Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Jézusom, mennyire szánalmas ez az egész!
-
h.istvan
csendes tag
mégis mit várnak, hogy mitől ne lenne a magyar digitális analfabéta? talán attól nem kellene annak lennie, hogy agymosott májkroszoftos barmokat nevelnek közpénzen a nebulókból?
-
Flashcash
Közösségépítő
Jó pénzért én is szívesen elüldögélnék ilyen bizottságokban.
-
lúzer
veterán
rendkívül magas, 60 százalékos a felnőtt lakosság körében a digitális írástudatlanság
És ez mit takar?
Be se tudja kapcsolni a gépet, vagy azért nem ennyire durva?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Muton
addikt
az sem jobb szerintem, ha be tudja kapcsolni és ennyi tud: balról a 2. ikonrea kell duplán kattintani (tehát nem 2x egyet) a 3. sorban. ekkor elindul az aknakereső
szerintem aki nem tud megoldást találni a problémáira, nem látja át a gép lehetőségeit, korlátait (függetlenü attól, h használja-e) azok mind analfabéták.
ez olyan, mint a nagymamám szomszédasszonya a telefonnal. csak a rokonai tudja felhívni rajta, pl mosógépszerelőért meg már biciklivel vagy mittodomén. és még panaszkodik is, h ha hiába ment, mert nem volt otthon a szerelő
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
nike_
addikt
Úristen, ennyire?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen