Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz Bazsi1987 #1184 üzenetére

    Sok mindentől függ, de a legfontosabb szerintem ilyen szempontból egy mobilos kliens lenne. De nekem ez megoldhatatlannak tűnik, hogy mindkét helyen játsszon valaki egyerre competetive-et. Én biztosan rosszabbul játszanék kis képernyőn gwent tracker nélkül meg pláne. Casualra jó lenne.

    Stream szempontjából is sokkal átláthatóbb a HS, annak is sokat köszönhet az a játék.

    Arra számítok, hogy közel sem lesz olyan népszerű, mint a HS, de aggódni sem kell majd a játékoshiány miatt. Streamer szempontból pár olyan streamer aki 4-5 nézőt össze tud hozni rendszeresen Gwentezés közben jó lenne.

    salaam: Hát mások az emberek igényei. Nekem mindkettőre van igényem, Reckfult azért nézem, mert szórakoztató és szókimondó, Zetalotot meg azért, mert lehet tanulni tőle. (Ez lehet nem volt túl jó példa, Reckful is jó játékos, csak nem competetive szinten, mert nem veszi komolyan. De az agya megvan hozzá.)

    De most ha valaki nagyon unalmas, vagy nem szimpatikus, tőlem lehet a legjobb is a világon, se fogom nézni.

    Massan még mindig életben van? Nem tudom milyen játékos, csak hogy egy csaló. Botok nélkül ha jól emlékszem nem hozott össze annyi nézőt, mint LC.

    Bazsi1987: Mintha azt mondták volna a closed béta elején, hogy szeretnének egy alternatív játékmódot, ami nem feltétlen jelent arénát. De ebben most nem vagyok biztos.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák