Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
IreN!CuS #716 üzenetére
Pont most mentem egy kedves ismerősöm idei Sorentojával. Elképesztő csendes és kiegyensúlyozott rossz úton is. Mintha egy bunkerben ülnél. Most 3as Octaviám van, és próbáltam Kodiaqot is. Azok ehhez képest pléhdobozok. Pont a Skoda-Seat vonalról menekülök a Kia irányába.
-
rob210
nagyúr
válasz
IreN!CuS #289 üzenetére
Igen ettől féltem, hogy ha a tűzfal felől van szerelve, akkor a kihajtóval nem férek hozzá
Ehh nem lesz ez egyszerű.
Főleg, mert ismeretlen a technika, nem ezeket szoktam javítani. Na mondegy majd referálok.
Nyomatékkulcs van beletörni nem fogom, max. Nem jön ki
De akkor megmondom neki, hogy törje bele más.
Köszi. -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
IreN!CuS #162 üzenetére
Én a 109 lovas, 1,4 benyás Ceed kombiban egyedül ülve is húzom a szám - ha be van kapcsolva a klíma. Nem gondoltam, hogy a (papíron) viszonylag erős motorál is ennyire észrevehető lesz egy-egy padlógázas előzésnél.
Előtte öreg ezres Yarisom volt (68LE), az dettó így viselkedett, csak még jobban. Azt hittem, a Ceed-ben nem fog ennyire érződni).
-
kisza25
félisten
válasz
IreN!CuS #160 üzenetére
azi30 sw is 1400kg és 3 utassal az 1,4 crdi-vel jobban ment, mint a sima ceed 1,4 szívóval, azért 240 Nm a 90ló mellett, nem igazán vettem észre, hogy mennyien ölünk benne
a nagy kerekeknek viszont tényleg csak hátránya van, meg kell ugye indítani, aztán a magyar utak, na meg a gumi, ahogy mondtad is -
kisza25
félisten
Mivel autóval kisérem az ügyfeleket, nem túl előnyös, ha boyracer kinézetű az autó, kicsit nyugtalanít is az, hogy szerinted maffiózós, lehet kisebb lesz a bizalom felém, pedig a bizalomra alapul a munkám
A cél részben az volt, hogy lássák nem azért járok i20-al mert csóró vagyok, hanem mert ez tetszik/ez praktikus helyben. -
kisza25
félisten
Én mikor az i30 át vettem, átmentem a szembe lévő hyundai a átnézni és ott a külföldi szerviztörténetet is látták
Az i20 magyar és hyundai szalontól vettem
A kia ceed új volt
Ja így félre érthető.Lehetőleg Magyarországi legyen.
Szervizkönyves, különben nincs gari.
Utóbbi is inkább az elektromos részre értendő
Tehát hogy megfelelően szervizelték és ennek elektromosan nyoma van -
kisza25
félisten
Azért, mert 90% kintről van, ott még szeretik az autómatát
, Nekem most egy i20 van még 2020-06- ig garanciális
Az i30 amit eladtam januárig volt garis, a ceed meg idén járt volna le
Én gari lejárta előtt eladom mindig, így magasabb árat kapok, még kevés a költség
Műszerfalat, még ajtót miért cserélték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest