- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Vírusirtó topic
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- DIGI internet
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
-
IT café
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
Én ezt vettem meg: aCalendar+ Calendar & Tasks
Amit írtál mind tudja, de a megosztást én nem használtam még, szóval abban nincs gyakorlati tapasztalatom
Az ingyenes reklámos verziót teszteld meg belőle aCalendar - Android Calendar
Szerk.
Ünnepnapokat, névnapokat, stb...így tudod berakni
Születés- és ünnepnapok és más naptárak[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
UserX
addikt
-
Cs1csó
félisten
Nem a kérdés az ha regisztrálsz és megkapod a kódot azt meddig tudod "élesíteni" mert akkor megvárod míg lejár a mostani fél éved amiben már benne vagy és utána aktiválod, vagy ha szűkösebb a határidő akkor az utolsó napokban aktiválod így ha volt is hátra még az előző 6 hónaposból onnantól újrakezdődik.
-
Atomantiii
addikt
PDFSam Basic, ingyenes program én is használom ilyen célra.
-
tonyrulez
őstag
Használtam Pi-Hole-t és cseréltem AdGuard Home-ra. Stabilabb, ugyanúgy blokkol mint a Pi-Hole (elvégre ugyanúgy megadsz neki blacklist és whitelist host listát). Youtube reklámot szimplán host blokkolással tudtommal nem lehet kiszűrni. De nem is kell, erre van böngészőhöz uBlock, telefonra meg Vanced.
4 8 15 16 23 42
-
-
tonyrulez
őstag
Van Chromecast Vanced-ben (ami néha megy néha nem), de a Chromecast-nak csak egy linket dob át. Vanced meg van "mókolva", de a CC ígyis-úgyis a gyári Youtube appot használja, az pedig tudja hogy nem vagy Premium előfizető.
Erre 2 módszerem van:
1. BubbleUPnP-vel megosztom YT-ból a videót, ami mint proxy castolja ki a videót, ekkor nincs reklám, de csak 720p
2. Letöltöm NewPipe-al a videót és szintén BubbleUPnP-vel castolom, ami így már 1080p4 8 15 16 23 42
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest