Hirdetés
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- DIGI kábel TV
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- SQL kérdések
- SkyShowtime
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Formax.hu megbízható bolt?
Az árut kiküldik, rendben. A megbízhatóság ott folytatódik ha garanciával kell foglalkozni. Nem baszakodnak...stb... Elvileg van náluk háztól házig garancia. Valakinek voltak garanciális ügyintézése a céggel? Minden rendben volt?
-
koby11h
aktív tag
A Silverline egerek kinézete
Mintha 10-15 évet visszautaztunk volna az időben.
"Komám, szerintem ez egy kemény provokáció!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezeket nagyon régen kapni lehet már, szerintem simán van az 10 év.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#1) ProEvoFan:[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ricsip
őstag
A mobilexpo.hu is "10 éve megbízható" bolt volt arukereso-n, amíg meg nem vette 1 ukrán tolvaj, és csinált egy átbaszós kampányt 2 éve karácsony előtt:
https://homar.blog.hu/2019/12/17/atveres_kamu_csalas_mobilexpo_hu
Az arukeresőn megjelenő írásos értékelések jó ha 5 v. max 10%-a releváns. Boltnál. Konkrét terméknél még az 5% sincs meg tapasztalatom alapján.
Full kretén idióta demens vagy csak szimplán hülyék posztolják a véleményüket oda: "Jó a termék, mert hamar kihozták" "Termék hátrányai: drága" "Jó a termék, mert a célnak megfelel" (leborulok az ilyenek előtt, erre szó nincs mennyire értelmetlen ilyet leírni egy termékről, főleg ha más ez alapján próbálná meg eldönteni hogy az ő elvárásainak megfel-é az adott dolog).Szóval az internet átlag-hülye népének szavára műszaki cikk vásárlásakor 5ft-ot nem lehet adni az ilyen értékelőoldalakon.
Az ha azt írják, hogy a bolt ellopta a pénzüket, baszakodik a garanciánál, időthúz, használt termék árát NEM 100%-ban téríti vissza 14 napon belül mindenféle mondvacsinált indokkal amik a hatályos törvénynek/rendeletnek ellentmondanak, na az lehet egyedül használható input az arukereső-röl.[ Szerkesztve ]
-
-
TIT
veterán
Na ezaz,én is agyhugykövet kapok az ilyenektől kihozták a terméket,még jó,ez a dolguk.
Attól nem lesz jó egy bolt,főleg a mai világba,ahol ők intézik a gart,mondjuk ez a szívás csak számtech-nél van.
Mondjuk volt olyan cég aki nekem másnapra visszautalta a pénzt,másnak meg vacakoltak.
Mondjuk nem tudom,hogy adják a 6600 vgás gépet 385-ért,amikor a vga 270,Msi tápba nem bíznék,ezért nem szeretem az előre összerakott gépet,a táp mindig rossz,de lehet a ház is.[ Szerkesztve ]
-
-
Freiherr
őstag
Végre egy érdekes ajánló, nem az unalomig ismételt random laptopok dömpingje.
XXX
-
Yodafon
senior tag
-
csizo13
tag
válasz
Janika--1982 #10 üzenetére
Hogy micsoda?
Ez egy szép történet lehetett. Tudom, számodra egyáltalán nem vicces és együtt érzek veled, de azért egy jót is röhögtem. Köszi. -
Kronos3000
senior tag
"Ha már a hordozható generátoroknál tartunk" [Generátornak nevezzük azokat a forgó villamos gépeket, amelyek a tengelyükön közölt mechanikai munkát villamos energiává alakítják.] Hordozható Honda generátort(áramfejlesztőt) használok a cégnél, 5liter benzinnel elmegy 2-4 órát terhelés függően, és 2000W-os. Nem tudom mi a megnevezésük, de ezek max hordozható nagy teljesítményű akkuk.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
dcsabika84
csendes tag
válasz
Kronos3000 #14 üzenetére
Nem tudom hány éve "ír" PH-ra cikkeket Synthwave, de már a kezdetektől megszokott tőle a magyartalan, dilettáns, hozzánemértő, kifacsart, érthetetlen mondatszerkezet..
Néha még belefutok egy-egy cikk olvasásába úgy, hogy a cím alapján nem rá gondolok, mint "szerzőre"(meglepően értelmes a 2-3-4 szavas cím), de hamar kiderül(első 1-2-3 mondat), hogy ismét ő domborított valami förtelmet..abban a pillanatban zárom be a bongészőt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
dcsabika84 #15 üzenetére
Általánosságban véve a több olvasás talán segítene az értelmezésben. Mindenesetre köszi, az utolsó két sort bóknak veszem, mert ez azt jelenti, hogy ha más nem, legalább nem tizenkettő egy tucat, amit csinálok, és ez számomra lényeges. ^_____^
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Egon
nagyúr
válasz
dcsabika84 #18 üzenetére
Az hagyján, de még az arc mérete sem semmi nála (oldalazva férhet be a kétszárnyú ajtón). A jogos kritika is lepereg róla, akárhányan is is írják meg neki, hogy rettenetesen erőltetett szavakat, szókapcsolatokat használ.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Czety
friss újonc
válasz
dcsabika84 #15 üzenetére
Igaz, max a napelemmel generál áramot.
Érdekes, hogy a gyártó is generátornak hívja. Mint pl ebben a videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=nGXtkcd-CJY
Talán csak azért mert ugyanaz a célközönség mint akik "valódi" generátort használnak... -
macilaci78
veterán
Rendeltem egy terméket az OBI online shopban, amit nem tudtak szállítani, az üzletben személyesen 3 ember 4 különböző helyre küldött, hol keressem, de segíteni egyik sem akart, nem volt készleten, nem beszerezhető. Majd 2 héttel később jött az e-mail, hogy értékeljem. Értékeltem, amire jött az újabb e-mail, hogy nem áll módjukban megjelentetni az értékelésem.
Pedig semmi trágárság nem volt benne, csak tényszerű leírás.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Joci10
senior tag
válasz
dcsabika84 #18 üzenetére
"Sikerült már az első mondatoddal személyeskedni, gratulálok.." - Mondod te, aki mivel is kezdtél?
Más szemében a szálkát is, a saját szemedben a gerendát sem?
Nem tisztem senkit megvédeni, így nem is fogom ezt megtenni, de ha már számonkérsz tőle valamit, akkor előtte ne pont te tedd ezt vele. Ha nem tetszik az, ahogy ír, akkor ne olvasd (mint ahogy ha nem tetszik egy adás a tévében, akkor ne nézd - ha nem tetszik egy előadás a színházban, akkor ne vegyél rá jegyet - ...)! Legalábbis én a józan paraszti eszemmel ezt tenném, mert nem vagyok se mazochista, se hülye, hogy magammal kiszúrjak. -
dcsabika84
csendes tag
Én kritikát fogalmaztam meg az írásával kapcsolatban, és nem őt kritizáltam. Ellenben ő azt tette(több olvasásra lenne szükségem, mert hát hülye és műveletlen vagyok ugye..).
Láthatóan nem érted a kettő közötti klönbséget, hisz nem írtad volna azt, amit írtál. Veled sem látom túl sok értelmét a kommunikációnak, már meg ne haragudj.
Viszont gratulálok neked is a mindent is megoldó okosságodhoz!:
"Ha nem tetszik az, ahogy ír, akkor ne olvasd" -> "El lehet innen menni.."
(halkan jegyzem meg, hogy pontosan ezt írtam és csinálom)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Janika--1982 #10 üzenetére
Azt hittem nekem már nincs új a nap alatt és hallottam, láttam mindent!
De bizonyítottad, hogy mekkorát tévedtem.
Az eset amúgy számomra feldolgozhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
500K egy "alap játszós" gép. Nem megyek a részletekbe hogy mit cserélnék benne másra (gondolom mindenki magának alakítaná) de szerintem egész korrekt teljesítményt nyújthat. A mai botrányos árak mellett nem is tűnik soknak
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
ricsip
őstag
válasz
antikomcsi #24 üzenetére
Azért az kemény h. a lezárt, kikapcsolt másik gépet felélesztette, és az első gépen végrehajtott műveleteknek pont sikerült a másik gépen is végrehajtódniuk
-
-
Joci10
senior tag
válasz
dcsabika84 #23 üzenetére
Ha számodra a fikázás kritika, akkor igazad van. Számomra a kritika nem az, így megszületett a fentebbi reagálásom...
Kritika az, hogy "szerintem nem jó az, hogy ....."; pozitív kritikánál még hozzá lehet tenni, hogy "ez jobb lenne: ..."; de az, hogy "magyartalan, dilettáns, hozzánemértő, kifacsart, érthetetlen mondatszerkezet"-re teszel említést, az fikázás. Méghozzá a szerzőé. Ez pedig már személyeskedés. De biztosan bennem van a hiba, mert te biztosan csak kedvességből írtál ilyeneket, meg segítő szándékból, és nem is a szerzőnek szántad, és különben is.(((Mellesleg jegyzem meg kedves nyelvtanra annyira ugró ember, hogy a "hozzánemértő" helyesen "hozzá nem értő". Tudod, mint említettem, ha kritizálod a másikat valami (esetleg nyelvtani hibák) miatt, akkor legalább te ne kövess el ugyanolyanokat. De ezt csak zárójelben jegyzem meg. Triplában. Direkt.)))
Az általad kinevetett 'okosságomra', csak halkan: még mindig itt vagy, és még mindig olvasod Synt írásait is (hiszen tudod, hogy mit követ el folyton, minden írásánál). De már megint biztosan én vagyok a hibás, mert erre felhívom a figyelmedet.
De nem baj. Engem nem érdekel, hogy kinek van igaza. Ha annyit elértem, hogy kicsit elgondolkozz (és legközelebb ne tedd ezt meg mással - vagy legalább előtte átgondolod a 'kritikád' jobban), akkor már elértem a célom. Ha nem, akkor meg így jártam.[ Szerkesztve ]
-
dcsabika84
csendes tag
Az első bekezdéshez:
Továbbra sem érted(nem akarod érteni) a különbséget a személyeskedés és a kritika között, akármennyire is mantrázod.
Azt kritizálni, hogy én hogyan kritizálok, az meg a non plus ultra, engedtessék már meg úgy kritizálnom, ahogy nekem tetszik.Második bekezdéshez:
Teljesen igazad van, így helytelen: "hozzánemértő". Neked legalább feltűnt, nagyon kis szemfüles vagy.
(((még ha buta is vagyok és nem tudok helyesen írni, azért az fontos különbség, hogy nekem nem ez a munkám. Triplában. Direkt)))Harmadik bekezdéshez:
Tévedés, nem olvastam a cikket(meg az írásait általában sem olvasom), a kommenteket viszont igen, pont a fentebb említett okok miatt.
Igen, másnak is szemet szúr az erőltetett, magyartalan fogalmazás, ők le is írják kommentbe.
Nem, nem gondolkoztam el semmin, leírtam mi a véleményem, oszt ennyi, így jártál. -
GeryFlash
veterán
,,Széljegyzetben még hozzáfűznénk, hogy a teljesen plug and play üzem szoftverrel sem fogja bonyolítani az életünket. A garancia egy évre szól."
Elkepeszto extra, gyakorlatilag az egerek 99,99%-ra igaz ez, hihetetlen hogy erre a Silvergany szutyokra is.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A héten desktop PC-k és perifériák mellett streamer kiegészítők, routerek és hordozható áramforrások kerülnek bemutatásra.
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogwarts Legacy teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40 mm Starlight - 2023 november 05-ig Apple garancia
- L13 Yoga Gen2 13.3" FHD IPS érintő i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 aktív toll gar
- Xbox 360 Guitar Hero dob.
- Új MSI Katana GF66 FHD IPS 144Hz i7-12700H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3070Ti 8GB Win11 Garancia
- Macbook AIR (2020) i3, 8GB/256GB SSD, magyar, gyönyörű! Akksi ciklus:170! FULLDOBOZ!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest