- Linux kezdőknek
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Lányom felborította az egyik DALI-t, ütött is egy gödröt a parkettába. Ügyes a kiscsaj, nem szűkölködik tehetségben
A fiam meg odamászott az erősítőhöz és feltekerte kábé 3/4 hangerőre, amikor a konyhában ülve beszélgettünk asszonnyal. Érzékeltük a dolgot, mivel az addig kellemesen halk zene drasztikusan hangosabb lett. A fiam akkor megtanulta tisztelni a hangerőszabályozót. Utána építettem az állványra egy plexi ajtót és 2 db gyerekzárat is tettem rá, amit még nem tanultak meg kinyitni.
-
blueboi69
senior tag
"nem hozza ki a lúdbőrözést minden egyes Gryllus Vilmos szám akárhányadik alkalommal."
besírva röhögős szmájli
Amúgy tényleg, nálam ugye a saját gyárátsú hangfal van, az én igényeimet kielégíti teljes mértékben.
Az e30-ból kimentett mélyláda a nappaliban van, azóta a gyerek ücsörög rajta és amióta rájött, hogy láblógatás az poén, azóta a membrán közepén a domborulatból vulkán lett. Sztem még bőven menthető amúgy.
A hangfalakban nem tett kárt, csak volt a hangszórón körbe egy kemény szivacs gyárilag, azt szedte le, de az visszaragasztható. No meg a mélyládán ahova a vaskos kábelek mennek ott van ilyen tekerhető csati. Na azt párszor letekerte, amíg meg nem téptem izomból. Mármint a tekerőt, nem a gyereket
És igen, 99%-ban youtube-on angol dalok mennek meg gryllusvilmos, a maradék 0,8%-ban éjjel nézünk vmit ami minimál hangerőn megy és 0,2%-ban egyedül esetleg berakok valami zenét youtube-ról...
Új hozzászólás Aktív témák
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HP ProBook 640 G5 14" Intel Core i5-8265U 16GB Ram 512GB SSD /Újszerű, 1-Év garanciával, számlával!
- Western Digital WD Red 4TB 5400rpm 100/100 /3-hónap garanciával! (WD40EFRX)
- Dobozos Asus Maximus IX Apex /1-év garanciával, számlával!
- Dell T3610 E5-2650v2 8mag/16szál, 32GB Quad Channel /12-Hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest