Új hozzászólás Aktív témák
-
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetem, hogy veszek egy touch-ot...a 8GB-sre gondoltam!
És az lenne a kérdésem h. mennyire elegendő ez a hely? App.-ok mennyit foglalnak kb? Jah és kb.-ra egy film (másfél órás)?
Előre is köszi!
krisi -
kriSii
csendes tag
hi! most mondta egy imserősöm h. mi van h. ipod touch-al beszopok egy vírust?! ilyen van...vagy mit lehet ilyenkor csinálni?:S
-
kriSii
csendes tag
sziasztok! még nincs ipodom majd nyáron akarok venni egy touch-ot! az lenne a kérdésem h. iTunes-ba v. App.store-ba ha veszek vmit akkor azt h. fizetem ki?
-
kriSii
csendes tag
értem! köszi a válaszokat!
-
kriSii
csendes tag
sziasztok! még nem vettem meg a táccsot mert még szülnöm kéne hozzá kis zsét! de addig is kérdeznék! az egyik az lenne h. csak USBről lehet feltölteni az aksiját v. simán lehet ugyis mint a mobilokat? a másik kérdésem meg az lenne h. le tudja játszani bőngészőbe az flv videókat mondjuk EZEN az oldalon találhatóakat?
a válaszokat előre is köszi ;) -
kriSii
csendes tag
értem szóval lehet hozzá venni adaptert!
jailbreak-elni annyira nem szeretném ...
köszi szépen a gyors választ! -
kriSii
csendes tag
Touch vásárlás elött állok és azon töröm magam h. hol lenne érdemes megvenni! Pécsi vagyok először megnéztem a MediaMarkt-ba ott 69 volt! (ami kicsit sok érte szentem) Aztán elkezdtem nézelődni neten! Árgépen néztem h. hol mennyibe fáj...csak itt meg azt nem vágom h. ezek legtöbbször pesti boltok...és ha vmi baj van vele az elég macerás küldözgetni...vagy minden iPod-ra ilyen világgarancia van amit tok bármelyik apple boltba érvényesíteni?
Ha valaki rendelt már vamelyik árgépes oldalról (pixmania,avplanet...stb) az megoszthatná velem a tapasztalatait! -
kriSii
csendes tag
sziasztok! lenne pár kérdésem! ha jailbreakelem a touchom akkor ugrik a garanciám rá?? és ha elrontok vmit jailbreak közben visszalehet állítani vhogyan?
ja és még egy, nem lehet vmit tudni h. jön-e vmikor touch 3g?
a válaszokat előre is köszi! -
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetem h. veszek egy új touchot! Londonba venném meg, apple store-ba!
A 8GB-os 149 font tehát kb 45 ezer ft! A 32GB-os 229 font, kb 69 ezer ft! Szerintetek megéri az a plussz 24 ezer forint azért h. gyorsabb legyen egy kicsit, meg voice controll, meg mikis füles? Szóval ha valaki esetleg próábált már 3. generációs 8GB-os és 32 v. 64GB-os táccsot tudna írni egy kis véleményt, h. mennyivel gyorsabb stb.!
Mert én közel 70 ezer forintot már sokallok érte!
A segítséget előre is köszönöm! -
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg erről tud valaki vmit? LINKFelvettem a hirdetésben szereplő msn címet de még nem sikerült beszélnem vele(ük)!
Ha vki tud erről vmit az légyszi írjon! Köszi! -
kriSii
csendes tag
Köszönöm, nekem is gyanús volt, mert hogy tudna 15ezer forintért árulni! Meg ha olyan nagy bizniszmen akkor mért nincs fenn msn-en! ...
Na mind1! Egyébként ami itt linkelve volt az elöbb ez a 30 ezer forintos ez valós lehet nem? -
kriSii
csendes tag
Igen, igen megtettem! Kérdezősködök kicsit, de mindenképpen személyesen venném át, ekkora pénz összegnél én már nem bízok senkibe! Ha nem lehet személyesen akkor így járt!
De amúgy ha teljesen új, garis akkor ennyiért megéri nem? -
kriSii
csendes tag
Mármint én most a 30k-sra kérdeztem h. megéri-e?
A 15k-sról lemondtam már, mert az biztos, h. kamu!... -
kriSii
csendes tag
hali! azt kérdezném h. esetleg létezik valamilyen oldal ahol fel vannak sorolva a kompatibilis töltők a tácshoz?? vagy esetleg ki milyet használ? valami olcsóbb kéne mer az eredeti elég húzós...csak nem szeretnék vmi gagyit ami szétfüstöli az ipodot!
a teljesen új ipodot kell tizen valahány óráig tölteni elöször? (mint a mobiloknál...h. faja legyen az aksi)
ja és éjszakára ki szoktátok kapcsolni? v. fölösleges...
a válaszokat előre is köszi! -
kriSii
csendes tag
Hali! Használtok valamilyen kijelző védő fóliát v. simán a kijelző se karcolódik?
Ezt néztem vaterán esetleg van valakinek ilyenje? Vagy valami vélemény róla?
Képernyővédő fólia - vatera
Hátlapfólia - vatera -
kriSii
csendes tag
Egyik ismerősöm lehet tud nekem nagykerből szerezni táccsot! Azt mondta h. a 8GB-s 45-50k körül van! Szerintetek van rá esély h. most fog lejjebb menni az ára? (Mert ha megvenném és utána akkor: )
-
kriSii
csendes tag
Hali! Az összes táccsnak úgy van a garija h. beviszem a legközelebbi iStyle-ba és vmi szám alapján már vágják is?
Nagykerből kapnám és akk nem csak a nagykerbe tom érvényesíteni ugye? -
kriSii
csendes tag
Holnap lesz meg végre a kis táccsom!
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet valahogy azt csinálni, hogy amit felrakok mondjuk képeket a táccsra azt levédem vhogy jelszóval? Tehát h. mondjuk meg akarná nézni vki azokat a képeket és akk kéri a jelszót?
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget! Előre is köszi a választ! -
kriSii
csendes tag
Értem, köszi a gyors választ! Majd ha meg lesz biztos rátalálok!
-
kriSii
csendes tag
Első hozzászólásba le van írva a különbség!
Ha van másik telód amivel tudsz telefonálni (mert ugye táccsal nem nagyon lehet) akkor szerintem megéri! -
kriSii
csendes tag
-
kriSii
csendes tag
Hogyan tudom levedeni jelszoval a jegyzeteket? Bocsi az ekezet nelkuliseg miatt csak igy gyorsabb irni a kicsikerol!
-
kriSii
csendes tag
iPad-ba se raktak flash támogatást...szerintem iPod-ba se fognak egy jó darabig!
Ha lenne akkor lehetne minden flash jatékkal játszani neten ... kevesebb app.-ot vennének az emberek! -
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
iTunes-t kell még szoknom, ugyhogy ha most nagyon nagy hülyeséget kérdezek...akkor bocsi!
Tehát az lenne a kérdésem egyszer, hogy képeket hogyan tudok rárakni? Mert ott ...'s iPod-on belül a Photos-nál Synceltem rá mappát...de ha rá akarok tenni még egy mappát, akkor az előzőt le akarja törölni...hogyan tegyem rá? Illetve mért csinált egy olyan mappát is, hogy iPod Photo Cache? (Remélem nagyjából érthetően írtam le)
A másik kérdés a zenékkel lenne kapcsolatban eddig úgy csináltam, hogy kijelöltem Total Commanderbe a zenéket és behúztam iTunes-ba a iPodra, rá is rakta minden oké! De hogyan tudom azt megcsinálni, hogy mondjuk vmi playlistet v. mappát rakok rá és akkor a táccson a Musicba látszik, hogy mittom én "Blablabla zenék"?A választ előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kriSii
csendes tag
Ez engem is érdekelne! Én is szeretnék egy mikis fülest de nincsen keret most ilyen 7ezer forintosra! Hangminőség is tök mindegy, csak arra kéne, hogy tudjak egyszer-kétszer skype-olni!
Ha esetleg tud valaki valami olcsóbbat, akkor nagyon megköszönném ha leírná a tapasztalatait!
szabopali ha sikerült valamilyet venni akkor te is leírhatnád, hogy milyet és hogy műkszik! Köszi! -
kriSii
csendes tag
ZozzHUN:
Én fekete Neo Touch-ot anno akciósan 3 és félért vettem! Elsőre tényleg nem könnyű felrakni...de szerintem nagyon jó! Sokkal jobb fogása lesz tőle a táccsnak! Nekem nem mocorog rajta! A port tényleg kicsit begyűjti a szélénél...de egyáltalán nem vészes...bámilyen tokot raksz rá, hogy ha van egy kis pereme tuti összegyűlik egy kis por ott![ Szerkesztve ]
-
kriSii
csendes tag
válasz ZozzHUN #6709 üzenetére
Háát amit én láttam haver iPhone-ján tükör fóliát az nagyon szar volt szerintem! Maxra kell tennie a fényerőt h. lásson valamit a kijelzőből...szerintem nagyon szar...legalábbis engem nagyon idegesítene! Lányoknak biztos jó mer tudják nézegetni magukat benne!
Nekem most egy Switch & Easy antireflexes hiperszuper cuccos van fenn ... ha sikerül felrakni buborék mentesen akkor szerintem nagyon jó!
(Én elbasztam egyet, mert miközbe tettem fel bement egy porszem alá és elég idegesítő volt...nem olyan egyszerű jól felrakni) -
kriSii
csendes tag
Itt megtudod nézni az árakat!
http://www.apple.com/it/A 8GB-os verzió 194 euró ... kb. 51-52 ezer forint ... annyival nem olcsóbb!
-
kriSii
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a táccsot rákötöm egy hifire az árt neki? Lehet tőle valami baja? -
kriSii
csendes tag
Hali!
Az lenne a gondom h. 3.1.2 van a táccsomon és 3.1.3-ra szeretném frissíteni ... de nem tudom h. megoldható-e és h. hogyan! Próbáltam shift restore és betalloztam a letöltött szoftvert (kipróbáltam 2G-s és 3G-s fw-vel is) ugyan ezekkel megpróbáltam shift update-t is ... de az sem volt jó
Sima itunes frissítéssel már csak 4.0ra tudnék ... de azt nem szertném mégHa valaki tud pls segítsen! Itt vagy priviben ... ahol kényelmesebb
Ja 3G 8GB-os a kütyü hogyha ez számít vmit
Előre is KÖSZÖNÖM
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Need for Speed Unbound
- További aktív témák...
- SZÉP ÁLLAPOT! Lenovo Thinkpad T490s, i7-8565U, 16GB/512GB, FHD/IPS, garancia!
- Lenovo ThinkCentre M93p AKCIÓ! i5-4590, 8/500 GB, Win 11, WiFi! /// + LCD + 3e!!! ///
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB 8GB RAM Dual
- ZTE MF 287 Pro 4G LTE+ cat12/13 lte router/modem Független
- Gamer laptop! Ingyenes szállítással és ajándék laptop hűtő!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest