Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz Bujdy81 #56032 üzenetére
Egy hete besaccolták, h 30% lesz a munkanélküliség. Annyi szerintem itthon is lazán össze fog jönni. A komplett vendéglátó-turizmus ágazat, az őket kiszolgáló cégek jó része, a komplett autó gyártás, a beszállítói. Ha sokáig tart ez, akkor építőipar is beáll a földbe. Vittorék 4-500e munkanélkülit saccoltak anno, én ezt lazán dupláznám.
-
Frawly
veterán
Erről nincs adat. Sem arról, hogy mennyi ember vesztette el máris, és hogy még mennyi fogja idővel. Meg sok cég ezzel spílerkedik is, hogy most megszünteti a munkaviszonyt, így a delikvens addig kaphat munkanélkülit, ha meg újraindulnak, akkor meg visszavesznek egy csomó embert. Ezt a kormányok támogatással próbálják megelőzni.
-
WiZARD
addikt
ezt találtam a témában:
2008
2009Ennek a mostani történésnek az is fontos kérdése, hogy mennyire gyorsan tudnak helyreállni a dolgok. Ha gyorsan újra tudna nyitni/indulni minden, az azért elég sok munkaerőt azonnal felszívna.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- Chord Mojo 2 + gyári bőrtok 2 hetes
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest