Új hozzászólás Aktív témák
-
teken2
csendes tag
helló alcor mindig tv vevük közül méjk az a beltéri améjk mainapig a kodólt adást is kodóat lanul vszifel? és számitogépen viszanézhetö mert most vetem mindig tv extra családi csomagod ésamit aptam beltérit
WayteQ HD95CX beltérit ez a felvet adás csak a beltérin engedi lejátszani a kodolt felvet aníagot a számito gépen nem de olvastam hogy van alcor bpeltéri és columbia ami a kodolt adást is kodolatlanul veszi fel és számitogépen le játszhato esetleg pontos tipusát nem tudjátok a beltérinek méjk lehet
-
teken2
csendes tag
köszi a segítséget a Alcor HD1800 beltérinél döntöttem remélem beválik és tényleg nem kódol
-
teken2
csendes tag
iten találtam http://www.conflex.hu/webshop/multimedia/dvb_t_vevok-alcor_hd_1800_asztali_dvb_t_vevo__mpeg4_fullhd_hdmi_
-
teken2
csendes tag
ki árusitás alat van szoval a készlet fogytán
-
teken2
csendes tag
it is találtam
https://www.pcland.hu/alcor-hd-1800-asztali-dvb-t-vevo-mpeg4fullhdhdmi?forras=4 -
teken2
csendes tag
husvét után meg is veeszem és akor a szoftver is kelesz köszi te is ezt használod?
-
teken2
csendes tag
nem vagyok külföldi csak rossz a helyes irásom
-
teken2
csendes tag
aktiváltam a mindig tv kártyát és azt nem tudjátok mért kérték a aktiváláskor a wayteq beltéri kódját is ? remélem nem azért mert csak aszal lehet ezen túl nézni mert holnap hozták a alcor hd1800 as beltérimet
-
teken2
csendes tag
köszi hogy ajánltátok a alcor hd 1800 meg jött és meg vagyok elégedve vele simán veszi fel a kódolt adásokat és számítógépen simán visszalehet nézni meg vagyok elégedve vele
-
teken2
csendes tag
az mért lehe hogy csatornaváltás kor elmegy a hang néha és nem is jön vissza csak ha ujra inditom? talán frisitsem a leg ujab firmware re?
-
teken2
csendes tag
ja a alcor hd 1800 as box rol kérdek
-
teken2
csendes tag
sziasztok mi lehet a probléma a pendrive ot ntfsc be formáztam mert azt olvastam hogy a alcor hd 1500 as beltéri azt is kezeli a felvétel el is indul de ha számítógépen meg akarnám nézni vagy a beltérin az anyagot nem jelenik meg csak újra formázást kér fat 32 ben viszont teljesen jól működik csak ott a 4 gb os határ gátat szab mi lehet szerintetek a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
teken2
csendes tag
sikerült meg oldani ujra formázásal nem tudom elözöleg mi lehetet a gond
-
teken2
csendes tag
lene egy kérdésem mindig tv elöt kábel tv volt nekünk és volt hozá egy jell erösitö és az lene a kérdésem hogy ezt a erösitöt lehet a használni mindig tv nél is vagy ujat kel veni? ugyan ugy DVB T antenna dugo ja van mint a mindig tv nek van azal nem lene gond
-
teken2
csendes tag
tokai hegy re néz az antena tiszavasváriban lakok és most valami ért nagyon kockásodik a kép aki a közelbe lakik az irjon már visza hogy neki is kockásodik e vagy csak nálam van a hiba?
-
teken2
csendes tag
hát ez a hiba csak ezen a héten jelent meg azelöt semi gond nem volt vele de ugy is veni kel a 1 tv hez antenát akor ijet veszek és ami nekem van azt meg rákötöm majd ara
sajnos nekünk a kávbeltv minösége elég ratyi volt ezért is váltotam mindig tv re nameg hogy digitálisan tudjak felveni -
teken2
csendes tag
srácok ma valaki feltudná veni nekem a m2 röl a 11:40 Gógyi felügyelő: Gógyi
12:05 Gógyi felügyelő: Tornyosuló torony / Game over haver! kezdödö gógyi felögyelöt légyszives csak a szinkron és a teletex felirat kelene belöle tudom belehet álitani a beltérit de van még 6 müsor amit veszek fel a m2 röl és a 16 gb os pendrive nem lenne elég neki mert ma menénk kirándulni azért kelene ez a kis segitség ha nem tulnagy kérés csak a teletex felirat és a szinkron ra lenne szükségem a videobol
teletex feliratot ts doctor ral ki lehet szedni a demux rész nél elöre is nagyon szépen köszönöm ha valaki felveszi -
teken2
csendes tag
de ha mégis meg veszed írj már vissza légy szíves hogy ez most kódoltan vagy kódolatlanul rögzít akkor
az enyém alcor hd 1800 és az kódolatlanul rögzít ha kel ts is tudok kódolt adás roll feltölteni hogy lásd igazam van de annyi van hogy ez a beltéri már ritka mint a fehér holló -
teken2
csendes tag
helló lenne egy kérdésem van egy alcor hd 1800 as betérim és 2 waytex 95 cx beltérim és van egy 16g pendrave om kingston ez mind a 3 beltérin jól működig de vetem egy 32 gb pendrave ot és elsőnek az alcor beltéribe próbáltam vele felvenni vet is fel párpercet utána lefagyott és nem csinált semmit ujra inditotam a beltérit és a pendrave írás védett lett ezt pc irtaki mikor próbáltam lejátszani a felvet tartalmat és semmivel nem tudtam újra formatálin boltban kicserélték egy újra najo most jöt a wayteq beltéri az ujjal ezel is ugyan az a hiba mint az előző bolt vissza harmadjára kicserélték és azon filmet próbáltam lejátszani de az idö eltolás bevolt kapcsolva a 3 beltérin mikor kihúztam a usb leválasztás után szintén ugyan az a hiba a 3 pendrave val szerintetek mi lehet a hiba? talán a beltérik csak a 16 gb os pendrave ra képesek irni csak azt látják? a 16 gb osal meg mindegyik beltériről simán veszek fel ti nem tapasztaltatok még ijet?
-
teken2
csendes tag
akkor szerinted milyen pendrave ot vegyek honnan ? valami online bolt van esetleg ami meg bizhato?
-
teken2
csendes tag
ezen nincs matrica csak egy fej meg data traveker rá írva és az hogy 100 G3 meg hogy 32GB piros betűvel
-
teken2
csendes tag
ja hogy a csomagolás nem a pendrave azon rajta van a hologramos matrica
-
teken2
csendes tag
köszi a segitséget még annyi aki a mindig tv ap ot használja win10 en az le irná mijen fizetös csatornák vannak rajta? meg hogy a jaksta media recorder lehet e felvenni rola mert a mediaklik röl ezel gond nélkül lehet
-
teken2
csendes tag
és utána ha van családi csomagom a kor tudom nézni a fizetöst utána is ?
meg még valami a alcor beltérim nek meg a wayteq nek is hájába kikapcsolom a idöeltolást meg a 16 gb os pendrave ot hijába formázom nfsc re akor is csak 4 gb ot tud felveni hd ba utána szétvágja a felvételt ezt nem lehet valahogy meg oldani vagy csak fat32 be lehet felvenni a beltérikel hijába ntsc a pendrave ? -
teken2
csendes tag
Viasat 6 mikor jár le a szerződése ? remélem nem veszik ki a listából mert onnan veszem fel a dragon ball z tudom lelhet tölteni netten de netten csak vágatlan verzió van én viszont a a Vágot verziót veszem fel ami jó minőség be nincs fent netten vagy ha fent is van rossz minőség be amit találtam
-
teken2
csendes tag
hali apájék most vetek led tv és kiprobáltam a pvr funkciot és lás csodát kimarat valahogy belöle az egyedi kodolás és viszatudtam nézni a felvételt pc igaz ez csak a ingyenes adokal let még kiprobálva mert még nincs hozá modul kártya de ha lesz kiprobálom a kodolt adokat is remélhetöleg azt se kodolja le egyébként a tipus sencor model sle3218tc
-
teken2
csendes tag
én azt olvastam hogy a ked tv is saját fálj rendszer használnak amit pc nem lehet vissza nézni
-
teken2
csendes tag
apájék nak böven elég amenyit ök tv nek rajta és meg ha elromolna a boltban ahol vetük ot meg csinálják azonal nem kel pest re meg ide oda vinni
-
teken2
csendes tag
nem mivel ez ojan bolt ahol tv is javitanak mer mi is vitünk már ide tv javitani
-
teken2
csendes tag
az én led tv már 8 éves az elsö kiadások bol van amire sokat azt mondták hogy ezek nem birják sokáig ami még csak alapot tud fulhd és kész amárka thoshiba és még ahoz képest amit kap nyaranta jol birja mert it az utcába nyaranta naponta 1 szer de van ugy hogy kétszer elmegy az áram golya veszélymijat és még mindig birja lekopogom semi baja ahoz képest
képe is szép ha 1080p filmet nézek rajta majd elválik ez hogy birja it -
teken2
csendes tag
karácsonykor emlitetem hogy apu ék vetek egy sencor tvv és most sikerült veni hozá ca modult is igy elenörizni tudtam hogy vesz fel a fizetös csatornákrol és örömel közlöm hogy kodolatlanul vesz fel pc viszalehet nézni szerkeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest