Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz RM007 #75869 üzenetére

    Akkor folyt köv....
    Az új adapter, konverteről pár fotó. Sajnos jelenleg nem tudom használni.




    Áramcsatit igényel ami a kártyámon nincs. Clevo kártyák ide a nyerők.

    Ez a csati meg volt és zölden villogott hátul egy led áramellátást igazolva, de amíg a vga nincs csatlakoztatva a fenti módon addig az egész inaktív marad. Ez mondjuk meglepett akkor is ha a másik adapter szintúgy így van vele. Annál értettem miért itt nem. Mindegy.
    Szóval ha csak 80W a fogyasztás akkor is csatlakoztatni kell mintha 200W lenne.


    Túl közel kellett mennem a géphez a venti csatija miatt. Korábban ide szerettem volna
    egy külső telefontöltős USB-s csatlakozást pont emiatt a konverter miatt....most már mindegy nem aktuális.

    Ezután gondoltam egyet és a régi vga-mat tettem rá az asztali hűtőre és tettem a korábbi módon a gépbe, most így használom.
    ((Azért a régit, mert a bios csipp tartalom érdekesen viselkedik, oda majd tervezek cserélni, talán menthető lesz a dolog))
    Viszont hamár bios chip a régin (és ezért is doptam rá erre), mintha megégett volna fent a kártya egy bizonyos része. Gondolom a nagy hőtől. Mintha megette volna a rozsda. :USzerencsére minden rendben vele. :)

    Most tünt fel itt kétoldalas ram készlet van. Hány éve is használom ezt a kártyát? :D

    Közben lapozva az asztali RTX 2080....mintha jó lenne. Voltam egy barátomnál és linux alatt tesztelte. Ja volt vagy 2 óra munka benne. Ennyit arról mennyire szar a Windows.
    Ami érdekes az az eredmény. Egy nagyon régi asztali gép volt amiben egy GTX 1070-es csücsült és azt cseréltük. Adatok a fotón.

    Egy 600-650W féle tápegység volt a toronyban. A teszt alatt mintha csak 90-100W -ot kapott volna a vga. Nem értem, akkor most van baja a VGA-nak vagy sincs?

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák