Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz Muerte #27326 üzenetére

    Leghosszabb ideig használt laptopom AMD vga-s volt (Radeon 8870M), de manapság nem tudom belevágnek e, túl sokat használtam már NV-s gépet.

    Meg a teljesitmeny kerdojel. Teszteket (asztali modellek)) elnézve youtube-on eléggé bizonytalan, valahol a Vega56 simán veri a gtx 1070-et, a legtöbb tesztben viszont a gtx 1070 veri simán ... Meg játékból is a legtöbb Nvidia támogatott :W

    Ez az egyik.

    A másik meg hogy mennyire van behúzva a kézifék ?

    Az intel-es modellnél már láttuk hogy az Acer behúzta a kéziféket a cpu-nal, kérdés hogy mi van az amd modellnél (aminek ráadásul a tdp is nagyobb).

    Meg ott a VGA.
    Tökéletes példa az Asus gl702zc Radeon rx580-al.

    Elvileg közel gtx1060 szintet kellene elérnie jatekban, viszont az Asus annyira visszavett az órajelen hogy gyakorlatilag inkább csak a gtx 1060 maxq-t éri el.
    Mondhatni a gl702zc-ben Radeon RX580 MaxQ van :DDD
    Jah és az Asus az OC funkciót is letiltotta, vbios szinten(!), a mag és memória órajel csúszka szürke az MSI afterburner-ben, szóval az user nem is tudja egyszerűen felhúzni asztali testvére szintjére .

    Semmi teszt és túl sok a kérdőjel...amúgy elég jó helyzetben vagyunk most kivételesen, mert USA-ban meg ETA sincs a megjelenésre ennél a modellnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák