-
IT café
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Hiába állítom be hogy az "Kezdő blokk" az utolsó legyen "Fórumhozzászólásoknál", folyton az első oldalra ugrik. Nem tudom hogy csak nálam van e így, de elég idegesítő.
-
VIPowER
őstag
Éppen a barátnőmmel szeretkeztem, és szokás szerint PH-t olvasgattam közben. Erre rákattintok egy linkre, és nem jön be. Mondanom sem kell, a barátnőm egyből észrevette. Aztán kiderül hogy logout alól megy, de arra meg nem gerjedek. Ki akarjátok robbantani a 3-dik világháborút?
-
VIPowER
őstag
A homályos betűkre találtam megoldást Firefox alatt , viszont erre nem. [link]
A linkelt vid a régi, ez pedig az új [link].
Amint látható ha a régin nagyítok még egyet, akkor teljes szélességű lesz az oldal, ha az újon teszem ezt, még nagyobb lesz az üres hely. Ez így marad? Vagy van rá valami megoldás? -
VIPowER
őstag
A logout.hu csak nálam nem jegyzi meg a listázási beállításokat?
-
VIPowER
őstag
Én akárhányszor is kattintok a "Jelenlegi email megerősítése" gombra, és kiírja alul "Kiküldtük a megadott email címre a megerősítéshez szükséges linket." nem jön semmi. (https://anonymail.hu/)
-
VIPowER
őstag
válasz Intruder2k5 #20229 üzenetére
Nem. Ez olyan mintha azt írtam volna hogy freemail.hu, vagy gmail.hu a szolgáltató, csak ez anonymail.hu.
A lényeg hogy nem jön semmi akárhányszor kattintok. -
VIPowER
őstag
Oké, megint belassultunk. Majd megszokjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest