Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland8622

    aktív tag

    Sziasztok. Végre ideért:
    TENNMAK IE800

    Első benyomásra tetszetős, bár képeken megmondom őszintén ocsmányabbnak tűnt :D
    Na de a hangja a lényeg. Próbáltam minden féle stílussal ami volt a mobilon és ami megtetszett, hogy nem ült rá a mélyre minden számnál mint pl. a Pistom 3 (bár ami nekem jutott hamisítvány, szóval nem mérvadó, meg már elpasszoltam), hanem amennyi kell pont annyi szólt.

    Pár zene

    The Carbonfools - Closer: huu adja a mélyet ahogy fericske csoporttag fogalmazott "tud agyig hatoló mélyet" hát tud, de mégis érteni a szöveget tisztán. És még csak a gyári illeszték van rajta, ami nem is passzol totál jól a fülembe. Majd cserélem memóriahabosra, addig meg had szóljon.

    Alana Valker - Faded (Instrumental) : itt pl. a mély sok helyen szépen megbújik a háttérben (persze ereje megvan) de van ez a cincogós rész a számban kb 2:40-től na az szépen kiemelve hallani és a mély a háttérbe szorítva pont annyi mennyiséggel, hogy ideális.

    Diggieman - Naprakészen: a szám elején kb. 10mp-nél olyan alsó mélyet adott, hogy csak pislogtam :Y
    Utána jön a szöveg tisztán érthetően, háttérben meg a mély. Valami hihetetlen jól össze van hangolva, hogy egyik ne üsse a másikat.

    Amy Winehouse - Jey Little Rich Girl featuring Zalon & Ade: végre végre végre, egy füles ami bírja ezt a hangszínt. Volt olyan fülesem aminél már szinte bántotta a fülemet a zeneszám, mert mint ami visított. Ezen felül a szaxofon szólók parádésak. És a mélyek dam dam damm damm

    Buena Social Social Club - Pueblo Nuevo : mélyek mellett a szép zongora játékot is lehet élvezni. Öröm hallgatni.

    GoGo Penguin - Quiet Mind: nem túl tolakodó mélyek, szépen hallható hangszerek. Jó ez a progresszív jazz.Nincs egyik hangszer sem kiemelve folyamatosan, hanem felváltva. Olyankor viszont belehet hallani a többiből is ami szól a háttérben. Ennél a zenénél éreztem a gyors teszt folyamán először, hogy nem közvetlen a fülembe nyomja, hanem mint ha távolról érzékelném. Erre szokták mondani, hogy van tere ?

    Two Steps From Hell - Jump! : ilyen játék/film zene de nagyon tetszetős. Itt viszont soknak éreztem a mélyet. Nem ült rá a zenére, de gyorsabb is lehetne. Lehet a szám ilyen. Viszont mikor 2:40körül vissza lassít és jönnek a vonósok áhh nagyon jó.

    Összességében elmondhatom, hogy jó vételt sikerült összehoznom. Minden stílusban megállta a helyét.
    Majd kíváncsi leszek a memóriahabos illesztékre, az kényelmes volt ahogy kipróbáltam csak ala natur :D

    Köszi fericske az ajánlást. Én is csak javasolni tudom :R

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3

Új hozzászólás Aktív témák