Új hozzászólás Aktív témák
-
Danii88
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy 2G Touchot viszont eléggé kezdőnek mondhatom magam és sok minden még nem sikerül
Kérdés hogy FLAC illetve WV formátumú zenét tudok rá tenni vagy előtte át kell konvertálnom őket?
Filmet már átkonvertáltam kiváncsiságból de nem sikerült felraknom:S
Ha lenne olyan segítőkész közületek aki segítene nekem egy pár dologban az ha tud akkor vegyen fel msn-en:vadnaidani@hotmail.com -
Danii88
csendes tag
Sikerült a filmet feltennem total video converterrel annyi hogy nincs hozzá serial kódom és a bal felső sarokban nagyon picivel kiírja (nem zavaró) de ha valaki tudna nekem olyan programot linkelni ami tökéletesen meg tudja csinálni és még feliratot is tud égetni annak nagyon örülnék
-
Danii88
csendes tag
Még egy kérdés ha felteszem ezt a jailbreak dolgot amit mondjuk még nem tudok micsoda csak sok helyen olvastam róla már akkor azzal nem veszik el a garanciám? Addig nem akarom kipróbálni
-
Danii88
csendes tag
Touchra lehet játékot feltenni store-ból és ha igen akkor hogy?
-
Danii88
csendes tag
Értem én hogy gyakori kérdés de ennyi levelezést nem olvas végig az ember hátha megtalálja a választ már korábbról inkább megkérdezi Viszont megcsináltam amit mondtál és ezt írja ki: This Computer is already autohrized.
Including this one you have autohrized 2 computers out of your available 5.És ez után megpróbáltam telepíteni és ugyanaz az üzenet mint elöbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- trek81 károsultjai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest