Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    Egy nem mindennapi horgászaton vagyok túl, akartam is telefonról képeket feltenni még tegnap de nagyon lassú volt a net, és nem tudta feltölteni.

    Nem nagy reményekkel vágtam neki a nagy hőség miatt, de bíztam az erjesztett kukoricában, amit csináltam. Reggel két feederrel kezdtem, közben folyamatosan dobáltam 1-1 marék kukoricát a parttól kb. 10-12m-re ahol találtam egy kis gödröt. Egész jól ment a fenék, folyamatosan jöttek a fűzött kukoricára. 11-ig 17db pontyot sikerült fogni, átlagsúlyuk 2kg körüli volt, a legnagyobb 6kg, majd mintha elvágták volna szó szerint még egy mozdítás sem. Délben elővettem az úszót az egyik feeder helyett, és folytattam ott ahol 11-kor abbahagytam, nagyon ment a büdös kaja. 4 órakor nekiálltam összepakolni, akkor már csak egy feeder volt bent, botok összecsukása közben figyeltem fel a visító nyeletőfékre. 25perc fárasztás után sikerült még egy 8-as nyurgát szákolni. Napi mérleg: 32db ponty 1 aranyhal és 3 kárász.

    Az a vicc, hogy úszón volt egy szakításom, majd fél óra múlva ismét kifogtam azt a halat ami megszakított, szájába a másik horgommal :D És hogy annyira ne legyen minden fenékig tejfel, az utolsó hal fárasztása közben egy gyerek meggyúrta az épp összecsukás alatt lévő botomat, ami el is tört. Persze felelősséget nem vállaltak érte...2 perc alatt összecsomagoltak és eltűntek családostól...

    Kép a legnagyobbról:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés