-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
A GLS mennyire veszi komolyan a csomag minimális mérethatárait?
Ugyanis van egy csomagom ami fektetve (normális állapotában) nem éri el az elvárt 15 cm-es magasságot (csak 7 cm), viszont állítva minden minden minimális méretfeltételt teljesít (ugyanis szélességre pl. csak 5cm a minimum elvárás - ekkor "a magassága lesz a szélessége").
Ez így elég nonszensz, bele fognak kötni így?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Más oldalon is láttam már ezeket a minimális határokat, azért nonszensz mert állítva már jó illetve mert én is kaptam már a GLS-től egy Telekom által küldött telefont ami szintén jóval alacsonyabb volt mint 15 cm.
Akkor marad így, ahogy van. Nekem is jófogás HH lesz. Köszi!
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
A DPD-vel lehet bubis borítékban feladni egy csomagot? (DPD Classic)
-
South Velen
addikt
Sziasztok, a tegnap elsőbbségivel feladott postai értéknyilvántartott levelemnek itt tart a nyomonkövetése:
2015.02.12
12:51 Nyíregyháza 1 posta
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele / Item acceptedLehetséges, hogy ma megkapja a címzett, csak ennyire késik a frissítés?
-
South Velen
addikt
válasz Fancy-boy #4210 üzenetére
Jó hát 3 percet vártam egy ügyintézőre, nem fogok többet. Így is elég drága volt a csomagfeladás.
Már nagyon elegem van, hogy az idióta jófogás/GLS elkevert valamit, és most a postával is szívni kell. Már lassan 1 hete vesződünk a vevővel a logisztikai szolgáltatók nyomoréksága miatt.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Hali!
Szerintetek meg lehet valahogy tudni, hogy nagyjából milyen intervallumban hozza az MPL a csomagot?
Ugye futár számát nem adják meg, de ha telefonon hívom a központot, akkor se adják meg/ill nem tudnak semmit mondani?
-
South Velen
addikt
Hali!
MPL-lel fel lehet adni bubis borítékban cuccokat, vagy muszáj doboz/dobozszerű csomagolást használni?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest