Aktív témák

  • vikcsi

    aktív tag

    válasz fero02 #47679 üzenetére

    Gyík: most megnéztem privit, amit neked írtam, és benne van, hogy csörögj rá, ha ott vagy. Tudtad, hogy nem én viszem, nem várhatom el mástól, hogy ott dekkoljon a hidegben, ha késel. Már mások is vettek át a sráctól cuccot és egy 10mp-es telefon még senkinek sem esett nehezére - főleg, ha várt volna már fél órája. Ha kell, akkor még ma is elmehetsz érte, vagy holnap, csak hívd fel, ha ott vagy.
    Ha nem, akkor Vazzegnak áll a lehetőség, hogy elviheti.

    fero: egész életedben ezen fogsz siránkozni? bőgd már ki magad és maradj utána csendben, mert szánalmas vagy, hogy még mindig ezzel jössz. Még sosem üzleteltem veled, hogy raktam volna el több mint egy hónapig a kártyát, főleg ha közben drágultak az akkori árak? :F
    Godival pedig üzlet nem volt kilátásban, kikerestem és egyszerűen kérdezett valamit. Nem nyálazom át az egész fórumot, ha nem ülök it x ideig, ha annyira lényeges lett volna neki, akkor biztos priviben megkeres, vagy csörög. Ráadásul semmi közöd hozzá.

    ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Aktív témák