Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz sp8787 #167668 üzenetére

    Sapkowski egy gyökér. Hiába írta meg ezt a szenzációs könyvsorozatot. A valóságban egy f*sz. Elég megnézni pár interjút vele. És akkor nem beszélve arról, amikben a The Witcher 3 játékokról beszél. Marcin Iwiński is lenyilatkozta már ezerszer, hogy minden szálon próbálták szorosabbra fűzni a kapcsolatot Sapkowski-val a játék készítése alatt. De ő szinte teljesen elzárkózott tőlük. Egyszer-egyszer elment a CDPR stúdiójába, megmutatták neki a játékot de teljesen közönbös volt, és semmilyen formában nem segített, még a véleményét se nagyon osztotta meg. Többször is lenyilatkozta, hogy számára a The Witcher játékok nem léteznek. Neki a Witcher univerzumot a könyvek jelentik.
    Szóval nem könnyű kitalálni, hogy daccból, kapzsiságból követeli most a jussát. És lehet, hogy van is hozzá joga, de akkor is egy k*cs*g húzás.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák