- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Programozás topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenWRT topic
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz Snip3r_HUN #8176 üzenetére
Durván jól néz ki a tűz effekt
ez maximum beállítás?nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #8237 üzenetére
Képet azt én is tolok csak hangot nem
Remélem estig nem alszom be
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #8285 üzenetére
Neparjááá ha fut ez a fos akkor úgy is leszek
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Érdekes ez a BÖF4. Mintha nem is lenne köze a BÖF3-hoz, mármint kezelhetőségben. Nagyon szokatlan.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz LamaCube #8491 üzenetére
A hangokat visszaszívom... az így most 2 kör CQ után egyre jobban bejöttek, főleg a heli térhangzása, ahogy köröz körülötted. Majdnem, hogy a hideg rázott annyira tetszett. Talán a gyalogos fegyver hangok (az a kemény 2-3) amit kipróbáltam... nem jött be.
Kihajlás ha valamilyen fedezék széléhez érsz automatikusan jobb klikkre zoomolva kihajol ha nyomva tartod. de nem minden mögül lehet.
A DOM mód az tiszta COD valóban, ezzel nem is lenne baj csak az a pálya förtelem.
Egyelőre 100% hogy nem fogom megvenni megnézem virágbóóótival is és ha ilyen fps-eket produkál a single, akkor felejtő részemről. Itt CQ alatt szinte meg sem mozdult az fps-em 50-60 környékéról, végig ezt tartotta.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Találkozott valaki a HUD settingel? vagy beta-nal ilyet ne is várjak?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Erre a beta-ra jöhet patch vagy ez nonszensz. Már a 3-nál sem emlékszem volt-e.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Hát az, hogy majd egy battlepack-kal kapod meg
Mi volt a másik két dolog egyébként?
@9057 -DeadMeat - Hát az marhajó. alfát nem próbáltam, ebbe a beta-ba meg öltem 2 és fél órát eddig. Két mód 1 szar pályán... röhej. arról nem is beszélve, hogy DOM-on az összes hetyke bajszos paraszt fent van a tetőn.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Azt bírtam, hogy amikor elindult a beta minden szerveren ment a hiszti, hogy így paraszt tube-os úgy noob tube-os Hát de bakker ha azt adja kezdőnek, jó hogy még én is azzal aprítom a népet ... ahogy meglett a defit vettem is ki. de hát pont az pont... ez kell a szint lépéshez.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Eddig kétszer voltam CQ-n de egyszer sem láttam, ahogy összedőlt volna a torony. Mondjuk ebből egyszer fent voltam - nagyba, harcolunk mint állat azt látom ellenség elkezd felfelé szállni na mondom szép bug... nem bug volt, zuhantunk elment a talaj alólunk
Tirexi köszi, meglesem...kíváncsi vagyok már mit produkál nálam a cpu.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ezt a Commander módot pl.: telefonról, hogy tudom majd elindítani ? battlelog app-on keresztül?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz ForRedGlory #10057 üzenetére
Azért így csutkán mocsok durván néz ki a gamma
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ennyire futotta...
BOOBIES
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Amikor kijött a beta minden klappolt. nem volt ez a deploy betegsége, amit Te is írsz, nem volt bf4.exe leállás. Én sem sokat játszottam vele... mondjuk engem a fps ugrálás zavar. Meg, hogy ultra high medium között ilyen 10-20 fps különbségek vannak. Az átlag meg 50-60 akármilyen beállításokkal ami zavaró mert nem smooth. Remélem tényleg az lesz, hogy a szerver működését nézik ezzel a beta-val. Meglássuk... első hullámban biztosan még nem veszem meg.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz csibe1 #10393 üzenetére
-őő nem tudom
-őőő nem tudom
-ő nem tudomDe az első kettőre lehet ugyanaz a válasz.. amit írtam is: szerver teszt. Magam megnyugtatására írom ezt - bízom benne, mert ha nem, és ilyen lesz a végleges akkor bukta... de ezt kétlem, meg ezt az okfejtést mások is írták. Meglátjuk, hamar itt lesz az a megjelenési dátum.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
megy ez mint az ágyba sz*rás
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Tirexi #10719 üzenetére
Na ezaz mert nálam 3570K 4,3GHz-en szénné húzott 7850-el, Mediumon 40-90 között mozog az fps. Ultran meg 90 sem éri el ellenben átlagosan 40-50 között lehetett, ami minden csak nem tökéletes. Szóval az a kijelentés picit erős lesz sztem...
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Na így végleges BÖF4-ben személyre szabható, állítható, méretezhető a HUD ????
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest