ettol majd jol lecserelik a regi gepeiket az oprendszerrel egyutt.
-
Obi-1
őstag
Egyértelmű, hogy csak beleugratni akarják az embereket a WinXP-be. Azért furcsa, a W95 támogatását nem olyan régen fejezték be (az IE6 megjelenése körül).
Biztos szűkítik a profilt, leépítik a Win9*-es részleget, már nem elég a profit az OS-vonalon... -
zsoltee10
addikt
Hát, annyira nem jó hír, mert pl. van egy csomó progi, ami full nem kompatibilis a winfos XP-vel. :((
-
elmo
aktív tag
Kár, pedig a 98 aranyos darab volt anno (csak jól kellett beállítani); még most is. :D
Aktív témák
it Fokozatosan szűnik meg a Microsoft két operációs rendszerének terméktámogatása.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest