Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    nagyúr

    válasz t72killer #1234 üzenetére

    Jah, hogy így gondoltad.
    Pedig Spanyolban nagyon is érdemes a szárazföldet figyelembe venni, ugyanis jó utak vannak, és a Renfe (a helyi MÁV) pedig 300+ km/h sebességgel üzemeltetet vonatainak hála a félsziget távolságai összezsugorodnak.

    Ez a soviniszta dolog megvan Cipruson is, igaz a helyiek csak féláron utazhattak, de cserébe az éttermekben is jelentős(ebb) kedvezményeket kaptak.
    Egyébként valahol helyes, hogy befeketetési ingatlannál lehúznak, ugyanis lakjanak a házakban, és ne nyissuk az ollót se...

    Debrecenben épp ez a nagy baj, hogy a belváros telis tele van újépítésű üres lakásokkal, amikben senki sem lakik. Nagyon sok befektetésként van vásárolva, aztán üresen tátong, esetleg pár külföldinek ki tudják adni, de olyan árak vannak, hogy magyar azt magyar fizetésből nem tudja megfizetni. Közben az átlagbérből élőnek meg már egy külvárosi panel is 30 éves eladósodást jelent.
    (Ettől függetlenül én pl a Tócit Debrecenben nagyon szerencsés elhelyezkedésűnek tartom, légvonalban 1,5km a belváros magja, mégis abszolút egy városszéli zöld övezet, nem mellesleg egy város a városban).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés