Aktív témák
-
club1
veterán
válasz JEEMBO #10923 üzenetére
Termeszetesen ez nem igy mukodik. Az internet szolgaltatonak a vegpont es sajat eloszto infrastrukturaja kozott kell garantalnia egy minimalis savszelesseget. Ha ez nem igy lenne, akkor tomegesen lehetne felmondani szerzodeseket, mert mondjuk a szamitogepem es egy eldugott oceaniai sziget kozott nincs meg a minimum savszel... (Persze tudom, hogy New York azert nem egy eldugott hely,..)
-
club1
veterán
Egyébként épp most próbáltam ki dedikált sávszélességű bérelt vonalról (azaz nem Fiberszarról) ezt a NY-i tesztet, és 118 ms-os ping-et és a dedikált sávszélességem felét kaptam (mindkét irányban) vissza. Azaz szerintem a visszakapott rossz eredmények valamiféle priorizációnak köszönhetőek...
-
BluEyes
őstag
Kedves Emese!
A Fibernetnek (ZRZFZZZBBZR vagy mi az új nevük) nincs saját optikai kábele a tenger fenekén, így derék szolgáltatónk a Fibernet-NY kapcsolat minőségéről igen kevéssé tehet.
Teljes tévúton jársz a sávszélességgel kapcsolatban. Kérlek, kíméld meg a topicot ettől az eszetlenkedéstől.
Ha mégis megpróbálsz emiatt szerződést bontani, akkor Új-Zélandot javaslom méregetni, sokkal meggyőzőbbek az értékek.
Üdv: Zoltáááán! Zoltááán!Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest