- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Azt én is kerülni szoktam. Van egy átlagvacak mountain bikeom, amit néhanap előveszek, de átlagban 1 évben max 2-5 napot van használva, a többit a tárolóban tölti. Szegény ritkán kap kezelést, bár egy láncolaj szpré már mellette van, barátkoznak...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Bujdy81 #3079 üzenetére
Xiaomi 20Ah-s (20000mAh) van nekem, csak ajánlani tudom. Idehaza is lehet kapni, asszem általában 1 nap a szállítás... 2 munkanap+túlóra (16óra +) ment róla egy ilyen BT kihangosító, FM rádió, MP3 játszó cucc, és cirka félig merült le (FM rádió szólt)... dobozára 7x iPhone van írva, meg 2x iPad, hogy ezeket ennyiszer tölti fel fullra. Idehaza cirka egy tizes, Kínából kicsit olcsóbb. Feltölteni fullra ezt viszont időigényes, egy 2A-s töltő megdolgozik vele egy éjszaka...
-
zetor2000
őstag
Nekem van egy eléggé távoli ismerősöm, aki -saját állítása szerint- lakott Ausztráliában, sőt, onnan nyugdíjat is kap Most akkor ne higgyek neki? A Quantastól (ausztrál légitársaság, möhö...) ment nyugdíjba.
Én meg ráadásul ittam Foster's-t, ami ezeknek a népeknek (vagy a színészeknek?) az egyik legnépszerűbb söre. Valójában valami kőbányai cucc volt akkor az? Vagy legalább valami minőségi sör?Szerencsére ezek még nem olvasták a Korongvilág sorozatot... Mert akkor lenne nekünk is Nagy A'Tuinunk...
-
zetor2000
őstag
Ez a saját, 100% hazai...
Saját buci, saját keverésű husi. Saját hagymalekvár, a zöldek meg a sajt bolti. Ha van kedvem, a majonéz is hazai. A recept nem saját, csak én csinálgatom meg, ha van rá indíttatás.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Ja, ha van buci, akkor az okés. Errefelé a Lidl-Aldi-Spar szentháromság van, kis kitérővel Penny/CBA/Tesco/Auchan, de ott nincs ilyen fasza buci. Ráadásul nem nagy ördöngősség elkészíteni, és tudod, mi van benne. Persze lisztes, szóval aki arra érzékeny, annak nem ajánlott / más fajtából kell csinálni.
A hűtőről... Nekem nem dupla ajtós van, hanem 90es :-) Van akkora a belmérete, mint egy 2ajtósnak, csak az elosztása más, mert kisebb a fagyó. Ebből is elélne egy éhező afrikai család 1 hónapig... A börgerhez a húst a hentesnél vettem, de én daráltam le. Van ilyen mindenegybe konyhagép, ha meg már van, miért ne használjam. Sajna grill itt a másodikon annyira nem szerencsés, meg nincs sose annyi, hogy az éhező szomszédoknak is jussonEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Cangázás közben vigyázzatok a mobilra:
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #3332 üzenetére
Exem EÜ dolgozó, műtősnő, diplomával. Évi ~6M körül keres, kicsit talán felette, ez bruttó. 0,67el lehet szorozni, annyi a nettó. Ebben minden benne van, kafetéria, anyámcsipája, minden (még némi mobiltelefon is).
Néha telefonos ügyel, néha 24ben benn van, néha 8órázik, néha annyi se, napi beosztás válogatja. Budapesten.
Ezzel a tapasztalattal, ami van neki (~20-25év "szakdolgozói", ebből 2-3 ápolói, diploma nélkül, a többi diplomával, az utóbbi ~8-10 év szervátültetős), szerintem odakinn halálra keresné magát, csak se nyelvtudás, se egyéb motiváció nem volt eddig neki.
Eddig nekem sem.A közszféra eléggé eltérő bérezéssel van megáldva. A közalkalmazotti bértábla minimumokat határoz meg, amit meg lehet pótlékolni, ergo annyit kereshet, amennyit akarnak neki adni.
A köztisztviselői dolgok megint csak ilyenek, és a kormányhivatali dolgozók megint más tészta. Ott is bértáblák vannak, amiben vannak valamik, amit lehet pótlékolni, ha kellene.
Ezekhez jönnek az EÜ dolgozók, a tanárok, a könyvtárosok, a postások, a fegyveres erők dolgozói (rendőr, tűzoltó, katona...) stb., ezek mind színezik a képet. Asszem a közszféra nagy átlaga ~250-350 közt kereshet. Ehhez van sok 2M+ fizetés, meg van jóval több 100E fizetés...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
Ez a Kohen gyerek nagyon nagy arc... Szerintem egy lángelme, néha elég undorítóan gagyi poénok mentén, de néha hihetetlen zsenialitással. Sajna nem feltétlen értek meg mindent ami angol, pláne nem elsőre, pláne úgy, hogy "izraeli" akcentussal beszél, de nem gyenge ez a pár perces snitt.
Más "videomegosztón" asszem le lehet szedni a teljes epizódot...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Jam. Ez a faszi (Sacha Baron Cohen) nekem amúgy annyiból szimpi, hogy teljesen beleérzi magát a szerepbe, szinte teljesen azonosul vele.
Tudom, maszk, jelmez, meg mittudoménmi, de idehaza nem láttam, hogy ennyire...
A másik, hogy néha tök palira veszi a riportalanyokat. A Trump féle interjúja is hatalmas volt. Nekem az Ali G indahouse is tetszett, bár ott a lepukkant hülyegyereket hozta, amit nem volt nehéz. De a Diktátorban is jó volt , hogy a Boratot ne is említsem.
Várom a feliratokat a szériához, úgy azért nekem érthetőbb (amit megértek, olyan nyelven...)
Már van felirat a második részhez is...[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
-
zetor2000
őstag
Routert én nem szeretek eldugni... egyrészt ilyenek miatt, másrészt szeretem a kis villogó ledeket.
Ha el van dugva, nem látom, ahogy villognak, pedig akkor ránézésre meg lehet mondani, hogy működik e vagy sem. Meg esetleg némi státusz infót is látni. Esetleg a hálózatot is könnyebb átdrótozni - idehaza a NAS miatt kellett... (nincs minden cuccomnak wifi elérése, meg a router wifije se túl gyors)Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Nekem megnyugtató sárgás-zöldes ledek vannak benne. A modemben zöldek. Az STB-ben kék / zöld, de a kék alig látható, jó sötétkék, nem az a b*.. agresszív búzakék, ami vakít. Egy helyen van a NAS, meg ez a 3-as kombó, a végfok, meg a TV, így este ezek irányfényt adnak, ha ki kell menni / be kell jönni a sötétban. Persze alvás az nem ezek mellett van, a hálóban alig van fény.
-
zetor2000
őstag
Autós topik:
-
zetor2000
őstag
Nekem egy ~8 éves termék van, egy Qnap QTS-419P+. Kamerát még nem tettem rá, de ez (meg szerintem a többi is) kezel(het) USB webkamerát is. Van rá app, hogy nézegesd és/vagy rögzítse.
Kicsit féltem, hogy mennyire tré egy ilyen, de kellemesen csalódtam. Használtan vettem, aki eladta, magyar faszi az ebayen tolta, postát megoldottuk személyes találkával, és még a kapacitását is elbökte, mert 4x1TB helyett 4x2TB vel kaptam .
Resetelni nem túl egyszerű, mert az alap "megnyomod a gombot sokáig és jólesz" után nem lesz jó. A juzer nevek alapba állnak / megszűnnek, a tartalom viszont marad. Így találtam rá a neten, hogy van neki SSH felülete, amin be lehet puttyolni, és ott merre keressem a haver vackait. ~1,5 TB volt szabadon a 8ból, szóval akadt cucc bőven. De nem csak NAS, hanem letöltő központ is, tud torrentezni, meg ftp-n leszedni amit megadsz neki, meg telefonokkal is szinkronizál, azaz iPhone mentést lehet ide is csinálni (volt is két telefonhoz...), meg egy rakat app van, amit nem is gondolna az ember, hogy egy NASra kellhet.
Ha vásárláson gondolkozol, akkor valami újabb inteles cuccon törd a fejed, az ARM alapúak eléggé mostoha gyerekek a kiegészítő alkalmazásokkal. Azaz intelesre (x86? / x64?) jóval több okosság van.
Hangja "whisper silent"... mint 4 merevlemez, meg egy 8cm halk venti. De néha lepihen.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz hobizoli #3714 üzenetére
USB fesz és árammérésére van eBayen egy rakás "átmenő" cucc. USB kütyü be / kimenetekkel. Bemenet: a készüléked USB portja, amiről megy a cucc, kimenet meg az, amire menne a cucc.
Mondjuk egy laptop USB portja és egy telefon töltő csatlakozója közé helyezve láthatod, hogy a laptop mekkora feszt ad a telefonnak, és mennyi áram folyik a telefon felé. ~párszáz forint.Sebességtesztert még nem láttam, de lehet, az is van.
-
zetor2000
őstag
Szomszéd kopog, nézzem meg a gyerek laptopját, mert valami Windows gebasz miatt nem indul...
Rendszerhelyreállítás néha működik (az ember lusta), mondom, gép alaphelyzetbe állítás, azt ha jó lesz, akkor 10 perc, ha nem, akkor reinstall. Nem lett jó.
Csináltam bootos pendrájvot, hogy majd akkor arról. Na, elsőre nem, mert rossz a formátum. Másodikra, nem, mert a Bios nem engedi az USB bootot... Állítsam át... De hogyan? Selecline, Auchan sajátmárka... találtam biosba belépést (ESC), de a bootot nem sikerült megváltoztatni.
ESC-re van hat gomb (GUI féle), mindegyik mást csinál, de egy szöveges ablakot hoz elő, az utolsó a "normál " AMI bioshoz hasonló. A többi olyan, hogy melyik VGA legyen aktív (egy van benne, melyik lehetne aktív?) és semmi mást nem csináló menüpont, egy a "Boot", egy a Boot menü, ésatöbbi, roppant hasznos dolog... Egyben meg lehet tiltani az USB Bootot... Mindegy...
Másik pendrive, másik formátum, másik rufus, másik image, stb... most bootolt, fenn az új Windows 10.
De hogy ez a gép mekkoraszar...
Ilyen tré touchpadot még nem láttam. Hozzányúlsz, nem működik, ha lenyomod, kattan, de nem lehet tudni, bal, vagy jobb klikk lesz :-)) Néha megy, néha nem. eMMC a háttértára, nem nagy, de lassú. Atom van benne, ami nem gyors, de olcsó. 10" a kijelző, de nem fHD, csak valami 1366 vagy mi. Káva a kijelző mellett körbe vagy 3 centi. Dell ekkorába 15" kijelzőt tesz
USB3 nincs, ahogy egyelőre hang sincs, de azt a driver csomag telepítése megoldja.Ilyet ne vegyetek, kisgyereknek se!... Auchan sajátmárka, az ember azt hinné, hogy jó, de mégsem. (Az Aldis Medion néha egész használható)
-
zetor2000
őstag
Itt az volt, hogy az Auchan nem supportálja a szarjajit.
Azaz lehetett menni mindenféle HWID alapján a Googlehoz, hogy ez mi, és hol lehet drivert leszedni hozzá.
A végén találtam egy oldalt, ahol volt egy nagyon hasonló cucchoz driverpakk, de a koma azért csinálta, mert már sokat szívott hasonlókkal. Az megoldotta a Multimédia Vezérló meghajtóprogramját, most épp egy második generációs Core processzor memória vezérlője az... Érdekes.
A többihez akadt driver, igaz, jött a Lenovo-tól, meg a HPtől olyan, ami Intel, csak a megfelelő FIX-et / SW pakkot kellett levadászni fórumokból.
Amúgy általában olyan gépeket használ a szomszédom, ami ilyen "egygombos". Volt nála(m) Dell, meg Lenovo, mind a kettő tisztességes support oldalt nyújt, valami azonosítót meg kellett adni (Dell esetén service tag-et, lenovónál fogalmam sincs, mit), és megmondta, mi lehet a gépben, meg ha akartad, egyben vagy külön le is tölthetted. (Néha van, hogy cserés lesz 1-1 komponens, mert mondjuk jön ACs Wifi, és használni szeretnéd, vagy veszel GSM modult, ha már ott a SIM foglalat, vagy tönkremegy ez-at, és cserélni kell)
A saját E4300hoz meg minden cucc felment a W10 el, asszem. Van annyira régi, hogy ismeri a Windows, de nem kellett sokat szöszölni vele, hogy működjön. Asse mai gép, de működik faintul.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Fotóstopik / pénteki holdfogyatkozás -> legjobb kép:
-
zetor2000
őstag
Jam, de egyáltalán nem bántam meg.
Azalatt a pár hónap alatt, amióta megvan, szinte miden percét érzem, hogy megérte. Igaz, nincs agyon kihasználva, de nagyon jól jön, hogy elérem a dolgaim szinte bárhonnan, amikor kell.
Egy PC-t is lehet ilyenre használni, sokan vannak, akik mindenféle okosságot építenek, faragnak, de az nem ilyen. Ez out-of-the-box fullos, csak be kell konfigurálni a felhasználó(k) igényeire. Onnantóll embertelen kényelmes. Szól, ha frissülni akar, és bár ~8-10 éves termék, még érkezik rá frissülés, és még nincs jelezve, hogy elérte a termékciklus a kötelező támogatási időszak végét. Nincs az a sok keccsölés, hogyha windows, akkor frissül, és akkor nem elérhető, ha linux (ahhoz sem értek), akkor azon mit-hogy-miko-miért... szóval azoknak, akik tárhelyre vágynak szopolás nélkül, azoknak való. Akik szeretnek izzadni a cucc mellett, mert valami nem megy, azoknak más való.
Kicsit zavar, hogy ARM és nem Intel, de az ennyiért nem jött volna össze...
Április óta ~20-30 perc kiesett idő volt, 2x 1perc áramszünet miatt, a többi meg azért, mert frissült a szentem, és az nem azonnalos ezen a HWen.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ha esetleg mégiscsak a felső polcos, mechanikus órák közül szeretnék választani, akkor érdemes megnézned a német órákat is...Glashuette-original
A másik, hogy most az orosz focivb-re kaptak a bírók mindenféle TAG vagy mifene "okosórát". Ismerve a márka eddigi minőségét, talán nem lehet rossz választás az sem, igaz, az sem az a szegmens, amit megcéloztál.
Viszont jóval olcsóbb volt haver Citizenje tizenévvel (talán húsz is van az), ami elektromos, igaz, mechanikus, de a fény energiájával töltődik, és valami rádiójelre az is képes beállítani magát. Vagy annak a sorozatnak valamelyik darabja, ami neki is volt. Típust ne kérdezz, de cca 45K HUF volt akkor, vagy annyi se.
Nekem egy Xiaomi MiBand2 van, ez csak annyira nem okés, hogy a telefonommal tartja a kapcsolatot, de ~1 hónapot bír az akkuja. A pontossága nyilván megkérdőjelezhető, de a kínaiak ~25USD áron odaadják, szóval egyáltalán nem vészes. Mivel elmondásod alapján a telefonod nem játszik a melóhelyen, így az extrákat nem tudod kihasználni, max a lépés/pulzus mérőt, de azt meg minek. Az utód MiBand3 annyival jobb, hogy kiírja a hívószámot, meg valamennyit az SMS szövegéből. Az enyém csak jelzi, hogy hívnak, meg ha van SMS, de csak ikonnal, se szöveg, se szám. Amikor meg nincs rá szükség, elaltatja a kijelzőt. Amikor látja a telefont, akkor képes rezegni is, esetleg meló előtt ébresztésnek jó lehet. Üveglapon eléggé hangosan rezeg...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #4005 üzenetére
Ismereteim szerint a csehszlovákok sörrel kezelik a meleget... Az egyik legtöbb sört fogyasztó nemzet az EUban. Lehet, nálunk is be kéne vezetni, csak ne vezessenek, akik ittak.
Az a 32 fok az elég durva, itt a klíma hőmérője 28 fok körül szokott mutatni. Akkor szoktam bekapcsolni, ha nagyon melegem van, és pár perc alatt egész jól lehűti a teret. Estére azért jobb kikapcsolva, nyitott ablaknál. Erdő közelében lakom, a reggeli friss levegő egész patent, amíg meg nem jönnek a kukáskocsikEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
:szarkazmumus: Ez a 300ms már úgy van kalkulálva, hogy a rádiójel terjedési ideje is bele van mérve?
Amúgy az amazfitet gyártónak van egy igen dögös mechanikus órája is, nekem az is tetszik, de még nem határoztam el magam a vétel mellett..(mutató és hüvelykujj összedörzsölget, míg a maradék 3 össze van szorítva)
-
zetor2000
őstag
Ez az angol órákat adok-veszek egy ilyen Fábry féle poén. Nyelvtan órákról van szó .
Ismerős nagy órabu..buz...bubus. de ő meg komolyabb mechanikusokkal, meg életképes kvarcokkal apellál. Bár amikor nősült és lakást vettek, majdnem mindent eladott... Pedig volt valami Omega, ami vmelyik James Bond filmben is volt. Meg egy TAG, meg pár másik, szerényebb...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Lakásoknál még olyant kell(het) ellenőrizni, hogy az ajtófélfa a padlóig érjen... nálunk volt, ahol 1-2 centivel felette volt.
Ebben a lakásban úgy volt, hogy a Beruházó adta el a lakásookat, Az Ő ellenőre ellenőrizte a Vásárlóval egyetemben a Kivitelezőt, és ha volt kifogás, akkor azokat kijavíttatta.
A másik, ami jó volt, hogy az Építésvezetővel volt 1-2 randi, neki el lehetett mondani, mi kell, mit "hoz a vevő", és mit "hoz a kivitelező". Azaz volt egy szerződéses partner, aki kicsi kedvezményt adott a beruházáshoz. Mi vettünk padlókövet. Vehettem volna másmerre is, akkor azt rakták volna le, csak akkor nekem kell logisztikázni, hogy ide érjen, amikorra kell. Meg kapcsoló-konnektor mennyiség-minőség egyeztetés is volt, hova mennyi kell, extra esetleg? - Hifinek a padlóba 5.1 2 hátsóhoz jóhogy... Belső válaszfalak helyét is meg lehetett volna adni, de az eredeti alaprajz is tökéletesnek tűnt. Főfall csak a lakás határolók, a többi sima válaszfal. Ytong, vagy vmi hasonló.
Szóval olyan nem volt, hogy beszereltek mosdót, de nekem az nem volt jó, küzdhettem le, és a sajátot fel... Ez még a válság előtt épült ház, amikor pár szakemberrel több volt az építőiparban.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Az jutott még eszembe, hogy nálunk a hidegburkolatú helységekben a padlólap és a szegélykő vagy a csempe találkozásánál nem fuga van, hanem szilikon. Olyant is szoktak emlegetni, hogy a csempéből féldarabnál kisebbet ne építsen be a "mester" Ossza el szimmetrikusan...
-
zetor2000
őstag
Lehet, kéne egy klímás, bár elvenni a faltól általában el lehet a szerkezetet.
Megnézhetnéd, jön e ki belőle "cseppvíz" cső, ez nincs nálad bekötve, amolyan szürkésfehér gégecső, legalábbis nálunk 90%ban ilyet használnak. Ha az be van kötve, akkor inkább falbontó ember kell előbb, aki kivési a megfelelő víznyelő helyig. Ez lehetsz akár Te is, ha nem akarsz mindenkit a lakásba/házba beengedni.
Onnan némi vizes meló, majd a kivésett nyomvonalat vissza kell glettelni, száradás után meg lefesteni.Persze lehet, hogy egyszerűbb keríteni egy rendes klímást, hogy szereljen fel egyet, amit ha megunod a lakást, el tudsz vinni magaddal.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Ez az igazi ébresztős zene... '97ben legalábbis ez volt... Egy demopartyn.
-
zetor2000
őstag
Kis gépeket, mobilt szerelni ezzel lehet... ha Xiaomi kell. A bitek Wiha cuccok (Made in Nyugat-Németország). A csomagolás első osztályú, a termék nemkülönben (vettem egyet). Van utánérzet is, az fele ennyi, de szerintem a minősége tré... (olyanom nincs)
Van motoros, de nem jobb (az is van).Néha van kupony, meg árengedmény (lehet, csak email only), akkor nem ennyi. Én cca. 10ért vettem a 2 dolgot, de külön).
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Azért ilyen feszegető eszközökbe is érdemes lehet beruházni. Melóban ez van, nem rossz, de nem is valami fúúú...
Mindenféle prying tool kellhet, ami a patentek szét/felfeszítését szolgálja, meg esetleg 1-2 fain csipesz sem árthat.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Nekem is ilyen klavim van, téged nem zavar a minősége?
Anno kerestem valamit a kifényesedett Logitech MX szett helyére, ez lett, de már bánom, mint a kutya, amelyik sokat kölykedzett... Ez egy borzalom (vagy csak az enyém?) Az egere még csak-csak, de ez a klavi valami ócsáré sz... . Egérnek most egy Logitech M400as van, ez tuti, meg van egy Steelseries Sensei Wireless, ez is k. jó.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
A hat órás (meg hosszabb) sütést "konfitálás"nak is hívják. Istentelen finom cuccok jönnek ki így... Én sütőben szoktam szűzpecsenyét, mindenféle fűszerekkel, ami megy hozzá, ~4-6 órán át, cirka 100-120 fokon készíteni. Miután kijött a sütőből, omlik szét. Lagpatentebb, ha a zsírjába benyomkodva eszed, friss kenyérrel, paprikával-paradicsommal-lilahagymával (újhagymával). Nyamm. Megy hozzá a fröccs is, meg a sör is, néha.
-
zetor2000
őstag
Hétvégi meló eredménye:
Sajna egyelőre csak ennyi van, de érik még... Szilva, alma, és egy kis vilmoskörte. Egyelőre ~60 liter.
[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
Ez a rapoo szép-szép, de nem kéne. Vezetékmentes, de ha tudom, hogy ilyen, akkor másikat vettem volna. Nyomáspontja ennek sincs, vagy érzékelhető nincs, néha nyomod, de nem megy, főleg a nyilak... Sajna a boltban nem lehet tartóstesztre kérni. A benti HP alaptól is hányingerem van, lehet, mert az munkahelyi
-
zetor2000
őstag
Az a marhaszegy az nem lehet gyenge.
Igazad van, a konfitálás valóban az, benéztem, mindenesetre nem elvetemült dolog, hogy megcsinálják a népek.
A manapság felkapott / divatos food truckok is árulnak ilyesmiket, azt olvastam, ott se ritka a 10-12órás cucc. Mindenféle BBQ, meg smoker bevetése... áhh... éhes leszekÉn most italban "utazom", likőr készül (bár a fenti kép alapján lesz ott pálinka s). Szedtem ~2 kiló szedret, kerestem receptet, valami fehérrumos cucc.
Szeder, fehérrum, némi cukor, vanília, vörösbor, ~2 hónap érlélés, azt meglátjuk, mi lett.. A kezdeti íz azt mondatja, hogy kell még szedni szedret...[ Szerkesztve ]
-
zetor2000
őstag
hát, kezdjük ott, hogy nem nagyon lehet szétszedni, hogy rendesen kipucoljam. Elég nehezen talál utat bele a kosz, de megleli. Pláne, hogy nem mai.
Aztán... A nyíll gombjai nem mindig működnek, vagy az a "lenyomom, ugrik, mégtovább nyomom, ismétlődik" cucc nem megy. A hangot néha kikapcsolja, és nem mondja meg, miért. Még jó, hogy az OSD megy, de néha úgy kapcsol be a win, hogy nincs hang, mert a klavi kikapcsolta. Más bajom alapvetően nincs, nem hangos, sőt. A gombutak ~megfelelőek, de néha nem találom elsőre a megfelelőket, de ez az én bajom
Amúgy a dizájn jó, szépek a fényei, csak a visszajelző ledeket miért nem tették rá? Annyival nem fogyasztana többet. Vagy ahogy a multimédia gombok felgyulladnak érintésre, a "lock" gombok is játszhatnák ezt. Tudom, a PCs szoftverben ott van, de ahhoz azt teleptíeni kell, addig meg nem megy. Amúgy az elem étettartam OKés. Pláne a Steelserieshez képest... az 2 napot, ha tud akksiról.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Itt az is szokott lenni, hogy a kertben nem lehet "szemetet" (faág, zöld hulladék, ami megszáradt) égetni. De grillezni simán lehet... Akkor mi van, ha gril előtt / után elég a nem kívánatos cucc? A közbent nem említem, annak nem feltétlen van jó íze... Szerintem ez se feltétlen normális, hogy kertben "tűzgyújtási tilalom" van, de azért grillezni lehet.
-
zetor2000
őstag
Erkély korlátot akartam festeni, de nincs valami fényes idő, nemrég méh az eső is csöpögött... mára szerintem hanyagolom. A hőmérséklet pont ideális, csak párás a levegő.
De holnapra csináljatok valami napsütést...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Anyud boltjának felszámolásából, vagy honnan, nekem is jutott a Salgókból. Azóta is megvan, de nem eladó...
De ez már a Salgó Light, nem az a verzió, ami a régebbi. Ez egyrész galvanizélt, nem festett, és véknyább, mint a régebbi széria, a háromszög elemei is ilyen "biliacél"ból vannak, nem a "békebeli" alumínium. Persze a tárolóba tökéletes, azt sajnálom, hogy nem vettem még egyet.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Ez még a szerencsésebb eset, hogy az előtted haladó veri fel a kavicsot.
Ma volt a híradóban, hogy 2 gyökér az M3ason egy hídról kövekkel meg szeletelt dinnyével dobálta az alattuk elhaladókat. Egy pár autónak berepedt, betört a szélvédője, egy valaki azonnal félreállt és hívta a Yardot. Azok véletlen annyira gyorsak voltak, hogy a 2 hülyegyereket (18 és 19 évesek) ott a hídon elkapták... Tettükre nem nagyon adtak magyarázatot, de "nagyon bánják, amit tettek".Izgalmas lehet 130as tempónál kapni egy kavicsot a szembe, vagy egy szélvédőt és a kavicsot is... Néha egy nagyobb bogár is akkorát csattan, hogy megijed mindenki.
-
zetor2000
őstag
Erre a cselekedetükre még vagy 10-20 féle dolgot rá lehet akasztani, az tuti...
Az ítélkezés nem az én feladatom, de biztos megérdemelnének valami olyat, amitől a többi nem akarja ezt csinálni.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest