-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dictator^ #15237 üzenetére
Simán leszedhető a 4.2-es még: Click a : Teljes lista-ra
read-only mode on the forum
-
Archanon
őstag
válasz Dictator^ #15230 üzenetére
Helo!
Nekem szintén ugyanez a probléma jött elő, miután tegnap feltettem a nod 5 próbaverzióját. Előtte Opera 11.60 és nod 4 párosítással remekül működött minden, de most már cseréli a képeket a legtöbb oldalon. A PH is elég viccesen néz ki, mikor a smileyk helyére avatarokat rak be, vagy fordítva, illetve a gombképeket is kavarja... roppant mód idegesítő. Egyértelmű, hogy a friss nod nem kompatibilis az operával valamilyen téren, de jó lenne megtalálni a hiba okozóját.
Szóval, többiek, ha valakinek szintén előjött ilyen jellegű probléma, és nod uninstall nélkül sikerült megoldani, jelezze!
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #15312 üzenetére
Én oldalra helyezett fülsávval használom, így a 800-as magasság mellett 32-33 fül is kifér. Szélesvásznú monitorokat így értelmesen ki lehet használni.
ImageShack problémára: Próbáljátok meg a HTML verziót (a lap alján lehet váltani Flash és HTML között), hátha. Ha így sem, akkor ott az Uploader vagy a Sidebar.
Harrrr!!!!
-
-
Penge_4
veterán
válasz Dictator^ #15370 üzenetére
MLC-kben eleve össze vannak sűrítve a blokkok. A 20 giga alapból megvan a Windows háttérműveleteiből (bőven elég, ha nyitsz egy Process Monitor-t és látod, ahogy olvashatatlanul pörög, amikor szinte "üresjáratban" van a gép.
Rengeteg írás történik egy rendszerpartíción, ami írásonként 512 kilobájttal számolva elég durva.
-
neooen
aktív tag
válasz Dictator^ #15372 üzenetére
Most ezt is kipróbálom, mert ez a turbó mód sem vált be. Mármint hogy kikapcsolom a Nod-ot... Eddig jónak tűnik. Mega gáz, hogy évek óta mindig akad valamivel a Nod. Hogy nem lehet egy programba belekalkulálni a világ egyik legelterjedtebb fizetős vírusírtóját??!!
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
AtHoS
nagyúr
-
Archanon
őstag
válasz Dictator^ #15548 üzenetére
Eddig 5-öst használtam, aztán hol rosszul töltötte be a képeket, hol jól - néhány nappal ezelőttig lusta voltam visszaváltani a 4-es verzióra ( ), viszont egy szükséges gépreinstall következtében már nem telepítettem az 5-ös verziót. Azóta minden oké, de jött egy opera frissítés is, és kíváncsi vagyok, hogy akinek ilyen jellegű problémája volt, megoldódott-é. Hátha..
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz Dictator^ #15901 üzenetére
A belinkelt linknél más a hex code:
a Te általad linkelt linkké (bemásolva a címsorba nem is müxik a link):
77:6f:72:6c:64:2e:6e:65:65:64:66:6f:72:73:70:65:65:64:2e:63:6f:6d:2f:1f:63:6f:64:65:73ha pedig kézzel ütöm be a linket, és csinálok egy fordítást:
77:6f:72:6c:64:2e:6e:65:65:64:66:6f:72:73:70:65:65:64:2e:63:6f:6d:2f:63:6f:64:65:73Amikor vissza forgatom a hex kódot, akkor a következőt adja vissza:
world.needforspeed.com/?codes
Azaz van úgymond láthatatlan karakter, és amiatt csinálja az Opera, hogy olyan karaktereket ír be, mert nem látni, amúgy most Chrome-ban próbáltam ki.
Itt pedig kipróbálhatod a converter-rel [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz Dictator^ #15903 üzenetére
Más böngészőben hogy látszik a link, vagy oda tudod adni azt a linket, ahol ez van belinkelve a ph-ban?
Lehet, hogy a PH motorja dolgozza fel, és jelenik meg rosszul, de látnám előbb, hogy mi van most, annyira azért nem vagyok jártas a témában, hogy mi miért van rosszúl, csak észreveszem, hogy mi az eltérés/gondSajnos vannak olyan karakterek, amit nem lehet megkülönböztetni, volt erre valahol példa, hogy két ugyan úgy látszó "c" betű, de hex kódban megnézve, más volt.
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #17062 üzenetére
Win7 x64, 12.00 x64 (1467), teljesen jó, nem villog semmi.
Más: én ebbe futottam bele:
Scrollozásnál jelentkezik, mint régebben az a hiba is, aminél a linkek nem az eredeti helyükön voltak kattinthatóak. Ez most scrollozással, az oldal nagyításával vagy kicsinyítéssel is eltűnik.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #17110 üzenetére
DIGI-nél lesz valami gebasz. Délután volt itt egy csúnya szakadás, utána alig akart visszacsatlakozni a modem. Szerintem azóta nem működik, mert tegnap még jól ment az imdb oldala.
Opera Turbóval jó, de az mint tudjuk megkerüli a dolgokat.Nézd meg, hogy pingelhető-e a két oldal:
Futtatás - cmd - ping www.imdb.com vagy ping www.9gag.com
Nálam most mindkettőre azt dobja, hogy a célállomás nem elérhető.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Dictator^ #17334 üzenetére
Nem vibrál sehol sem az oldalon. Görgetés kicsit akadozós, de nincs vibrálás.
Azt hozzáteszem, hogy nálam a facebook le van tiltva a hosts fájlban.Lehetséges, hogy van az oldalon FB tartalom (hozzászólások, stb.) és az okozza a problémát. Annyira rosszul írják meg a scriptjeiket, hogy nem csodálkoznék rajta...
Másik gépen (HP NC6400, Intel GMA950), Win8, 12.01 (1532) 32bit, kikapcsolt HW gyorsítással: nincs vibrálás.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
brd
nagyúr
válasz Dictator^ #17719 üzenetére
Opera verzió, x64-e, HW gyorsítás állapota, és ilyesmik jól jönnének (ha más nem, okulásként, hogy mit kerüljünk), mert én x86/12.02/HWoff változatban nem tapasztalom a hibát, sem Win7x64-en, sem XPx86-on, több gépen, különböző VGA-k használatával. Mit értesz az alatt, hogy nem lehet kapcsolni a Flash-ben a HW acc'-ot? Szürke a négyzet, vagy nem változik semmi? A Flash Player frissítés alatt azt érted, hogy (most éppen) már a 11.4.402.287 van telepítve belőle, és úgy rossz?
The only real valuable thing is intuition.
-
dqdb
Topikgazda
válasz Dictator^ #18178 üzenetére
Némileg javult a helyzet, bár még mindig csúnyán szivárog el a memória, de ezt a 11.0 óta hordozott profilomra fogom. Készíts biztonsági mentést a profilodról, upgrade, aztán ha nagyon nem jön be, akkor downgrade és profil visszamásolása.
hunfatal: Ezekszerint mégsem az Opera volt a ludas?
Jelen esetben a Netlock sértett szabványt a CRL-ek létrehozása során, de az Opera sem ártatlan az esetek egy részében. A Netlocknál jelenleg két CA infrastruktúra fut:
1. A régi SHA1 alapú, ahol minden területnek saját root CA-ja van, ezeknél csak CRL DP van a tanúsítványokban, OCSP responder nincsen (ékezet nélküli tanúsítványnevek).
2. Az új SHA256 alapú, ahol egyetlen root CA alá szervezték be a területek saját intermediate CA-ját, itt CRL DP és OCSP responder is van a tanúsítványokban (ékezetes tanúsítványnevek).Az Opera ezen hiba miatt az 1. pontban szereplő CA-k által kiadott tanúsítványokat jogosan utasította el. Azonban a második esetben ott volt az OCSP (lásd az ÁNTSZ-es példámat), mégis elutasította a tanúsítványokat. Ez utóbbi annak fényében mókás, hogy az esetet taglaló leírást készítő Yngve Nysæter Pettersen kommentjében pont ezt javasolja egyik lehetséges megoldásként:
or they can reissue the certificates so that they also use the OCSP method
Csakhogy ez nem működött az Operában, mert a T-Home Webshop, az ÁNTSZ és még pár a topikban említett problémás oldal már az SHA256-ös infrastruktúrában kiadott tanúsítványt használ, benne az OCSP responder címével ... Az ezt követő zárójeles részt (there have been issues with Netlock's OCSP responder that have now been fixed) nem tudom hová tenni: a Netlock OCSP respondere tökéletesen működött a korábbi tesztem során Arra tudok gondolni esetleg, hogy az Opera egy nagyon amatőr hibát elkövetve nem a saját hálózati rétegét használta az OCSP lekérdezésre (és az OpenSSL-t csak a kriptográfiai feladatokra), hanem kényelemből az OpenSSL BIO rétegére bízta teljesen. Ekkor tényleg volt mit javítani (az Operának), mert a BIO réteg csak HTTP 1.0-t támogat, míg a Netlock ezen oldala virtual host-on fut, azaz HTTP 1.1 kell neki. Most nincsen rá több időm erre, de vizsgálódok még később egy kört ez ügyben hálózati monitorozással
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Dictator^ #19005 üzenetére
NOD-ban kell matatni a hálózati beállítások környékén.
Nem használok NOD-ot, így nem tudok segíteni, de pl. utorrent-et kivételek közé kellett tenni, ellenkező esetben úgy belassult az OS, hogy kínszenvedés volt egy weboldal megnyitása is. Talán ez a megoldás segíthet az Opera esetén is.read-only mode on the forum
-
LonGleY
veterán
válasz Dictator^ #19258 üzenetére
Itt van a kérdésedhez a perfekt topik.
A Kaspersky jó (ezt onnan is látni, hogy megfelelően kis számú a téves riasztás), viszont nagyon fogja a gépet és karcsú a tűzfala - legalábbis körülményes és hozzáértést igényel.
Személy szerint a tűzfalat és egyéb védelmeket fontosabbnak tartom, mint magát a fájlszkennelést. Már nem is tudom, mikor engedélyeztem utoljára az aktív figyelést. Az elsődleges védelem úgyis te vagy meg a tűzfal, ami szabályozza a programok nethez jutását. Én az ingyenes Comodo Internet Security-t szoktam alkalmazni, abból is az 5-ös verziót. A 6-os eléggé el lett túrva felületileg és működésileg (legalábbis nagyon sok fix kell még hozzá), de az 5-ös már kifejlettnek tekinthető, és az adatbázis is frissül még.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz Dictator^ #19258 üzenetére
Megfelelo topic De freeben: Bitdefender free, avast, avira, panda cloud free, ComodoIS. Fizetos: Bitdefender, Kaspersky, Norton, f-secure, Avast IS. Es persze fizetosben meg van par alternativa, ami kivaltja tokeletesen a Nodot.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest