Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Bp. Szállás utcai torony légvonalban 2 km-re van tőlem. Azpn tegnap már ment.
gb4400!
Engem mint digikábelest nem fognak arra venni, hogy egy szutyok csatorna miatt előfizessek rá
Tartalmasabb lett volna a sportklub, majdnem befigyelt nálam az extra.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
darvinya
titán
-
azbest
félisten
A saját logikám szerint valószínű, hogy a plusz két mux is két újabb csomagban lesz, hasonlóan a mostanihoz, hogy a nagyobb csomag tartalmazza a kisebbeket. Emellett valószínű lehet az is, hogy tematikusabb csomagokat is bevezetnek, ami több muxról tartalmaz valami alapján összeválogatott csatornákat. Az ötödik mux azért is kell külön csomagban legyen, mert kisebb lesz a lefedettsége.
A közszolgálatit nem számolom bele, mivel az teljesen más konstrukcióban működik, arról az mtva dönt.
Muxonként 13 sd csatornával számolva, a mostani kódolatlan 3at levonva kb 49 csatorna lehet majd a teljes kapacitás. Valamennyi sávszélességet szerintem megtartanak újabb szolgáltatások teszteléséhez, későbbi bevezetéséhez (régebben vod-dal is kísérleteztek). Szóval ennyiből már lehet ismeretterjesztő, sorozatos csomagokat is csinálni... bár gondolom ezek drágábbak lehetnek a mostani alapcsomagnál a korábban már kibeszélt csatorna ár megállapítások alapján (minden egyben olcsóbb, mint külön néhány).A mostani árakat elnézve, csatornánként százassal számolva (alapcsomag 1400, családi 2600 normál áron) simán el lehet majd képzelni a 3500 és 5000 körüli nagyobb csomagokat. Tematikusabbakat meg szvsz 2500 körül.
Ez mind csak saját agymenésem, a valósággal történő bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
A többi kábelcsatornához képest igen is frissebbek a filmek Vasárnap estéként vannak a "premierek" és azok mind olyan darabok amik kb most jöttek ki DVD-n vagy Blu-Ray-en is. Pl márc 30 Magányos Lovas premier, az most jött ki novemberben DVD-n. Most ez kinek sok, kinek kevés. Egyértelműen egy 24 órás műsoridőt nem lehet megtölteni 2013 filmekkel, ezért nyúlnak vissza régebbiekhez is.
Hogy ha megnézel rajta havonta 2-3 filmet, akkor már jobban megéri mint megvenni/kikölcsönözni őket. Meg hát ott a kényelem funkció is, hogy nem kell elrohangálni lemezeket venni, kölcsönözni stb hanem csak bekapcsolod a TV-t és nézed.
Nekem is amúgy 32" HD Ready Tv-m van és ugyanúgy érezhető a különbség a HD és nem HD content között.
Talán ha bejön a NetFlix Magyarországra ([link]) akkor ott láthatunk majd még ennél is újabb filmeket, nagyobb választékban, és ugyanígy mondjuk 2000/hó díjért.
Akkor majd az HBO csoport felkötheti a gatyájátYoutube: Knobber
-
doc
nagyúr
ez nekem szemely szerint nem nagy vigasz, a NatGeon sok sorozatot kovettunk (vetettuk fel a TV-vel)
vannak jo musorok a Spektrumon is, de a NatGeo jobb
csaladi csomagra meg emiatt nem fogok elofizetni, t-home-nal kertuk a 6 dokucsatornas ismeretterjeszto csomagot, amelle felesleges -
Watt25
veterán
Nem csak a 1440 vs 1920-ról van szó. Több a HD csatorna, van lehetőség több csomag közül választani és mivel minden csatorna bitrátája magasabb, mint a MindigTV-n, ezért minden csatorna valamivel szebb, és főleg ez a HD csatornákra igaz.
Lehet, hogy fura, de van akinek nem a pénz az elsődleges szempont...
Tehát a kérdésedre válaszolva: szerintem sokkal jobban megéri a PR-Telekom. Pont.(Egyébként mi az a PAR?)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
Egyértelmű, hogy a D és az E muxon több adás is lesz, de a 9-es és 10-es csatornára ezekből betehetnek két adót. A csatornák sorrendjét a szolgáltató határozza meg, és a matricás készülékeken ez nem is változtatható Magyarországon. A paprikát is majd beteszik valamelyik helyre. Kiderül, ha beindul.
-
frovery
senior tag
Természetesen arra sem de itt most "zene" csatornáról volt szó. Azért raktam idézőjelbe, (nem figyeltél), mert az MTV Hungary NEM zenecsatorna, hanem egy reality szennyel átszőtt valami.
A Zenecsatorna számomra a VH1, VH1 Classic, MTV Hits, MTV Dance. Ezekkel le is lehet fedni a fiatalabb és idősebb korosztályt is. Persze lehetne írni más tematikájú csatornákat, Mezzo, MTVLiveHD, amiket még szívesen látnék, hallanék. -
frovery
senior tag
"A VH1 meg a VH1 Classic teljesen más korosztályt céloz meg, nem a fiatalokat. "
Ezért írtam az MTV Dance-t és az MTVLiveHD-t. Ezek mai zenéket adnak, tehát a fiatal korosztálynak is megfelelő.
Az MTV Hungarynak láttál már nézettségi mutatóját?
2 gyermekem van. Egy 19 éves fiú, aki amatőr dj-ként is dolgozgat pár éve. Lányom 12 éves. A 2 gyermekemet figyelembe véve, soha nem nézik ezt az általad említett "zene csatornát". Pl. A Vivatv-t sem nézik, az is ugyanaz mint az említett. Persze az én és gyermekeim véleménye nem lehet mérvadó, csak leírtam az én szemszögemből.
Amit biztosan néznek mindketten. Vh1, VH1 Classic, Mooz Dance, MTVDance, MTVHits, MTVMusic. Ezeket napi szinten bambulják, sokszor csak háttér zeneként.
Ma már az igazi zenecsatiknak nincs létjogosultsága az internet világában. Pc-n van egy 40 rádiókból álló netes stream válogatásom, ami a winampban van lementve. Ez szól a legtöbbször.Egyébként meg nem az előfizetők fogják eldönteni mi kerüljön be, hanem az üzleti érdekek és a pénz.
Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Jobb sorozatokat ismétlik , meg a kedvencemet a Showder Klub-ot
Hétvégéken meg vannak jó filmek
Bár a filmekkel meg az a gond hogy cenzúrázzák( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
elodman
aktív tag
Morgen és Thanx frovery, Voice24, csibor, BTO és különösen Bozek ....
a sok hasznos infoért.Meglepődve látom, h. kirakva falon kívülre erősítős kb. 32cm átmérőjű szobaantennát és azt Siófokra irányozva jól bejönnek az ingyenes adások! Végül is, épp szemben vagyunk a jeladóval.
Már csak ki kell rögzíteni e kütyüt, tető már van felette..sok üdv meg ilyesmik.
-
bul07
nagyúr
És kinek kell az a NFL a sport1-2 megy
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Én a motorsportokon kívül egyedül a NFL-t bírom megnézni
Egyszerűen nem tudom elviselni ha picsognak a bírónak hogy miért így vagy úgy döntött , szó szerint végleges eltiltást adnék az olyan játékosnak aki a bíró közelébe megy hogy reklamáljonAmúgy én is kíváncsian várom hogy milyen csatornák lesznek majd elérhetőek , csak attól tartok hogy minicsomagokba lesz becsomagolva és ha mindet megakarná rendelni az ember eszement végösszeg jönne ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest