- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz blattida #816 üzenetére
Oké legyen kamaszkor.
Mondjuk a Comodo később kezdte, mint az ismert nagy nevek a szakmába, úgyhogy emiatt lehet lépéshátrányban, meglátjuk milyen tempóban tudják beérni a kankurenciát.
Eleve mekkora az, hogy Internet Security ingyen. Ezt tudtommal más nem csinálja utána.
Nekem a tűzfalrésze jött be a legjobban, abba tényleg nem igazán tudok belekötni.
Ha AV és D+ részén is gyúrnak még, okozhat fejtörést a fizetős biztonsági szoftvereket készítőknek.
A D+t viszont kikapcsoltam mert csak idegesített. Hónapok múltán is állandóan kérdésekkel bombázott. Ha alacsonyabbra veszem a védelmét, akkor meg amit nyerek a vámon, elveszítem a réven. Nincs benne "intelligencia" csak az "igent" és a "nemet" ismeri.
A threatfire lehet nem fog meg mindent, de az csak kiegészítő, viszont az legalább tényleg ritkán zaklat, mivel egész más a működési elve.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest