Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Valóban egyre több az ilyen is. Ez sajnos egyre jobban velejárója lesz az internetnek szerintem. Mármint a sok reklám.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Alukard
senior tag
Ééérekes... amióta fönn van a noScript (igen, FF) nem találkozom ilyen hírdetésekkel...
https://blackfyre.ninja
-
Tomate
veterán
válasz tupacamaru #3 üzenetére
Én is csak mikor úgy eldugják azt az X-et hogy fél napig keresem kicsit mérges vagyok...
-
tlac
nagyúr
válasz Hedgehanter #10 üzenetére
azt nem takarítani, hanem archiválni kellette volna, jó kis gyűjtemény lehetett volna belőle
-
Inv1sus
addikt
Hát én okosabb vagyok. ien problémáim nincsenek. És ebbe a kaspersky is segít.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
hemaka
nagyúr
válasz Hedgehanter #10 üzenetére
Egyébként tényleg így van, hogy ha kicsit oda figyelsz akkor nincs gáz. Hetente egyszer a spyware terminatort lefuttatod, és kész
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
copin
őstag
Nálam az explorerbe épült adware és olyan progit akart letöltetni velem, ami kiderítette hogy egy halom vírus van a gépemen. Természetesen csak akkor volt hajlandó letakarítani a (nem létező) vírusokat, ha megvettem a programot, ha jól emlékszem ~20$-ért. Természetesen itt megállt a kíváncsiságom és egy spéci feladatkezelővel (amit a fórumban ajánlottak ) kiütöttem a hibaüzenetet. A "vírusírtót" pedig az Uninstal nevű szigetre küldtem.
lordfreyr Főleg amilyen sok féle ablak kezelő van (nálam jwm). Nincs az a vírusíró, aki fel tudna készülni a linuxos ablakokból.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Hedgehanter #5 üzenetére
Már MSN-es felugró ablkok is vannak, becsapós De szerencsére a NOD örködik.
-
Rickazoid
addikt
Emberek mi ebből a tanulság??
Használjatok Linux alapú op.rendszereket. Az alatt könnyű kiszúrni az ilyet, bár én még sose találkoztam hasonlóval (Windows alatt se, pedig meg tudnám különböztetni). Attól meg nem kell félni, hogy összekeveri valaki a linuxos hibaüzenettel.
Amik általában feljönnek, a blokkoló ellenére, azok csak a szokásos Te vagy a 999999 vagy mittudomén hányadik látogató, és nézd meg mit nyertél meg hasonló dolgok. Persze az ilyeneket egyből bezárom, az ablakon lévő x-re meg gondolom mindenki rá tud kattintani, nagyon kell sietni ahhoz, hogy összetévessze valaki azt egy képpel.Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
félisten
Sajna, nem minden ablakot tud blokkolni az Opera, és a FF sem.
Ritkák nálam is a felugró ablakok, de nem mondanám, hogy soha sem találkozom velük, pedig nem vagyok láma. Természetesen nem nyomok rá az OK-ra ész nélkül.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
shtml
őstag
Én is láttam már emberkét úgy böngészni, hogy szédületes sebességgel okézta le a feljövő ablakokat. Az ilyennek természetesen halovány fogalma sincs, mi az a popup blokkoló, a beállításairól nem is beszélve.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Hedgehanter
őstag
Ja ezert fo a fejem nap mint nap amikor a user sir hogy nem megy a gep pedig a felugro ablakban ranyomott hogy "clean viruses" meg "spyware check".. Persze hogy ez a szoftver gyartok hibaja mert ok kezdtek el, de ha most atallnanak hullamzo szoveggel jelezni ha baj van akkor a virus spyware irok is atvennek a stilust egy par napon belul....
Amugy meg mar lattam olyan "felugro" ablakot ami majdnem elethu masa volt a security center-nek...
-
Ledfold
tag
Nekem nem okoz gondot elsőre kilőni a sok szemetet. Megér annyit egy kis célozgatás hogy nem kelljen bajlódni vele többet. Amúgy én a kéretlen reklámokat betiltanám. Azt viszont támogatom hogy ha valaki valamit szeretne akkor hozzájusson minden információhoz és reklámhoz amire szüksége van. Tehát a célzott reklám jó dolog is lehet.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
tupacamaru
veterán
Majdnem minden felugró ablak sarkában van egy X, én automatice erre szoktam kattintani.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
cousin333
addikt
Valóban vannak cseles popupok, amik hasonlítanak a valódi hibaüzenetekre, ha az embert felidegesíti, akkor simán rákattint, csak hogy végre eltűnjön, és kész a baj. Ezért kell popup blokkolós böngészőket használni...
"We spared no expense"
-
hemaka
nagyúr
Ebben lehet valami, én sem szoktam sokszor elolvasni, csak "jóvanmá, oké, tűnjmáel"...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar