Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
1. Letöltöd a Firefox , magyar nyelvi fájlt hu.xpi
2. ez egy sima ZIP tömörített állomány, kicsomagolod egy mappába a tartalmát
3. Pl egy szövegszerkesztővel megnyitod szerkesztésre az install.rdf fájlt és a 13.0.1 összes előfordulását lecseréled 13.0.3-ra, mented a változtatásokat
4. becsomagolod ZIP-el, ahogy eredetileg is volt hu.xpi néven.
5. Most már elfogadja a jégsárkány, add-onként telepítheted, majd a Tools menü/Language-ban átállítod Hungarian-ra, újra kell indítani a böngészőt és kész.Ha mindent jól csináltál, akkor íme: [link]
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Természetesen ez csak hegesztés, tehát közel sem tökéletes, egyrészt elképzelhető, hogy itt-ott maradnak angol kifejezések, másrészt FF nyelvi fájl révén számos változó, elnevezés az FF-re utal, így pl a korábban linkelt képen a böngésző ablak fejlécében Mozilla Firefox látható, nem pedig Comodo IceDragon (mint az alapértelmezett angol nyelv esetén)...
Szóval ezt csak "hirtelen felindulásból" elkövetett Mekk Elek kontármunkának tekintsd, meg kell majd várni a Comodo által kiadott korrekt nyelvi fájlokat, ez csak átmeneti megoldást jelenthet...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Ha tudnám hova küldjem, megtenném... Tudod, most már egy jó ideje csak akkor látható az adatlapodon a mail címed ha megadtad publikus címként, egyébként nem.
Közben azért találtam furcsaságot, pl a Súgó menüben is az lesz, hogy A Firefox névjegye, de ami problémásabb, az az, hogy ha rákattintasz, akkor ilyen hibát dob.
Szóval nem javaslom, az ilyen hegesztést.
(nehogy azt hidd valamiről, hogy az bug az IceDragon-ban, aztán a nyelvi fájl hegesztése okozza)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
félisten
"Ha a Dragont használod akkor automatikusan települ a legújabb verzió mindig"
Nálam biztosan nem, mivel letiltottam az Update-t...(nálam egyetlen szoftver sem települ a háttérben, le is adnám az "iparengedélyem", ha ilyet megengednék)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Gyári nyelvi csomag nem jön hozzá, de korábbi módszerhez hasonlóan (azért csak hasonlóan, mert a Tools menüből hiányzik/kivették a Language menüpontot(FF14-hez hasonlóan), így a nyelv beállításához más módszer kell).
Lehet magyarosítani, persze ugyanazon feltételek/negatív jelenségek terhe mellett, amiről korábban már írtam.
(Természetesen ezt a hsz-t már úgy írtam, hogy le is van magyarosítva az új IceDragon, tehát van működő megoldás rá)[ Szerkesztve ]
-
félisten
FF14-el exportáltam fájlba a könyvjelzőket (json kiterjesztés), majd IceDragon-al a Bookmarks ablak/Import and Backup/Restore/Choose file opciójával importáltam.
Így teljesen jól áthozta a könyvjelzőket, a menüszalagon rendesen megjelenik a könyvjelző ikon, ilyen hibát nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is tegnap tettem fel a jégsárkányt és a GUI-ja egyértelműen szebb, mint a sima sárkányé/Chrome-é. Annyi a bajom, hogy a Kaspersky IS csak részben támogatja, amiben a lényeg benne van, de ha már fizettem a progiért, szeretném használni az extra szolgáltatásokat is...
A sebességről nem tudok nyilatkozni, mert régen használtam az Fx-et, de a Dragonénál érzésre gyorsabb és ez a lényeg... Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Dragon lassú, de pl. a Gmail észrevehetően gyorsabban tölt be, ami egyébként lehet a Kaspersky "beépületlenségének" a következménye is.
Más: a topicot át kellene neveztetni "Comodo Dragon és IceDragonra"... Ki ért velem egyet?
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
myke01
senior tag
Hát ja , a FF sync megoldása egy jó nagy rakás x@r a Chromé-hoz képest , éppen ezért használok LastPass-t és Xmarks Sync-et. Igaz így a beállításokat ,és a kiegészítőket nem tudom szinkronizálni ,de a FF-ot 1-2 perc alatt be lehet "lőni" . Az 5-6 kieg-et amit használok , azt meg újból "lehúzom" , az sem több pár percnél .
Na, de elég jól elkanyarodtunk a témától , ez a Comodo Dragon topik .... Comodo Icedragon-nak nincs külön topikja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest