Új hozzászólás Aktív témák

  • kozyadam

    tag

    Sziasztok Operások!

    kb 1 hete használom az Opera 10.51-et, és eddig nagyon bejön, főleg, hogy szépen együttműködik a Win7-tel. Két(-három) problémám azonban felmerült, amelyek megoldásában remélem tudtok segíteni.

    1, Gmail-t használok, és általában nem lépek ki az oldalról, hanem bejelentkezve hagyom, hogy lássam az új leveleket. Az Opera is szépen mutat mindent, de ha egy ideig nem piszkálom a Gmail-t, aztán átváltok arra a fülre, akkor nem tudok belépni, azt írja ki, hogy zárolva lett a fiókom. Ez korábban sosem fordult elő Firefox alatt, ezért az Operára gyanakszok. Mit lehet ilyen esetben tenni?

    2, Laptopom van és rendelkezik beépített ujjlenyomat-olvasóval. A hozzá adott szoftver telepít Firefox kiegészítőt, amivel weboldalakra is be tudok lépni a jelszó megadása nélkül, csak az ujjlenyomat-olvasó segítségével. Így nem kell a böngészőben tárolni a jelszavakat. Ennek létezik valamilyen Operás változata is? szoftver gyártója hardver gyártója ezek vannak a laptopban

    3, Ez nem nagy dolog, de kicsit zavaró, hogy Google Reader-ben a hírek címsora alatt mindenféle "szemét" jelenik meg. Pár zavaró pixel, ami az olvasást nem nehezíti meg, csöppet rontja az "élményt". Erre van valamilyen megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák