-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS CROSSHAIR 3 FORMULA alaplapot ami 2 nap mulva megadta magát se kép se hang,szerencsére van még 2 év gari rá felhivtam a boltot és mondta az ember hogy küldjem vissza,és ök kikuldik külföldre.A kérdésem az lenne hogy valakinek van ötlete hogy ez meddig tart kb,tehát kiküldik megnézik és visszaküldik.Remélem nem kell honapokat várnom
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
pcguru1
őstag
Sajnos nem uj 1,5 éves de 36hónap gari van rá,ezért mondták hogy kikuldik valahova külföldre és ott csinálják meg vagy cserélik ki nem tudom.Igazábol az érdekelne hogy ez kb mennyi idöbe telik
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
pcguru1
őstag
Azzal kezdte hogy cserelapot nem tud adni,igy most vettem egy másik deszkát.Remélem 1hónapnál nem lesz több,de mivel kikel küldeni külföldre igy lehet hogy elhuzodik.Gondolom nem egyesével szálitják hanem megvárnak több darabot,és ugy viszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest