-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Na visszaraktam a Chrome 30.0.1599.101 verziót, ez már tényleg tökéletes (semmi hiba, két böngésző között ég és a föld) és szuper gyors minden szépen működik ahogy kell (sokkal kevesebb memóriát is eszik), a bővítményeimet külső forrásból visszaraktam, a Chrome silent update -t szépen kikapcsoltam
Most már tényleg mindennel elégedett vagyok ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
iguana
őstag
el sem hiszem. végre...
hetek (talán hónapok) óta azt veszem/vettem észre, hogy a gépemen egyre lassabb a chrome, nem úgy tölti az oldalakat, ahogy eddig. ha mindennap ugyanazon a gépen dolgozik az ember, rögtön észre veszi a szokásostól eltérő dolgokat (gyorsabb, lassabb egyéb nem szokványos, vagy eddig nem tapasztalt viselkedés)
én is morgolódtam magamban, hogy nem jó ez így, mi a fakk van már. pl. egyszerre 5 oldal megnyitásakor 1-2 Mbps volt max az oldal letöltés stb. rászántam magam a chrome újratelepítésére, sőt kb. 2 hete image-ből az egész rendszeremet visszaállítottam frissen ropogósan de nyoma sem volt annak a chrome-nak, amit megszerettem, amit megszoktam.kínomban gondoltam benézek a ph-ra, hátha van valami "okosság" chrome ügyben.
és van nálatok hanyas chrome teljesen le, általad adott chrome fel+az adblock verzió is, és lám minden, mint a régi szép időkben. elképesztő, hogy így kell mókolgatni és ilyen óriási a különbség.
szóval, kösz a tippet!14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Sk8erPeter
nagyúr
"és az összes bővítményemet külső forrásból telepítettem, sz@rok én a web store -ra "
Jaja, aztán majd jól megszívod, amikor a Chrome automatikusan, a megkérdezésed nélkül letiltja ezeket.
Azért az örökkévalóságig remélem, nem akarod letiltani a frissítést (és más sem), mivel nem érdemes.
Amúgy én már unom a Chrome hülyeségeit, a Google egyre jobban terelget más böngészők felé a kretén hozzáállásával, most egyre stabilabban használom az új, Blink-motoros Operát, pedig jelenleg még az is egy ostoba szar (tényleg). (Pedig az Opera Developer 24.0.1543.0-t használom.)Sk8erPeter
-
kispx
addikt
-
törölt tag
Pláne, hogy amennyiben az XP-t támogatják 2015 áprilisig, akkor az azt futtatni képes számítógépet is kellene (Jó, itt nem az 500 MHz-es csodákra gondolok ). Egyébként is vannak olyan mobil eszközök, amik ennél sokkal gyengébbek, mégis fut rajtuk a mobil Chrome.
A böngészőknél ott van a GPU gyorsítás. Ha abban a gépben lenne mondjuk egy HD 2600-as AGP-s kártya akkor csak elég lenne a proci is.
Egyébként meg ha már ilyen szépen felismerte, hogy nem elég neki a böngésző, akkor ajánlaná fel neki, hogy uninstallálja magát, mert egy nem fejlesztett, és biztonsági javításokat sem kapó 34-es Chrome biztonsági szempontból veszélyes.
Amúgy azon a konfiguráción a 8.0-tól kezdődően már a Windows sem települ, de a Vista, és a 7 simán fut, pláne 1,5 GB RAM-mal, és itt jön az a csavar, hogy az a konfig+ W7, akár IE 11-et is futtathat.
Majd megkérdezem tőle, hogy a Chrome-os Operát használja e.
-
xcds
őstag
Köszi. Azt hittem, az pont azért van, hogy kisebb legyen a proci terhelés. YT flash-nél sem fog működni a hw gyorsítás? Mer tott viszont nagyon jól jön. Vagy ez 2 különböző dolog?
(#18415) kispx: Nekem is gma 4500 van.
Szerk: Kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet. Ezek szerint mégsem az a baja.
[ Szerkesztve ]
-
-
kispx
addikt
Szerintem nem a reklámok kierőszakolására van ez megcsinálva, hiszen csak az easylisttel akad össze. N+1 db másik lista van, amik ugyanúgy blokkolják az oldalon lévő reklámokat, és működőképes marad.
(#18500) bitpork
Nálam ki van kapcsolva a JavaScript, így én fejből nyomom. -
-
kispx
addikt
Nem a fórumban van a hiba, hanem az easylist blokkolja a fórum egy részét. (http://prohardver.hu/js/common/forms_ad01.js)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kispx
addikt
Nincs adblockom, de a google szerint lehet szerkeszteni FF alatt.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest