-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #39705 üzenetére
csekkolom, köszi. emlékszem, év elején, amikor nem figyeltem ilyesmire, és az árfolyam is magasabb volt, akkor 310 körül váltott sokszor a paypal.
a nitecore-ral nem tudom mi van gb-n, egyre több minden discontinued...most pl a tini-k. lehet tényleg berágtak, hogy ár alatt árulta a gb a termékeiket. be kell vásárolnom még mielőtt ugyanúgy eltűnnek gb-ről, mint az xtar.
-
benfolds
őstag
ezek a haikelite-ok milyenek? látom, blf-en elég menők, meg a leírások alapján átgondolt lámpáknak tűnnek, a képeken is jól mutatnak...kb. convoy minőségnek tűnik.
-
-
benfolds
őstag
válasz benfolds #40262 üzenetére
közben elolvastam a cikket, lehet, hogy tényleg van értelme. meglepőek a tesztképek, amellett, hogy tényleg jóval messzebb világít, mint a sima s2+, azért van szórt fény is bőven.
viszont ennek az m1-nek is marha jó a vetítési képe, ahhoz képest meglepően kevésen választják (a topik alapján úgy tűnik legalábbis). -
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #40449 üzenetére
+1 a fix, bepattintós tartónak. tényleg röhej, hogy mennyit kínlódtunk előtte a műanyag sínes (mindig letört a pöcök), műanyag hüvelyes (nem elég szoros), "alumínium-összecsavarós" (sokáig tart a ki-be rakás) tartókkal, amikor pofon egyszerű és filléres a megoldás.
így a mínuszokban azért egy hátránya előjött: a hidegtől annyira merevvé válik, hogy elég nehézkes a ki-be pattintás. értsd: 2 másodperc helyett 6 másodpercig tart.
amúgy a gumigyűrűs is jó megoldás, ha ilyen egyik felén nem kiakasztható (legalábbis nem könnyen, mert át kell húzni a műanyag fül alatt). mostanában ez a jellemzőbb.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz balazs1956 #40487 üzenetére
amúgy ilyenkor bekerül a termék egy adatbázisba, mint áfáhatárt meghaladó értékű dolog, és a következő L6-ot tartalmazó csomag átvilágításakor már automatikusan "kidobja a gép", hogy ez bizony nagy valószínűséggel értékhatár feletti? nekem ez lenne a logikus, de örülnék, ha nem így lenne.
-
benfolds
őstag
válasz ZolkoW #40489 üzenetére
jó lenne, ha tényleg nem kellene attól félni, hogy ebből rendszer lesz. elég régóta szemezek az L6-tal, mostanában kezdtem el úgy érezni, hogy elég jó gyerek voltam, úgyhogy már megérdemlem, pontom is van egy csomó, szóval már csak egy barátságosabb flash sale-re vártam, de ez a dolog egy kicsit kedvemet szegte.
-
benfolds
őstag
válasz Gargouille #40548 üzenetére
reméljük, hogy nem. (kicsit olyan volt, mint a lámpák nápolyi masztiffja.)
-
-
benfolds
őstag
biztos sk68-at vettem? tegnap jöttek meg, unokahúgomnak meg öcsémnek rendeltem, nem azt mondom, hogy 2,8$-ért olyan nagyon sokat vártam, de szvsz ez egy dollárnál többet nem ér (ha az s2+ 10 dolláros árából indulok ki).
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #40661 üzenetére
tudom, hogy az elnevezés inkább csak egy "összefoglaló név", pont azért kérdeztem, hogy ez is az sk68-ak közé tartozik-e, mert eddig azt hittem, hogy igen. persze gyerekeknek elég lesz, nem azért mondom...úgy látom, az sk68-ban és ebben is Q5 led van, szóval nagyjából ugyanaz lehet a kettő.
-
benfolds
őstag
válasz #33253120 #40731 üzenetére
kaidomain, alin a hivatalos convoy shop, talán fasttechen is van ilyesmi. sk68-ból szerintem érdemes inkább újat venni...
kínomban csináltam egy csomó értékelést GB-n (amúgy szerintem nem éri meg a vesződést), púpon vagyok pontokkal, kéne venni valamit. de igazából az L6-on és az xp-g2-es tip-en kívül most semmi nem hoz lázba.
-
benfolds
őstag
elnézést, hogy itt kérdezem, más topikokba nem nagy van " bejárásom" : alin hogy szokás fizetni? nem látom, hogy lenne paypal. milyen fizetési módot érdemes választani? (bicajra akarok valamit, ami fele annyiba kerül alin, mint a jól megszokott gb-n)
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
készülnek a 100000 lumenes kínai lámpák...
-
benfolds
őstag
van valakinek ilyesmi villogója? arra lennék kíváncsi, hogy mennyit bír az akksija (fehéret akarok előre). eléggé egymásnak ellentmondóak a review-k...illetve, nem lenne jobb szerintetek a COB led-es változat? hátul cob ledesem van egy másik típusból, nagyon meg vagyok elégedve vele.
az akksi miatt aggódom...ha 5 óránál kevesebbet bír villogón, akkor számomra nem sokat ér. -
benfolds
őstag
válasz Misser #40974 üzenetére
köszi! mármint a kör alakúból van sima és cob led-esből is? a hátsó piros cob led-esem nagyon jó, hajlanék inkább arra a megoldásra. bár, hogy lencsét miért tettek a cob-osra, azt nem értem, lehet, hogy szórtabb lesz a fénye (nem mintha alapból nem lenne szórt fénye a cob-nak), de nem látszik olyan messziről.
lumenekben gazdag új évet kívánok én is mindenkinek!
-
benfolds
őstag
válasz HardSanyeee #41007 üzenetére
először előre is olyat akartam, amit hátulra ajánlottál annak idején (csak nyilván fehérben), de a döntött felfogatása miatt elvetettem. bár végül is annyira nem volt gáz...viszont most, hogy kiderült, hogy a kör alakú akksija elég sokat bír, szerintem egyelőre teszek egy próbát azzal.
-
benfolds
őstag
válasz Masooo #41258 üzenetére
az NCR18650B védett elég passzentos az s2+-ban, van akijébe a gyártási szórás miatt bele sem megy. de valószínűbb, hogy elfér, nálam sincs gond vele. azért én inkább védelem nélkülit vennék a helyedben (már csak azért is, mert olcsóbb).
edit: közben megválaszoltad magadnak. a samsung akksikkal pedig semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
óbakker, most látom, hog volt mecarmy sgn5 13 dollárért...pár napig nem nézem a topikot(okat), aztán máris lemaradok egy ilyenről. elméletileg több lument kicsikartak belőle mint a tip-ből.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
az astrolux k1 hogyhogy nem merült eddig fel, mint tip konkurencia? a specifikációk alapján ugyanazt tudja + vörös szín + uv + rozsdamentes acél.
-
benfolds
őstag
Olight ION kulcstartólámpa. nem tudom miért kéne egy kulcstartólámpának úgy kinéznie (és olyan anyagokból készülnie), mint egy lekicsinyített telefonnak, nem azt mondom, hogy csúnya, csak egyáltalán nem praktikus.
-
benfolds
őstag
válasz Sz4bolcs #42528 üzenetére
úgy érted a rosszabb színvisszaadás miatt fog kevesebbet látni? meglehet, az én színtévesztő szemeimnek szerintem mindegy. nekem csak a skilhunt h03-am meleg árnyalatú, fejlámpában (beltérben, túrázáshoz) egyértelmű, hogy az a jobb. de lehet, hogy throwerben is előnyös, annál nincs összehasonlítási alapon, mert az én c8-am is 1A, más throwerem meg egyelőre nincs.
-
benfolds
őstag
válasz Zoli-bácsi #43032 üzenetére
hát azért ezek a ritka nagyon minimum árak. érdemes inkább 10+4 dollárral számolni, és az sem a világvége.
-
benfolds
őstag
válasz ZolkoW #43983 üzenetére
nemár, hogy kétszer kelljen számolni a fény útját, mert "visszaverődő." tulajdonképpen minden fény, amit a szemed érzékel valamilyen "visszaverődő" fény. ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy a zöld lámpa fekete sötétben. ami igaz végül is, mert csak a róla visszaverődő fény "teszi" színessé. de hát...
-
benfolds
őstag
válasz ZozzV6 #44136 üzenetére
agyhalál.
amúgy ez a világítástechnika tényleg nem olyan egyszerű téma manapság. pár hónapja úgy volt, hogy veszek egy lakást, és mindent tök hamar kitaláltam, eldöntöttem, de a világítástechnikánál nagyon elvesztem. még azután is, hogy az okosotthon témát elvetettem.
(még ez a palóc tájszólás ) -
benfolds
őstag
válasz Kozy10 #44187 üzenetére
azért én a helyedben kipróbálnám a havas tájban, nem minden nap van rá lehetőség. biztos rohadt jó.
úgy látszik, kisebbségben vagyok a véleményemmel, de én imádom a havas erdőt. pont a fények miatt. nappal a nap miatt, este meg ahogy visszaveri a hó a holdfényt, nagyon szép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest